Şimdi Ara

WARRİOR BİLEN ARKLAR YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın arkadaşlarım benim bir warriorum var gb aldım ve totemic +7 impact +7 raptor +7 aldım. ama böyle bi sorunum var ex kasarken toto impactmı yoksa raptormu vede cz yaparken hangilerini takmalıyım hangisi daha yararlı olur hangisi ile daha ii combo olur? kusura bakmayın yeni warrior aldım fazla bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum

• Ex de raptor, cz de toto+impact
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoReVeR_mAgE

sayın arkadaşlarım benim bir warriorum var gb aldım ve totemic +7 impact +7 raptor +7 aldım. ama böyle bi sorunum var ex kasarken toto impactmı yoksa raptormu vede cz yaparken hangilerini takmalıyım hangisi daha yararlı olur hangisi ile daha ii combo olur? kusura bakmayın yeni warrior aldım fazla bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum

bi yerden warrior aldığında warrioru kim anlatırsa anlatsın asla öğrenemezsin
    her adamı 1 den kasman gerekir yoksa birşey öğrenemezsin
    burda sana toto imp. ya da raptor derler ama warrior nasıl kullanılır bunu sen bileceksin
    oyunu oynadıkça anlarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Ex de raptor, cz de toto+impact

+1
  • bence exp. kasarken raptor ' u cZ de toto ve impact kullan.. bide combo yapmayı öğrenmen lazım arkadaşlar konu açmışlardı warrior combo'su hakkında bulup onları uygulamaya çalış
  • Forumdan combo filan öğrenilmez combo bilen bir arkadaşın sana göstermesi lazım forumdan anlamassın.Combo öyle okuyup 1 saatte öğrenilcek bişey değil
  • Bence Warsa İnce WArriorsan Giga Kalınsan Raptor Ex de Pk İdael + Toto ile İmpackt Warsa +8 Deyillerse Hiç Bosuna Para Bile Werme Benim Sana Tavsiyem Raptor Yada Giga Yada İİ En Kötü Bunlarımıda Bulamadın En İyi Ms al Hem Pk Hem Ex Seri Kombo Zten Deneye Deneye Çözersin Kombo İşini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_dj -- 25 Şubat 2007; 3:15:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoReVeR_mAgE

sayın arkadaşlarım benim bir warriorum var gb aldım ve totemic +7 impact +7 raptor +7 aldım. ama böyle bi sorunum var ex kasarken toto impactmı yoksa raptormu vede cz yaparken hangilerini takmalıyım hangisi daha yararlı olur hangisi ile daha ii combo olur? kusura bakmayın yeni warrior aldım fazla bilgim yok yardımlarınızı bekliyorum

KARDEŞİM TOTO VE İMPACT SERİ DİR EX KASARKEN COMBO İYİ YAPARSIN CZ DE İSE GENE SERİDİR RAPTOR İSE TAMAMEN KS SİLAHIDIR CZ DE RAPTOR AL VS LERDE İSE TOTO VE İMPACT
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.