Şimdi Ara

Warlock U unutmayalım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://video.google.com/videoplay?docid=4193390537120568795&q=warlock+pvp

N teresan bi pvp si var Neyin ne oldunu bilmiyorum pek Locktan anlamam ama benm hoşuma gitti paylaşmak istedim

• http://video.google.com/videoplay?docid=-2142696166620847304&q=warlock+pvp

bu warlock un attığı o 1600 koyan kocaman meteor tarzı kırmızı bişi varya büyü o nedir ya adını bilmiyoum ama etkilendim
    warlock ada sempati duymaya başladım !!!
  • warlock power
  • senın kını daha izlemedim ama o meteor gibi olan şey büyük bir ihtimal sould fire dir
    magede ki pyrohplaz gibi bir şey
  • Evt o soulfire. 1dakika cooldownu var ve 1 soulshard harcar yapılınca. Mage in pyroblastı gibi.
    Bu arada belki izlemişsinizdir ama izlemeyenler içinhttp://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=4325
  • bune bu damı warlock daha izlemdim de
  • Artkkadaşlar ben warlock Hastası oldum
    cok zevkli geldi !! bana rogue kadar
    çünkü oynaması gerçekten zor !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt warlock çok zevk lidir ama böyle video lara baklarak karar vermeyin çünkü adamlar hep yendiklerini koyuyorlar ayrıca adamın itemelri falanda ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

bune bu damı warlock daha izlemdim de

o gösterdiğim videodaki arkadaş da warlock. son videosunda oyunu bıraktı. Videoda itemlarını teker teker dest edip charı da siliyodu. (ben olsam silmem satarım :) ) ayrıca bu arkadaşın en iyi video ödülü de var. izlemenizi tavsiye ederim. ama cidden videolara bakıp char açmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

evt warlock çok zevk lidir ama böyle video lara baklarak karar vermeyin çünkü adamlar hep yendiklerini koyuyorlar ayrıca adamın itemelri falanda ii

Yenildiklerini mi koyacaktı?

Herkes yenilir elbet zaten Maerad ve Drakedog gibileri sonuna yada başına yenildiklerinide koyuyor.(du)
  • bırı yenılıncede nasıl olsa bı yenenı oluyo bolece bızde yenenemı bakıp vay be cahr a bak kesın acaıp ksarım dıcez bunlar estantane yanı bu fılmlerı ızleyım char mı acılır ınsan once kendını sonra charları tanımalı sonra derkı su bana uyar ben free de lvl 60 warrıor oynadım kastım da yaoptım gecelı gunudzlu ama warlock oynayınca bu daha uygunmus dedım
  • bende bir warLock oyuncusu oLarak warLock'un üstüne cLas oLduğunu dü$ünemiyorum.. WarLock'un aLmakta zorLandIğI tek cLass rogue'dur. o da devamLI sizi stun tutmayI ba$arabiLirse. :) rakibi seç fear at dotLarI at yava$ yava$ canI gitsin :) feardan cIktIn bi death coiL at üzerine tekrar fear bi tane de boLt :) kar$InIzdakinin hic $ansI yok :) ama fearInIz resist ediLirse i$iniz o zaman zorLa$Iyor.

bir de warriorLarI keserken zorLanIyorum biraz. cünkü onLar stance deği$tirdikLerinde fear'dan cIkIyorLar..
  • Arkadaşım pvpyi git derverinda yap Forumda Pvpye gerekyok !!!
    Ben Hep rogue oynardım paladini Merak ederdim ama warlock ilgimi çekti
    rguede oynamak zor olduğu için bana güzel geliyodu
    anladımki warlockta onun kadar zormuş !!!
    Artık onu denicem
  • nasıl desem bilmemki koltuk altlarım kabardı. çok seviyom warlock umu

pvpde imbayız pve de imba nuke. 5 partyde vazgeçilmezis daha ben nediyim hehe
  • PVE demişken bu adam bunu tekbaşına yapıo varlocklara ibret olsun !
    http://video.google.com/videoplay?docid=7658434569871689355&q=warlock+pvp
  • walla ben bikaç karakter deneme fırsatım oldu tek diceğim forza warlock...tercih edilecek tek şey undead-gnome-human :)
  • Undeadlar bence cok sevimsiz horde lock olursa orc olsun
    ally ise gnome Bence
  • orc warlock "bence" dreadsteed üstünde komik duruyor. ayrıca wotf hayat kurtarır
  • dreadsteed üzerinde Hiçbi race Şekilsiz Gözükmez bence Şahsen ben gerçek hayattada bitane edine bilmek isterdim
    Ber Humanım
  • yok yaw cidden komik. dreadsteedin beli kırılacak gibi üstünde kocaman bişe. gerci orc dişiyse sorun yokda erkekse komedi.
    gerçi bana horde tarafında caster=forsaken olarak gelmiştir hep neden bilmem (racial abilityleri olabilir) priest da undead di warlockda öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GameX]Bortu -- 8 Temmuz 2006; 0:52:18 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.