Şimdi Ara

Warlock-Cleric Nasıl Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda lvl 36 olan bi charım var. Sadece Cleric skilleri açık yani yan build açık değil henüz (Sürekli guildle kastığımız için hep buffcu oldum ben :). Sizce warlock açsam nasıl olur? Bu arada neden wizard değil diyen olursa elinde shield olan bi char kasmak istiyorum defans açısından. Ne dersiniz Warlock uygun olurmu?

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelloha -- 22 Ocak 2008; 12:16:51 >
  • Bence çok süper olur.
    İkisi de kalkan kullandığı için silah değiştirmede büyük kolaylık sağlar.
    İkisi de int char olduğu için kalkanın da faydası olur.
    Hızlı kasarsın, partylerde ya cleric olarak millete buff basarsın ya da warlock olarak yaratığa stun falan atıp milletin işini kolaylaştırırsın.
    PvP'lerde de (duyduğum kadarıyla) millete klavye kırdırtırsın. (garibanlar yanına gelip vuramıyomuş )
    Velhasıl kelam şuan ki charım olmasa kasmak isterim.
  • olur hem de süper olur yani tekil kardeşe katılıyorum.
  • bence claric bart yap şu an en cok aranan char
  • yelloha saçmalama warlock int çi charıdır
    warlock + cleric süper olur
  • Ayriyetten, Warrior 10 lv açarsın.Orda kalkanla Knock back yapma skilli var.Sanırım %80 de olasılığı.Bir tehlike anında kullanırsın.Fakat bir buildi 70 de bırakman lazım bunun için
  • Bence Shield Trash'e hiç gerek yok. Kaldı ki zaten stun ve uyutma skilleri var. Onlar fazlasıyla yeterli olur. Bu arada sanırım bi warlockta ben açacam
  • Sürekli party içerisinde kasıyorsan tabiiki bard aç.
  • kesinlikle açmanı öneririm ben açtım cleric+warlock
    bu forumdan sercanla beraber adamlarla pvp yaparken ilk warlock olup karşıdaki adama stun özelliği olan skili atıyorum sonra cleric olup bless spell +str+heal yaparak sercanı healliyordum ve gerçekten süper bişey 44+ adamları kesiyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.