Şimdi Ara

Warner Bros ile bitip tükenen DC ve Yükselen MARVEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MARK MILLAR: “DC Sinemada Çalışmıyor, Çünkü DC Sinematik Değil” açıklamasına aslında yavaş yavaş hak vermeye başladım ben.Batman haricinde kahramanlar o kadar uçuk ki sinemaya koyduğunda bol cgı'lı patlamalı film yapmak zorunda oluyorsun.Batman mükemmel mesela düşmanları olsun gotham şehri olsun.Ama diğerleri ne bileyim çok tanrısallar abi(marvel thoru nasıl kıstı gücünü mesela sinemeya düzgün uyarlarsın diye ve ekipte çok güç farkı olmasın diye).Ama dc daha farklı karakterler daha köklü ve kafana göre gücünü kısamazsın karakterlerin, hop noluyor derler adama.Belki ben yanlış düşünüyorum dc bundan sonra gelecek Aquaman ve benzeri filmleriyle beni utandırır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Fan boy wb sadece dc ile uğraşamaz boş konuşma wb çok iyi bir film şirketidir dc karekterkeri kötü olduğunu hiç düşündün mü

DC karakterleri kotuymus

Edit: Eski mesajlarina baktim. Bana fan boy diyen biri agzindan marvel cigirtkanligini birakmamis ( hulk supermani yener demeler. Batman baba parasiyla kahraman mi oluyor demeler vs ) Olgunlasinca gel marvelboy. Block.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 17 Mart 2018; 1:25:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    En azından adım hulk değil batman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DC'nin animasyonları güzel en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

DC'nin animasyonları güzel en azından.

DC nin animasyonları çok başarılı başkan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.