Şimdi Ara

Warlock U unutmayalım !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya o kadar gelmişsin dec de ama conflegat açmadan dec mı bırakılır ya :S çok şaşırdım
    7/5/38 yapmıştım galıba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 9 Temmuz 2006; 1:30:30 >
  • conflegat o kadar değerli mi ? ben daha 37 imde bide searing pain e vermek istemiorum...

saygılar...
  • tabıkı çok değerli çünkü koşarak yaptığın büyülerden biri ki crytik ile 1500 kadar vurursun itemelrde ii olursa
    o , shadowburn ve deaht coil benım en ssevdiğim büyüler warlock
  • http://www.curse-gaming.com/en/wow/talents-warlock-00000000000000000000000000000000005455225122525141.html

benim warlock um budur sırf damageye dayalı benim mantık sati damage vermekten geçio eğer char ı güzel kullanırsan karşındakini yatırmak işten deil
    Tabi Bu benim fikrim ama pve de sanrım eziq oluo char tam bi fikrim yok !!!! onuda bilen yorumlasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Webeffect

http://www.curse-gaming.com/en/wow/talents-warlock-55002020100000000005000000000000005055005102005111.html bu daha ideal bişey olur o zaman :)

saygılar..

bu daha uygun olur sanırım (tıkla)

çünkü improved shadow bolt her ne kadar kulağa hoş gelse de pratikte çok da büyük katkısı yok çünkü en başında shadow bolt harcadığı manaya göre az hasar veren bir büyü. onun yerine ateş büyüleri daha etkili oluyor. ancak shadow trance olacaksın ki improved shadow bolt gerçekten işe yarasın. onun yerine cataclysm daha iyi bence çünkü özellikle pvp'de mananın daha uzun süre dayanmasını sağlıyor. %5 mana az bir miktar değil.

improved healtstone bence olmazsa olmazlardan. %20 daha fazla HP veriyor healtstone

supression da güzel ancak ona 5 puan vermektense destruction'a yoğunlaşmak daha mantıklı senin önerdiğin düzende. aynı şekilde improved curse of agony de gereksiz kaçıyor bence destruction ağırlıklı bi warlock için.

benim önerdiğim düzende iki puan da boşta kalıyor. canınız nereye isterse verin onları da

değiştirme: linki düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ShineOn_ -- 9 Temmuz 2006; 15:44:52 >

• kendi dediğine göre bi talent yapsaydın örnek olarak :)
    ordaki linkte benimki açılıo...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D30C9DA10 -- 9 Temmuz 2006; 3:40:16 >
  • Bana göre talentleri dağatmak biraz sacma bilmiyorum berkide ben yanlışım ama bence bişey üstünde yoğunlaşmak ve onu tamamlamak daha mantıklı gelio bana ama dağtmak daha iyi bir yöntemse nedenini bilen biri açıklasın bende anlım neden ole oldunu

Bencede Saygılar!
  • Şimdi Her talentin olmazsa olmazı vardır. Biraz ondan biraz bundan dersen hiç bi cacık olmaz kusura bakma. Yani dest gidilecekse conflagrate-searing pain-ruin gibi talentler mecburidir. onlara verilmiyorsa dest gitmenin bi anlamı yoktur. O yuzden bence dest bi warlockun dest bölümüne en azından 37 talent ayırması gerektiğine inanıyorum. Searing paine gitmenin amacına gelirsek. Bu büyü çok yüksek oranda critical chance e sahiptir. Birde talentle %10+%5 crit daha aldıgından ortalama her 2-3 vuruşunda crit çıkartır. E zaten dest talenti gitmemizin amacı fire büyülerle olabildiğince crit atıp ruin talentinden yararlanmak. searing pain bir critinde ruin le beraber 1-1.2k dmg cıkarır. 1.5 saniyede hiçde fena bi sayı değil.
  • bende pek warlock bılmem ama orjınale gecer gecmez kı 1 haftası kaldı warlock accam ve 7/7/37 ıdeal gorunuyo gnome ıstıyorum ama elwyen forest tarafını daha ıyı bıldıgımden human acarım herhalde female ı fena degıl human female warlock ve 60 da da 7/7/37 lık bı talent ıle guzel olacagını sanıyorum ıkıncı char olarak da kı bu yaz sonunu bulur shaman yada hunter olabılır
  • çok fazlakafam karıştı ya demo hariç bütün talentler ilgimi çekti... (demodada 7 talentlik bi kısımilgimi çekti sadece) ya ben pve ve pvp deorta halli olcak bi lock ama daha çok pve ağırlıklı bişey istiorum şu an :)

vay be ne çok şey istiomuşum:)

saygılar...
  • Aga zaten İyi pve için ayalanmış bir char orta halli bi pvp cidir bence yani üstüne cıkamaz [kullananlada alakası var tabi] yani sen ole bir char istiosan yukarda önerilen pve talentlerine ver pve yapan lock pek pvp yapamz die duyumlar var ama benim şahsi bi deneyimim yoq
    Deneyimi olan arkadaşlar paylaşır işlah bende örenirim
  • Destruction warlock pvp de deli fişek ve ayrıca pve dede iş yapar..destruction talentinden gelen ekstra spell critleri ve fire spell damage ile beraber (ve tabiyki ruin de var) uzun bir runda fire mage ve hunterlardan farksız dps yapar.. ama aggro yu çabuk çeker o nedenle ne zaman durup ne zaman yükleneceğini iyi bilmeli ve destruction talenti için itemlerin iyi olması tavsiyem.. şahsen çok sağlam bir guilddeyim talentim 5/13/33 ve uzun bir runda damage meter da ilk 5 e girebiliyorum.. o nedenle tavsiyem hem pvp ve hem pve için 5/7/39 veya 7/7/37 veya 5/13/33( demonology de 13 suc dahil).. conflagrate ftw
  • Ya lockta deli pvp varya bi kaç zamandır videolarını izliyorum kullanınca karşındakini manyak edebiliosun lockla
    lock un teki warrior un tekine 20 kere res kill çekio gülmekten yarıldım ya atam artık yeter flan die yazılar yazıo warlock dinlemio
    gene öldürüo warrioru alatıo orda
  • ben de lvl 60 wl ve itemlarımda tier1 ağırlıklı...

ve en kolay aldığım class lardan biride roque felhunter açınca stealth özelliği yok oluyor bir dot la bir daha gözkemiyor eğer sizi kitlerse death coil :? ayrıca pet inle soul link i aktive etmişsen ölmeniz çok zorlaşıyor ?
  • beyler bugün bi neck bulduk harika bişiiii :D kullanıyosun sana bişi yapıo ve o yaptıgı seyi kullanınca instant 700 hp 700 mana verio :D ismi heralde lily ... gibi bişi idi :) cok güsel bişi ...4 5 tane yapıp yanında bulunduracaksın :P bide 10 sta , 19 int .,10 spi verio yemede yanında yat gibi bişi :) ''ne alaka'' demeyin cok sefindim
  • roq a fearie fire atınca cok zevkli oluo denedim tavsiye ederim :)
  • Benim şu anki talent 5/5/41.Full Dest pardon abaza dest oluyor bu .Neden derseniz ilk önce demo dan imp hs nin bi yararını göremedim,imp lifetap gereksiz geldi bende dest den pyroclasm ve ondan sonra açılan şeye verdim.Biri aoe ve soul fire spellerinde interruption ı engelleme şansı veriyor %70.Diğeri ise %36 şansla mıydı neydi soul fire ve aoe spellerinde stun etme şansı veriyor.Seduce atıp sora soul fire yaptığınızda bi rogue eğer stun olur sa o 3 saniye o kadar yararlı oluyorki bilemezsiniz yaşamadıkça..Fear atmak için 2 denemelik şansınız oluyor.Sonra bolt atarsınız dot atarsnız.Üstüne death coil-conf ve shodowburn olmak üzere 3 instant cast iniz kalır bu demek oluyorki karşınızda kimse duramaz.Ayrıca ben soul fire dan hemen sonra shadowburn cakarım adam ne olduğunu anlayamadan %50 hp e gelir belki daha da az sonra dot-conf fln adam geberir.

• F_O_X arkadaşıomız forumda çok güzel pvp yaptı walla anlatışından kendimi warlock pvp wideosu izlermiş gibi oldum way anasını sayın seyirciler
  • beyler ben daha oyuna yeni basladim. okadar cok sey bilmiorum ama sunu biliorum o da warriorun hakkini yemeyin. elimde bir video var ama size nasil gosterecegimib bilmiyorum.anlatirsaniz gosteririm. Olay su ki adam gebermiyor. video sahibi pat mutlaka duymussunuzdur.benden bukadar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.