Şimdi Ara

Warlock U unutmayalım !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o videoyu izlemiştim adamın arkasında 2 pri var önüne geleni doğruyodu ortalık ceset kaynıyodu. evet hakkını yememek lazım adam legend itemla 2k 1,5k larla geziyodu. 8k da healti vardı 40 kişiye tek dövüşür o adam

bide geçen haftalarda rank14 war ile bi duel atma gafletinde bulundum bir koştu üstüme kafamı acıyla öne eğmişken bir vurdu 3k yaptığım sadece...

/s yuhhhhhhhh

sucubusum bile perişan oldu adamın vuruşundan... soul link vardı.

• 1.5 yıldır warlock oynuyorum

31 demonology/20 afflication

undead warlock

5400hp
    5500mana

imp ile 6k hp oluyor..

warlock oyanamayı tercih eden arkadaslara tavsiyem kullandıgım tallenttir..yaklası 40-50 defa tallent resetleyip testler yaptım.

destruction warlock oynaması en zevkli tallenttir..ancak oyunda şöyle bi konspet var..
    geçen yaptıgım denemeden bi örnek vereyim.

mage üzerimde spell denemesi yaptı..beni bütün resistanslarım oldukca iyi ve soul link var.

mage pyroblast attı...combat logu acıp bakarasanız söyle bi yazı görürsünüz...
    birabir yazıorum ..... 752 damage (500 absorted) (700 resisted)
    yani burdan anlıyoruz ki mage bana aslında 752+500+700 burmus..toplamda 2k yakın bir damage eder bu..

5400hp+752= 4648

2. atış..fire ball denemesi... 548 damage ( 443 absorted ) ( 800 resisted ) yine 2k ya yakın bir değerde damage yaptı mage..

4648-548=4100 .....

simdi 4k damage dan benim ne kadar damage aldıgıma bakalım (bu arada ben atak yapmıorum bu bir deneme icin yapılmıs duel)

5400-4100 =1300 damage

destruction bi warlock bu asamada daha elini oynatmadan 4k damage ı alır...destruciton bi walrockun iyi bir setle (benim üsütmdeki setler epictir) 4k-4.7k arasında bi hp si olur

destrucion walockun geriye 500 civarı bi hp si kalır ki..mage bunuda hemen halleder

..

simdi prieste gelelim ...150 shadow resistance ile shadow priest neeler yapacak bunu görelim

shadow priestin en klasik shadow word pain (zamanla etkisini gösterir) dotu var.
    spell damage ile time base büyülerinizin her 3 saniyede bir verdigi damage ı arttırabılırsınız..karsımdaki bi high warlord priest...normalde standart 3 saniyede bir 142 damage verir priestin dotu..
    fakat high warlord oldugundan onunda itemleri cok cok iyi ve bu arkadasın dotu 3 saniyede bir 386 damage verior..

priest dotu atıyor ve ..ben saniyede 120 damage yiyorum
    combat logu acıp baktıgımızda ....(110 absorted) (156 resisted)

buradan anlasılan soul link ve resistance gayet iyi calısıor... resistance veya soul link olmasa 386 damage ı direk alıcam..
    yani kısaca anlıcanız...
    o hızlı damage lar flan işlemior cok yüksek resistancelı oyunculara...

ancak tekrar söylüyorum destruction oynaması en zevkli tallenttir....destruciton olugum bi dönemde wariorun birini 2 shoot yaptım..ancak soul link her zaman en üstün tallenttir warlock icin..

• hmmm en üstün talent soul linktir fikrine katılmıyorum bence öyle bir genelleme yapamayız .. bende 1,5 senedir sadece warlock oynuyorum ve üstüm başım baya iyi.. horde olduğum ve pet olarak yanımda sadece suc dolaştırdığım için mageler ve dier classlar 1vs1 da bana (5/13/33 talentim) etkili olamıyor..

Çünkü o atışları yaptırma fırsatı vermiyorum.. nasıl mı? mage i gördüğüm anda suc u yolluyorum ve ilk başta coe ve seduce u yapıyorum.. sonra trinketi açıp soul fire ı atıyorum( soulshard problemim olmuyor en kolay grind yeri bence azsharadaki ruins of constellas mıdır nedir oradaki lvl 48-49 nagalar hızlı bir şekilde soulshard grindi yapabilirsiniz tavsiye ederim) daha sonra immoblatei çalıştırıyorum, immoblate i cast ederken tam ortasında tekrar succubusun seduce una basıyorum , succubus seduce u cast ederken immoblati mage e veya herhangi bir classa vuruyorum ve anında arkasından conflagrate atıyorum.. conflagrate biter bitmez sucunda seduce castide bitiyor ve karşıdaki class tekrar bişey yapamadan seduce oluyor.. daha sonra shadow bolt ve shadow bolt vurur vurmaz bir shadow burn( veya shadow bolt yoldayken immoblate i tekrar başlatıyorum sonra shadow burn)..

Bu seri adamı genelde öldürüyor öldürmezsede canı çok az kalıyor.. prie,pala (pala balonu açaraktan seducetan kurtuluyor ama balonun süresi bitince tekrar),druid( form değiştirdiğinde seduce işlemiyor o yüzden fear yapmak lazım hümanoid forma geçtiği zamanda hemen suduce yapmaya çalışıyorum çok sağlam druidler zorluyor) gibi classlarda ise coe + seduce, trinket ve soulfiredan sonra soul fire yoldayken anında death coil, deatcoil adama çarpar çarpmaz immoblate i başlatıyorum, immoblatin ortasında seduce tuşuna basıyorum sonra conflagrate ve tekrar seduce, shadowbolt+ shadow burn.. bu seriler karşıdaki adamı afflication veya soul link locka göre daha kısa sürede öldürür.

Bu yazdıklarım horde bir lock için geçerli gidipte ally lock bu işleri undeadlere ve shamanlara karşı bu kadar kolay yapamaz:D..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 17 Temmuz 2006; 17:27:53 >

• iste bahsettigim warriorun seti talentleri ve cantasindakiler ustundekiler skilleri hepsi burda

http://wow.allakhazam.com/profile.html?456109

arkadaslar buda video larindan biri digerinide bulmaya calisiyiorum ama benim esas bahsettigim video bu degil.Siz yinede bunu seyredin(burda rank 10 galiba)

http://video.google.com/videoplay?docid=-5146361363751922950&q=World+Of+Warcraft+-+Tauren+Warrior

aynı adamin yine bahsettigim video degil ama baska bir videosu burda rank 14

http://video.google.com/videoplay?docid=8887361173345911273&q=tauren+pat

tamamdir o videoyu da buldum burdaki o siyah beyaz kisimlar yazdigim ilk video linkinden alinti. adam orda ölüyodu. burda vahsice savasimin ustunden 6 ay gecti diye basliyo. mutlaka seyredin

http://video.google.com/videoplay?docid=-1537620721635602627&q=pat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGini -- 20 Temmuz 2006; 1:12:31 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.