Şimdi Ara

Warlock U unutmayalım !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lock un en kolay kestiği class ları bilen biri[bildiğniz anneden biri değil bilen biri] söylermi acba??
  • sl (soullink yani demonolog): lock caster sınıflarına karşı etkili özellikle yanında felhunter varsa 60 all resist verir. yediği damage ın %30 u pete gider yani +%30 daha fazla health demek. sl olmak isteyenlere tavsiyem 5 afflic/35 demonolog/11 dest şeklinde .

Full dest lock (destruction): kısa sürede yüksek damage verir. yanında succubus varsa seduce+nuke şeklinde çok canlar yakar (bakınız drakedog) talent : 7/7/37 - 7/5/39 yada 5/7/39 (improved healtstone yada improved life tap hangisini isterseniz o taraf 7 diğeri 5 yada ikisini de isterseniz dest den 2 talent kesip diğerine verin)

sm-ruin lock: afflict ağacından shadow mastery ve destruction ağacından ruin e kadar gidilen talent şekli. tamamen end-game instance lara yönelik (mc-bwl gibi) pvp de etkili diyemem

birde md-ruin var oda afflick den shadow mastery yerine demonology den master demonologist e kadar gidilen talent. pve ye yönelik.

tavsiyem lvl 58+ olana kadar yani lvl kasarken afflic gitmeniz. lvl 40 da dark pacti açmanız. böylece grind yaparken mana bitmez. oturup su içmeye zaman harcamassınız.
    60 oldukdan sonra pvp yapacaksanız dest yada sl lock tercihimdir. ama dest lock için düzgün itemlar gerekiyo bence. sağlam +spell damage itemlar yapmadan dest olmayın.

pvp için sl talentinde felhunter dest talentinde succubus tercihimdir. Kendimce rahat kestiğim sınıfları sıralarsam:
    1. Mage
    2. Rogue
    3. Shadow Priest
    4. pve talentli locklar
    5. druid
    6. Hunter
    7. Warrior
    8. paladin
    9. shaman (duellerde)
    10. Holy priest (manası bitmioki kesebiliym)

tabi oynayana ve itemlarına bağlı.

• Verdiğin bilgilerden dolayı sana cok teşekkür ederim Baya ii oldu saol
    7/7/37 - 7/5/39 yada 5/7/39 demişsin bortu bunların pvp ye en uygunu hangisi oluo aga ben onu çözemedim yaw !
  • şimdi ben ne desem yalan olur. olay senin kullanış tarzına bağlı. daha çok healtstone kullanıosan ona , yok ben life tapla mana doldururum dersen öbürüne. istersen 2 sinede. keyif senin char senin
  • Ya ben lock hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum henüz ortada bir char yoq görüşleri alıyorum senin görüşünü istiyorum sanırım bi lvl 60 lock sahibisin
    msla senin pvp için kulandığın Nedir sölersen sevinirm Bortu
  • ben soullink talenti kullanıyorum. yani 5/35/11 . normalde pvp için dest kullanırdım ama pve için guildim buna izin vermiyor. en fazla soullink gitmeme izin koparabildim .
  • bu arada dreadsteedimi ilk aldıgımda screenshot almıştım o heyecanla
     Warlock U unutmayalım !!!
  • Aga Sen talent resmi attın guild için anlamadım ben !!!
    Ayrıca bukadar karizma hiç bi binek yok bukadar zevli bi char var rogue ama lock ta cok zevkli geldi bana !
    tavisyelerin için saol Ayrıca minion Resme g..... nü dönmüş ayıb etmiş biraz terbiye ver lütfen
  • ya set varsa bi classta T2 yada T1 adam çok rahat alır herkesi ...

önemli olan setsiz mavi mavi itemlarla adam almaktır.. .

bkz:Meandro IF'ye mavi itemlarıyla giden ve ortalığı dağıtan bi rogue

yada bakınız ben mavi itemli mage'imle BG yada World PvP'de etrafımdakileri çıldırtarak "ya yine mi bu ?" gibi cümleler sarfettirerek tatmin olan
  • ama tatmin edivi bir pvp için t 2 t 3 setler n güzeli adamları ard arda sıralamak çok hoş olur
  • evet guild pve talenti gitmesini ister her class dan. mesela mage için frost, priest için holy, druid için resto gibi. Tabi arada istemeyen de çıkıyor.
  • Piyasada hiç sırf pvp yapan guild yokmudur ?
  • guildlerden nefret ediyorum bir birlerinize ilki yardım etmek zorundasın ben kimseye yardım etmem bana edilmesindend e hoşlanmam ama bazen işim düştüğü oluyor bosslarda faln milelt takılmak zorudna kalıyorum ama asla warsong anında kimsede yardım itmem
    guildler saçmasapan şeyler gibi geliyor bana
    onlara ne oluyor kı istediğim talensti verim
  • Orjinde oynarsam non stop pvp için oynarım guild işi yaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

ya set varsa bi classta T2 yada T1 adam çok rahat alır herkesi ...

önemli olan setsiz mavi mavi itemlarla adam almaktır.. .

bkz:Meandro IF'ye mavi itemlarıyla giden ve ortalığı dağıtan bi rogue

yada bakınız ben mavi itemli mage'imle BG yada World PvP'de etrafımdakileri çıldırtarak "ya yine mi bu ?" gibi cümleler sarfettirerek tatmin olan

hangi BGden bişey yaptın fatih .. AVde inanın yaklaşık 15 tane ally IVUSu sumon etmeye çalışıyolar, aldım ark'ın mage'i daldım frost nova + cone of cold .. havalarda 1000-1500 arası sayılar, critic yemeyenler de vardı şanslarına, sonra cold snap + tekrar aynı combo'yu yaptım ve herkesi nerdeyse öldürdüm direk zaten 4 kişilik mage grubunu kurmuştuk, ally'ler ağlamıştır sanırım o sırada :P

• quote:

Orjinalden alıntı: llevo

Piyasada hiç sırf pvp yapan guild yokmudur ?

evet var. pve yapmayıp pvp yapan guildlerde mevcut. Onlarda sürekli olarak premade kurup (yani düzenli birbirini destekleyen classlardan oluşan 10 kişilik raid ) grupca warsong a girerler. Bazende 15 kişi kurup arathiye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: llevo

Orjinde oynarsam non stop pvp için oynarım guild işi yaş

evt + ben de
  • peki bu pvp guildleri arasında türk guildi varmı ???
    Arklar wow oynuyo bitane si pri adam gerçek hayatta bile bazen bize heal basmaya çalışıo greather heal flan atyorum die sacmalıo ben ole olmak istemiyorum
  • evt ya bazıları uçmüş oluyor
  • merhaba bu arkın acc si acc alamadım daha mail fln gelmedi bunla yazcam :)

benim yeni bi warlock um var ve talentlere şöle gitmeyi düşünüorum sizce ne kadar doru olur

http://www.curse-gaming.com/en/wow/talents-warlock-55302000122010001005000000000000005050005102202100.html

saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.