Şimdi Ara

Warrior enchanting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lvl 85 warrior fury için en iyi two hand enchanti hangisi acaba ? karar veremiyorum bir türlü

• landslide
    karar veremedim deme bari araştırmadım bilmiyorum de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 2 Ocak 2011; 17:23:29 >
  • bazı warriorlarda haste ratingi arttıran enchanti kullanan vardı ... o yüzden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duruit

bazı warriorlarda haste ratingi arttıran enchanti kullanan vardı ... o yüzden sordum

fakir olduklarındandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

quote:

bazı warriorlarda haste ratingi arttıran enchanti kullanan vardı ... o yüzden sordum

fakir olduklarındandır

Bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

quote:

fakir olduklarındandır

bızım serverda 6k ıstedıklerı ıcın gerek yok sımdılık yoksa para var ama sokaktan da toplamadık goldu
  • Bu aralar ne AH'den birşey alınır,ne de Crafterlara para yedirilir.Yapın daily bakın keyfinize.Rare itemler bile 2k-3k.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rogue
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Bu aralar ne AH'den birşey alınır,ne de Crafterlara para yedirilir.Yapın daily bakın keyfinize.Rare itemler bile 2k-3k.

hocam Daily nedir?..Ben de bugünlerde para derdindeyim..Ragnarosda oynuyorum 45 lvl BelfHunter...fakat ah de işler çok kesat gerçekten..Wool Clothlar bile satılmaz oldu ..Mesleğim Ench + Jewel ... Meslekden şimdilik para kazanamıyorum lvlinden dolayı..nasıl para kazanabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Bu aralar ne AH'den birşey alınır,ne de Crafterlara para yedirilir.Yapın daily bakın keyfinize.Rare itemler bile 2k-3k.

hocam Daily nedir?..Ben de bugünlerde para derdindeyim..Ragnarosda oynuyorum 45 lvl BelfHunter...fakat ah de işler çok kesat gerçekten..Wool Clothlar bile satılmaz oldu ..Mesleğim Ench + Jewel ... Meslekden şimdilik para kazanamıyorum lvlinden dolayı..nasıl para kazanabilirim?

hergün tekrardan yapabildigin ve ödül olarak para exp mark vs kazandıgın görevlere daily görev denir.emin deigilim ama level70ten önce daily görev bulamazsın(cooking fishing vs. haric) ayrıca level45te o meslekler ile para kazanamazsın.mining herbalism skinning ten 2sini sec lvl85 e kadar hem level kas hem para.level85 te baska enc+jc yi daha rahat kasarsın

• @ThunderVolt
    celades'e ek olarak.Parayı düşünme levelin düşük daha.58 olup Outland kapılarına düştüğün zaman görevlerle bir hayli paran oluyor zaten.Birde ana karakterin olmadan o 2 mesleği seçmek intihardır hocam ne yaptın sen Anca 85 olunca kaymağını yersin şuan tek derdin level olsun
  • quote:

quote:

Hocam nick nedir? Ben ve Genesis de Ragnarostayız. Akarız together

• Bu slot açma işini blacksmithler sadece kendine mi yoksa herkese mi yapıyor? 2 kişiyiz ikimizde de şimdilik mining + skinning var 85 olunca ne seçsek karar veremedik. Ben prot pala olmayı düşünüyorum miningin verdiği staminanın pek önemi yok galiba. JC+BS o da Mining + ENC bu şekilde düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Bu slot açma işini blacksmithler sadece kendine mi yoksa herkese mi yapıyor? 2 kişiyiz ikimizde de şimdilik mining + skinning var 85 olunca ne seçsek karar veremedik. Ben prot pala olmayı düşünüyorum miningin verdiği staminanın pek önemi yok galiba. JC+BS o da Mining + ENC bu şekilde düşünüyoruz.

slot açma işini belt için herkese yapabiliyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

ThunderVolt

2 niz de bende kayıtlısınız zaten ama hiç denk gelmedik sanırım senle..aynı saatte online olmadık sanırım hiç

@Z.K

Hocam biraz Ah de tecrübem var diye düşünüp ench + jewel yaptım...Şimdiye kadar kazandığım çoğu parayı şu tip yollardan kazandım zaten:

şöyleki mesela Woolcloth u birisi 20x i 40 Gold dan koymuş..Ben onların hepsini satın alıyorum..AH de en düşük fiyat mesela 200 gold falan kalıyor..Sonra aldıklarımın hepsini 80 den koyuyorum tekrardan.Hepsi de satılıyor..Jewelcraftingi hep bar satın alarak kastım şimdiye kadar, enchi de dungeonlardan ve Ah den item alıp kasıyorum..Enchanting pek sorun olmuyor ama Jeweli kasmak çok zor şu an..Jewel yerine Mining-skining falan alsaymışım harbi iyi olurmuş..Ama şu an geçiniyorum diyebilirim...Zaten şu sıralar meseleğe ara vericem sanırım...bi 70 olayım öyle başlayacam mesleğe tekrardan..

Ayrıca bende bir hastalık sanırım bu sürekli para harcıyorumElime 300 gold geçiyor mesela...250 sine gidip bar alıyorum sanki bir ana çarım varmış da onda param varmış gibi

edit: Bir de çok şaşırdığım bir mesele var:

Bundan önce 4 sene Private Blizzlike bir serverda oynadım..O realmde 80 Belf Palam vardı..Ne paralar kırardım şimdi düşünüyorum da ... Bu retaile özel bir durum sanırım privatede de stack ı 400 Golddan Netherweave cloth satardım...Günde en az 8 k gold gelirdi..Ama şu an Retailde stackı 10 golda zor satılıyor..Para sıkıntısı var yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 2 Ocak 2011; 23:41:31 >

• Not:

Az önce gaza gelip 110 Jeweli sildim..Mining kasıcam
  • mining herblism birlikte denemistim bir kere çok güzel para kasmıştım....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

quote:

ThunderVolt

2 niz de bende kayıtlısınız zaten ama hiç denk gelmedik sanırım senle..aynı saatte online olmadık sanırım hiç

@Z.K

Hocam biraz Ah de tecrübem var diye düşünüp ench + jewel yaptım...Şimdiye kadar kazandığım çoğu parayı şu tip yollardan kazandım zaten:

şöyleki mesela Woolcloth u birisi 20x i 40 Gold dan koymuş..Ben onların hepsini satın alıyorum..AH de en düşük fiyat mesela 200 gold falan kalıyor..Sonra aldıklarımın hepsini 80 den koyuyorum tekrardan.Hepsi de satılıyor..Jewelcraftingi hep bar satın alarak kastım şimdiye kadar, enchi de dungeonlardan ve Ah den item alıp kasıyorum..Enchanting pek sorun olmuyor ama Jeweli kasmak çok zor şu an..Jewel yerine Mining-skining falan alsaymışım harbi iyi olurmuş..Ama şu an geçiniyorum diyebilirim...Zaten şu sıralar meseleğe ara vericem sanırım...bi 70 olayım öyle başlayacam mesleğe tekrardan..

Ayrıca bende bir hastalık sanırım bu sürekli para harcıyorumElime 300 gold geçiyor mesela...250 sine gidip bar alıyorum sanki bir ana çarım varmış da onda param varmış gibi

edit: Bir de çok şaşırdığım bir mesele var:

Bundan önce 4 sene Private Blizzlike bir serverda oynadım..O realmde 80 Belf Palam vardı..Ne paralar kırardım şimdi düşünüyorum da ... Bu retaile özel bir durum sanırım privatede de stack ı 400 Golddan Netherweave cloth satardım...Günde en az 8 k gold gelirdi..Ama şu an Retailde stackı 10 golda zor satılıyor..Para sıkıntısı var yani..

privateta moblardan 10ar gold düsüyorsa stackı 400 golddan cloth alınır
    netherweave cloth kimsenin şine yaramayan bir şey.. ancak 16 slot canta yapılır.. veya tailoring kasarken ihtiyac duyulur.. para etmemesi normal..

ilk karakterine jewel alman hakkaten büyük hata olmus.. miningi kasabilirsen düşük level ve cata madenlerinden saglam para kaldırabilirsin..

• @tosunpasa

sizin server ı bilmiorum ama dunemaulda düşük level madenler para etmiyor artık. onun yerine herb fiyatları aldı basını gidio
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

@tosunpasa

sizin server ı bilmiorum ama dunemaulda düşük level madenler para etmiyor artık. onun yerine herb fiyatları aldı basını gidio

Bu gatheringten para kasma işi borsaya ne kadar çok benziyor. Tamamiyle gündemi ne kadar iyi takip ettiğinle alakalı

Herşeyin bir vakti var. Oyunun ilk haftası para edecek şeyler belli, 2.-4. haftası ayrı şeyler. 1 aydan sonra tamamen farklı. İnsanlar önceden kendilerine guide çıkartıp oyun oynamadıkları için oyunda ne zaman neyle karşılaşacaklarını bilemiyorlar. Mesela şimdi tam pre-raid zamanı, herkes nerdeyse full 346 olmuş durumda ve kendilerine avantaj sağlayacak epiclerin peşindeler. Ya reputation kasacaklar, ya da craft epiclere yönelecekler. Mesela Darkmoon Cardlar herbden craft ediliyor. Şu an Herbalism ve Inscription iyi para eder gibi. Aynı zamanda flasklara da herb lazım. Tam fahiş dönem. Bunun dışında insanlar harıl harıl arkeoloji yapıyorlar mesela, bu aralar onu hızlandırmak lazım. Onun için tablet fiyatları uçmuş durumda.

Ama mesela ilk çıktığında muhtemelen minelar clothlar para ediyordur. İnsanlar hemen 525 yapıp meyvelerini bir an evvel yemeye başlayacaklardı. Crafted epic içinde Chaos orblar bop olduğundan, gathering şeyler değil bu orba sahip olanlar malı götürecek falan.

• orbların bop olması çok saçma.. benim 525 meslegim var ama sırf orb düsecek diye aksama kadar runmı yapacagım.. parayı basıp alabilmeliyim..
    birde madem kısıtlamaya çalışıyorsun bari yapılan epicleride bop yap.. soulbound itemla boe epic craft edilmesi bence çelişki..

celades hocam ben karazhandayım.. yakın zamanda bakmadım ama genelde low level orelar hep iyi para etmistir.. eng, JC, BS kasanlar mecbur alıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.