2 seneden fazla rogue takildim 1 senedir oynamiyordum suan warrior acicam elimdeki itemler +8 non reb İİ +7 avedon +3 reb raptor +7 lugias + +8 graham ve +8 chitin set +7 shel set +9 fp el bot war elbise olarak ne giyim takim yok iron neck ironbelt war
kupeleri str 16 hp 3 yuzukleri heros valor +1 yapmayi dusunuyorum param yeterse sizce silah ve giysim ne olmali lvl 69 olcak
no reb ii al
bnce +7 avedon al ama bu konularda pek bi bilgim olmadığını da söylemem gerekir
cz içinmi yoksa rlb içinmi düsünüosn
rlb için düşünüyomuş
+8 giga alsan süper olur bence
RBL İÇİNSE COK GÜZEL Bİ CHAR DİZERSİN
SHELLERİN +8 YAPABİLRİSENSE SÜPER OLUR SATEN TAKILAR HAZIR
SİLAH TERCİHİM İSE +7 AVEDON VEYA +7 LUGİAS +8 HANGUK BÖLE COK GÜZEL OLUR HA DİYORSANSA YOQ İİ HİÇ KULLANMA NE KULLANIYORSANSA KULLAN BEN PİŞMAN OLMUSUM Bİ KERE İİ DEN :)
takı ve armor setini hiç hesaba katmadan Lugias7-graham8 en iyi seçim olacaktır hesap yapalım: 111+107/2=165ap 70+80=150flame damage
165ap/150flame damage/hp bonus:11/dex bonus:22/atak speed: normal
başka birşey dememe gerek yok son olarak şunuda ekleyim: hp bonus 11 olması senin undy i daha fazla alman demek 65-69lvl warriora yaklaşık 250-300 arası hp getirir undy ile %60 ını alırsan 180hp fazla almış olacaksın.
böyle bir konfigrasyona göre şunu referans alalım +8 giga: 167ap/hp bonus: 310/ dex bonus:12 / 20 şer resist / atak speed: slow (not: +8 giga ile karşılaştırma sebebim giga gibi warrior için ideal bir iteme ne kadar yakın olduğunu göstermekti)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme