Şimdi Ara

Warrior+Cleric vs Blader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar engin tecrübelerinize dayanarak nacizane fikirlerinizi almak istiyorum.

Su an elimde 97 lvl ff bicheon/fire/cold karakter var..yaklaşık 5 aydir oynuyorum bu karakteri fakat isinmakta güclük cekiyorum nedense.. bu siralar warrior karaktere ilgi duymaya basladim ve bu konuda takas teklifi de geldi acikcasi..

Ayni keza 97 levellerde ff olacak sekilde dengeli bir takas olacaktir muhakkak..

Sizlere sormak istediğim su ; Job , fw , event ve kasmak adina hangisi daha eğlenceli ve kullanisli olurdu ?

Daha önce Warrior karakter kullanmadim fakat skilleri konusunda bilgi sahibiyim.

Simdiden tesekkür ederim herkese.

• eğlence dersen, warrior/cleric çok daha eğlenceli bir karakterdir. cleric warrior daki gerek skiller gerekse pvpde sürekli taktik uygulaman baya zevk verir. sağlamlık açısından ise blader daha iyi. job, fw, eventte ise warrior daha çok tercih edilir.

takas yapıcaksan 98 99 100 rahatlıkla takas ederler, blader çok zahmetli bir chardır.
  • Bilgilendirme icin tesekkür ederim..eksik olma arkadasim.
  • Bana göre blader daha güzeldir asaleti vardır bir kere Ama MetalWawe'in dediği gibi taktiksel oynanırsa warior daha eğlencelidir. Axe al zehir bulaştır. One shield al kb at gibi. Fakat wariorda hızlı olman lazım. Onun için warlock kadar olmasa da zor oynanabilen bir chardır. Tabi bu taktikleri yapmadan da yenebilirsin. Fakat daha iyi verim alman için bunları uygulaman lazım. Bir kaç pvp izle ve yorumunu yap. Blader gerçekten monoton bir chardır. Fakat 100lvlde kolayca eğlenebilirsin. Jobta tek başına gezme adına blader daha iyidir. Warior da tabi ki tek başına dolaşabilir. Ama partyde aranan adamlardandır. Sonuç olarak warior eğlencelidir, blader biraz daha monotondur Blader mı alır warior mu alır dersen itemları iyi olan alır.

• bana göre blade devam et. tek başına bi krallık gibi :D

dün thieflik yapıyoruz ben 90 llw wizz ve yanımda 100 lwl blade vardı thief.

hunter-trader 90+ 4 wizin arasına girdi parça pinçik etti. acayip şekilde duman attırdı çok hoşuma gitti.

hatta hunter ptsinde 98+bow bile vardı . blade dehşet bi char.

bana göre warrior daha sıkıcı bi chardır.
  • Bencede bladeye devam et
  • Cevaplariniz benim icin değerliydi..cok tesekkür ederim sizlere..

Blader'e devam o halde

iyi aksamlar , iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

eğlence dersen, warrior/cleric çok daha eğlenceli bir karakterdir. cleric warrior daki gerek skiller gerekse pvpde sürekli taktik uygulaman baya zevk verir. sağlamlık açısından ise blader daha iyi. job, fw, eventte ise warrior daha çok tercih edilir.

takas yapıcaksan 98 99 100 rahatlıkla takas ederler, blader çok zahmetli bir chardır.

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The[q] ^^

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

eğlence dersen, warrior/cleric çok daha eğlenceli bir karakterdir. cleric warrior daki gerek skiller gerekse pvpde sürekli taktik uygulaman baya zevk verir. sağlamlık açısından ise blader daha iyi. job, fw, eventte ise warrior daha çok tercih edilir.

Katılıyorum

niye hortlatttın ki :p

• Benim Hem 100FF Bladerim var Hemde 100FF warriorum,Bladerimde Sun Blade Olmasına Rağmen Pvpde Warriordan Aldığım Heyecen ve Eğlenceyi Bladerden alamıyorum,oyuncuya göre taktik uygulaman olsun tepme heall Bleed stun Dare Dewil falan gibi şeylerle uğraşınca kendimi daha iyi hissediyorum ve daha çok zevk alıyorum ama GW,FW,Eventte Blader İle Kafalama Grupların İçine Dalıp Yatmadan Çıkınca En Büyük Zevki Orda alıyorum,Warrior İle Savaşta Tek takılamazsın takılırsan pek ayakta kalamazsın zaten buff buff diye kafanın etini yerler psikopata bağlanırsın, yani kısacası Pvpde Warrior(Ama Yatabiliyor) GW,FW,Eventte İse Blader
  • Tesekkür ederim aciklamalarin icin VaramiR ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Benim Hem 100FF Bladerim var Hemde 100FF warriorum,Bladerimde Sun Blade Olmasına Rağmen Pvpde Warriordan Aldığım Heyecen ve Eğlenceyi Bladerden alamıyorum,oyuncuya göre taktik uygulaman olsun tepme heall Bleed stun Dare Dewil falan gibi şeylerle uğraşınca kendimi daha iyi hissediyorum ve daha çok zevk alıyorum ama GW,FW,Eventte Blader İle Kafalama Grupların İçine Dalıp Yatmadan Çıkınca En Büyük Zevki Orda alıyorum,Warrior İle Savaşta Tek takılamazsın takılırsan pek ayakta kalamazsın zaten buff buff diye kafanın etini yerler psikopata bağlanırsın, yani kısacası Pvpde Warrior(Ama Yatabiliyor) GW,FW,Eventte İse Blader

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.