Şimdi Ara

Warlock talents

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim 48 lvl warlock um var ve şu anki talent düzeni Affliction da. Ama bu talentden birazcık sıkıldım :) Sizce hangi talent düzenine geçiyim, hangisi dha eğlenceli? Tabiki mobları öldürürken Afflication kadar rahat olmasına özen gösteriyorum. PvP hiç yapmıyorum ama Felguard çok hoşuma gidiyo. Yani Felguard ı saldıktan sonra moba üstüne tüm büyüleri fln atsam aggro kaçar mı? Voidwolker genel olarak kaçırıo agroları dikkatli olmak zorunda kalıyorum.

Warlock u olan arkadaşlar yardım edin bakalım :) Hangi talente geçiyim sizce.

• Bak burda bazı arkadaşlar karakterleri hakkında bildiklerini anlatmış.

warlock için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_16655689/tm.htm

Okumanı öneririm.
  • İyide zaten level 50 olmadan önce Felguard'ı alamazsın puan yetmiyor. 2 level daha sabret. Ondan sonra demon ol. Aff'dan daha kolay mob kesersin.
  • Biliyorum zaten fel için 2 lvl daha oldugunu :) Benim merak ettiğim demon iken mi dha rahat mob kesilir yoksa affli veya destruction mı?
  • Felguard, VW'den çok daha iyi agro tutuyor ama Affi ile daha fazla mobu aynı anda kesersin yada mana derdi olmadan teker teker ama çok hızlı bir şekilde kesebirisin. Demon da ise mobları teker teker kesmek daha uzun sursede daha rahat olur ama zaten Unstable affi almış bir lock mobu ona gelmeden öldürebilir sadece dotlarla. Mesela ben 62 levelde Zangarmashtaki Mote of life veren elementallerden (adını hatırlıyamadm şimdi) 4-5 tanesini fear-dot ikilisiyle aynı anda kesiyordum. Ayrıca demon olmak 50li levelarda biraz can sıkıcı çnku FG senden çok damage yapıo. Çok iyi hatırlıyrm Sunken Temple'da FG Dmgmeterda hep benden iyi oluyordu. Sonra zaten 50li levellarda bir daha hiç Dungeon yapmadım 56levelda demon olarak Outlandde gidip portalın hemen yanındaki 58-60 eliteleri keserek 3 saatte 58 oldm o gun de zaten questlerle 62 oldm hemen.
    Bu kadar uzatmama bilmem gerek varmıydı ama gece gece sıkıldım yazıyım dedm İşin özü bence 50 levelde Demon ol yaklaşık 58 levela kadar öyle kal. Hem outlandsin ilk questlernde daha uzerinde azeroth itemları varken zorlanmadan biran önce questlerini bitirir ve guzel itemlar toplarsın hem 54 level civarında silithus ve winterspringde rahat edersin. Sonra ister demon kal ister affiye geri dön ama benm tercihim affiden yanaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 5 Ekim 2008; 1:05:00 >

• Teşekkürler Tanty gerçekten yardımcı oldun :) O zaman 50 ye kadar affli devam 50de demon olup FG açıp 58e kadar onla ilerliyim. Sonrasını düşünürüz artık :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS1907

Teşekkürler Tanty gerçekten yardımcı oldun :) O zaman 50 ye kadar affli devam 50de demon olup FG açıp 58e kadar onla ilerliyim. Sonrasını düşünürüz artık :P

bende lock oynarken senin gibi dusunuyordum, 60a kadar demon gidip 60dan sonra destro/affli olurum diye ama demonolgy oyle bir bagımlılık yaptıki 70'e kadar + SSC raidlerinde bile demon oluyordum ;P
  • 50 de felduard alip ondan sonra gelen talentlari affliction gitmeni oneririm. talent dizilimidehttp://www.wowhead.com/?talent=IVzrf0fZ0gczIizzxst yapmistim ben. bu dizilimle outlandeki 3 kisilik elit gorevlerin nerdeyse hepsini sololayabilirsin. sadece aggro almamaya ozen goster felguarddan.
  • Bence Warlock'un en iyi Grind ve leveling buildi Afflictir ama tabiki herkesin zevki farklı bazısı der 2 crit atarım mob iner 4-5 tanede bir mb yaparım biri der FGmi salar yavaş ama emin emin keserim.
    Ben 0-50 arasını BU buildle gittim 50 olunca UA verip denemeden direk Undercityde talentlarımı sıfırlıyıp DEMON buildine geçtm 58 levelın sonuna dogru ise tekrar UAlı afflic olup 70e kastım. 70de Buildim BÖYLEydi. Sonra hafiften itemları toplıyıp 1000+ Shadow spell up ve %20 crit ratinge ulaşınca 0/21/40(buda linkli'a geçiş yaptım
    Yine uzadı ama umarım faydalı olur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanty -- 5 Ekim 2008; 16:32:45 >

• Gerçekten hepinize teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.