Şimdi Ara

WARNING! Your Flash Player may be out of date. Bir çok sitede hata alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar millet, sabah facebook'a girerken ekte gördüğünüz hataları aldım ve giremedim, 1 saat kadar önce okulda bilgisayarımla denedim ve girebildim eve geldiğimde tekrar aynı hatayı alıyorum. Ciddi anlamda saçma bir durumla karşı karşıyayım çünkü sayfadaki linklere baktığımda facebook.com/privacy.php şeklinde falan açılıyor.

Dns'ler otomatikti, google dns yapıp denedim yine aynı durum.
    Farklı tarayıcılarda da aynı hatayı alıyorum. Aklıma system32 içinde olan bir dosyada alan adını istediğimiz bir ip'ye yönlendirebiliyorduk, o aklıma geldi fakat dosyanın adı neydi unuttum.

Şu anda google ve youtube için de chromeda aynı hatayı alıyorum, ie ve firefoxta bu siteler açılıyor.

yardım :/
     WARNING! Your Flash Player may be out of date. Bir çok sitede hata alıyorum WARNING! Your Flash Player may be out of date. Bir çok sitede hata alıyorum

• srdrvrl S kullanıcısına yanıt
    Flash playerin'izi güncelleyin ;
    http://aihdownload.adobe.com/bin/live/install_flashplayer12x32_mssd_aaa_aih.exe
  • Onla alakası yokmuş sanırım, modemi ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzeldi, şu anda ccleanerla falan temizliyorum tarayıcılarla ilgili şeyleri.

Cevabın için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.