Arkadaşlar 32 Lvl warrior-cleric charım var bunda 15k sp var sadece two hand ve cleric skilleri açık sizce bu char'a one hand skillerini de açayım mı açıkçası two hand varken one hand bana biraz saçma gibi geliyor ama yinede oynamış ve kesin bir sonuca varmış kişilerden yardım alma isteği duydum...
Sen böyle devam et. Ama 1H açacaksan ona Warlock yakışır tabi sonuçta sen bilirsin. İstersen şöyle yap Warrior ( 2H ) / Cleric 90 Lv. de hepsi MAX olunca Aç 1H nin skillerini. Lv. daha erken hiç bulaşma derim, Zaten sana Sp lazım.
1H skillerinde kalkan ile ittiren ve dull veren 2 skill var galiba onları açabilirsin ve bayağı işe yarıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Sen böyle devam et. Ama 1H açacaksan ona Warlock yakışır tabi sonuçta sen bilirsin. İstersen şöyle yap Warrior ( 2H ) / Cleric 90 Lv. de hepsi MAX olunca Aç 1H nin skillerini. Lv. daha erken hiç bulaşma derim, Zaten sana Sp lazım.
tamam sağol düşünücem ama bir yoruma sabit kalmayayım demi sonuçta çok fazla kullanan kişi var
90 Warior charım var ve şu anda 2 h +warlock ama warlock 50 de farmdayım ve koşma için bard 20 lvl %30 koşma oradan var artık sro bot silah degişip buff basıyor ben bunu cok düşündüm celirc açmak bi warrior için gereksiz sebebi bizim zaten 45 sn bufflarımız var celirc olsan karsındaki zaten snow falan acıyor kesemiyorsun hele üzerinde sun varsa işin yaş ama warlock oldunmu adam kımıldayamadan sizlere ömür tanıdıgım çogu celirc ve bard yan master olanlar hep warlocka dönüyorlar yada dönmek istiyorlar bu arada farm biterse 1 h de açılacak .
quote:
Orjinalden alıntı: thegreenblack
90 Warior charım var ve şu anda 2 h +warlock ama warlock 50 de farmdayım ve koşma için bard 20 lvl %30 koşma oradan var artık sro bot silah degişip buff basıyor ben bunu cok düşündüm celirc açmak bi warrior için gereksiz sebebi bizim zaten 45 sn bufflarımız var celirc olsan karsındaki zaten snow falan acıyor kesemiyorsun hele üzerinde sun varsa işin yaş ama warlock oldunmu adam kımıldayamadan sizlere ömür tanıdıgım çogu celirc ve bard yan master olanlar hep warlocka dönüyorlar yada dönmek istiyorlar bu arada farm biterse 1 h de açılacak .
Cleric bence yaş değil...Absolutness damageler int karakterlere karşı çok iyi iş yapıyor...Örneğin;S/S biri snow shield+bless+phy def. açmış geliyor...Absolutness vurduğun gibi yerde... Sonra recovery division,blessde çok işe yarıyor...
en iyi warior axe+2h+1h+cleric ama o kadar da çüş dersen 1h+2h+cleric yap ama 1h çok yararlı oluyor eu charlar karşısında ch charlar karşısında 2h
Arkadaşlar ben yan skill olarak ne açayım demedim ki zaten açtığım yan skill belli cleric ben sadece size one hand skillerinide açarsam ne gibi bir + sağlar diye sordum ama cevabımı hala tam olarak alamadım.
One handed kasarken Two handeda göre çok yavaş sen 2 hand git 90 da farmını tamamladığında açarsın one handed.
quote:
Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR
Arkadaşlar ben yan skill olarak ne açayım demedim ki zaten açtığım yan skill belli cleric ben sadece size one hand skillerinide açarsam ne gibi bir + sağlar diye sordum ama cevabımı hala tam olarak alamadım.
dediğim gibi açabiliyorsan hepsini aç sp farmını yapıp.ama yok diosan 90 da 1h ı mutlaka aç bence.kesinlikle çok yararlı özellikle eu charlara karşı 1h + cleric olum demektir.zaten 2 da tartışılmaz.bi de robe set yap oooh tamamdır.tabi ha set de yap onu ihmal etme
2h kesinlikle açmalısın zaten açmışsın dual axede stun veren skilleri 1h'ta da ittiren(atackı kesen) skilli açmanı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme