Şimdi Ara

Warrior Arkadaşlara bir Sorum var Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sağ Elime Toto +7 Diyer Elimede 90 atacklı Mp recovery Silah taksam Kaç lwl de hiç mp kullanmadan kasa bilirim

birde diyer bi sorum var örneğin 57 skiliyle vuruyor isem örnegin kullandıgım mana kadar doluyormu yoksa 50-60 mp dolmyormu yoksa mana bar hiç azalmıyormu warrior kasmadıgım için soruyorum

• warioru bilmem ama 15li fc slotunda 33alan ile ile 4.5k mana doluyo benim magenin

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 3 Haziran 2008; 15:21:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Official_Rw

Arkadaşlar Sağ Elime Toto +7 Diyer Elimede 90 atacklı Mp recovery Silah taksam Kaç lwl de hiç mp kullanmadan kasa bilirim

birde diyer bi sorum var örneğin 57 skiliyle vuruyor isem örnegin kullandıgım mana kadar doluyormu yoksa 50-60 mp dolmyormu yoksa mana bar hiç azalmıyormu warrior kasmadıgım için soruyorum

ikinci soruna cevap vermeye çalışıyım,

çift el bir MP RECOVERY silahla, örneğin large braker +7 % 10 MP RECOVERY ile vurduğun DAMAGE in %10 u kadar MP RECOVERY olur,

yani 500 vuruyorsan 50 MP RECOVERY OLUR,

TEK EL SİLAHTA DEĞİŞİKLİK OLUYOR MU DENEMEDİĞİM İÇİN BİLMİYORUM, SANA UFAKTA OLSA BİR BİLGİ VERİR UMARIM YAZDIKLARIM.
  • aynen vurduğun damage yüksekse MP recovery de fazla olacakatır.
  • 90 atacklı mp recovery totonun yanına takılıyorsa tamam varsa öyle tek el silahı güzel.biizm burda cafedekiler mastersız charla toto yanına 64 atack breakerle 71 den 79 a kastılar.serwer akara.
  • Başka Yorumlar yokmu istediğim cvp Tam bu değil
  • ben yardımcı olayım sana.şimdi öncelikle toto spearın yanına 90 ataklı mp reco yok bunu bil. en fazla benim kullandıgım 79 ataklı var .Şöyle söylim eger warıorun 70+ ise paramunda 1 mana pot bile kullanmadan kasablirsin wolf basılı olcak tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warior skilleri cokmu mana harcıor ya
  • quote:

Arkadaşlar Sağ Elime Toto +7 Diyer Elimede 90 atacklı Mp recovery Silah taksam Kaç lwl de hiç mp kullanmadan kasa bilirim

ole bı ıtem yok uskoda

aslıdan vardı

+7 lycan takardım sola mana gıram gıtmez dolardı .

krallara az para kazandıryoz dıye kaldırdılar guzelım lycan hammer ın 70 mp rec ını

gercekten 20 saat kasısta haftada 640 m param gıtmıstı

2. hafta lycan taktım tamır paraları sadece 12 m tutuyor .

gerısını sız dusunun varıor kasan arkadaslarım bılır bu dedıklerımı .

• quote:

Orjinalden alıntı: speloralat

ben yardımcı olayım sana.şimdi öncelikle toto spearın yanına 90 ataklı mp reco yok bunu bil. en fazla benim kullandıgım 79 ataklı var .Şöyle söylim eger warıorun 70+ ise paramunda 1 mana pot bile kullanmadan kasablirsin wolf basılı olcak tabiki

1 pot basmadan mı sen eskıde kalmısın guncellen bıraz ole bişey yok artık

varsa bildigin bişey resımlı paylasım yap gorelım kardes .
  • Warrior Char İçin Yani Sol'el Ve toto İçin
    En iyi item ßu

http://img412.imageshack.us/img412/8156/aaath3.jpg

Craker +6/10

90 ap Sağ el Oluyor onunla Partide barınamassın

ama mana doldurmak için güzel bir item..
  • Paramunda ;
    Toto + +6/10Breaker ile Mana harcamadan ve mana toplayarak kasıyorum.Hp pot a da gerek olmuyo priestler saolsun.
    yani exp kasarken soul kârım oluo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Warrior Char İçin Yani Sol'el Ve toto İçin
    En iyi item ßu

http://img412.imageshack.us/img412/8156/aaath3.jpg

Craker +6/10

90 ap Sağ el Oluyor onunla Partide barınamassın

ama mana doldurmak için güzel bir item..

dogrusunda en iisi odur da manan hep ful kalmaz onla

harcarsın gene bıraz ama eksıltır

hic mana harcamadan lw kasaman dıyorum ben .

• quote:

Orjinalden alıntı: BlanQoEX1MZodiAC

quote:

ole bı ıtem yok uskoda

aslıdan vardı

+7 lycan takardım sola mana gıram gıtmez dolardı .

krallara az para kazandıryoz dıye kaldırdılar guzelım lycan hammer ın 70 mp rec ını

gercekten 20 saat kasısta haftada 640 m param gıtmıstı

2. hafta lycan taktım tamır paraları sadece 12 m tutuyor .

gerısını sız dusunun varıor kasan arkadaslarım bılır bu dedıklerımı .

kuzen dogru solı az kasmadık

• cracker +6'dan daha iyi bir silah var maneste oynayanlar bilir yilkitolga'da vardi arkada$imda 81 ap tomhawk

mana harcamadan kasmak istiyorsan carving vurucaksin hemen hemen cleave kadar vuruyor ancak harcadigi mana 90 oldugundan mana yerinden kimildamiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentcry

cracker +6'dan daha iyi bir silah var maneste oynayanlar bilir yilkitolga'da vardi arkada$imda 81 ap tomhawk

mana harcamadan kasmak istiyorsan carving vurucaksin hemen hemen cleave kadar vuruyor ancak harcadigi mana 90 oldugundan mana yerinden kimildamiyor

su ana kadar gordugum en iyi sol el recovery, cracker+6/10 maul 79ap ve wrist cutter +6/10 axe 76ap. manes fd den once acilan bir server olduguna gore vardir buyuk ihtimal daha iyileri.

arkadasin sorusuna gelirsek breaker +6/10 64ap bile yeter hic mana harcamak istemiyorsa, yapmasi gereken skill bar a sword dancing in yaninda cleave skilinide eklemek. mana bitene kadar sd vurursun bitmeye yakin cleave ile devam edersin fuller manayi.

edit:arkadasin topic basinda bahsettigi 90 ap li philum+6/10 olsa gerek sol ele takilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 4 Haziran 2008; 3:39:46 >

• - Mp rec icin +7 Toto + +6 hacker 71 ap ortalama maliyetle en iyi sonuc alabileceğin silahlardır

- +60 dan sonra Apos/Brahman/Paramun ve DK partyleri dısında kullanamnı tavsiye etmem cunku yuksek damage veremiceğin icin hep seni hem party yavaslatır senin icinde kotu imaj olur.

- 65 den sonra maliceli dk partyleri ve diğerlerinde SD ile hic pot harcamazsın 65 den önce ise prestin sağlam olduğu partylerde +8 fp set +9 str takı setle apı yukseltip rec oranını arttırabilirsin

- SD ve SA dısında skilleri kullanma cunku ne kadar yuksek vurusan okadar mp rec alırsın + diğer skillerin sekme ihtimali yuzunden rec in de sekmeye uraması kacınılmaz yani sd ile 50 mp kaybettiğini var sayıyorum 3 kere vurdun 150 kaybettin cleve ile atack yaptığında vurusun dusecektir yine buna yakın 30 kaybetsen her vurusta vurun dusuk olduğu icin 7~8 vurus yapcaksın ki buda daha fazla kayıp olur o yuzden sd en iyisi hem sekme ihtimali yok hem daha yuksek damage ve mp rec sunu daunutmayalım warriorun mp rec silahı mana doldurmak icin değil tüketimi azaltmak icin magelerin gibi %30 mp rec oranı olmadığından sadece tüketimi azaltır cok ezik yaratıklara dalmadıkca zaten lvl kasmak istiyosan keseceğin yaratıklar belli

- Atak baslarken zr ile baslayaıp skil ile devam edersen arada vurduğun r ler sana mana olarak doncektir mesela dk partyde SD 2500~2000 vurdun aradaki r de min 500 falan vuracaktır yaklasık 200 + 50 mp geri alırsın 70 ve sonrasında ise nerdeyse hic harcamazsın

- Mp rec icin düşülen en büyük yanılgılardan biri sağ el silahı kullanılmasıdır Pike Phillium gibi bu silahların atackları diğerlerine gore yuksek olmasına rağmen yanına ne kadar kral silah alırsan al sol eline aldığın silah sağ eline taktığın silahın atağından fazla atack vermiyecğinden genel atack poverin dusecek ve mp rec de zarar edeceksin o yuzden herzaman sol el silahlarını tercih et...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.