Şimdi Ara

Warrior Hakkında Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Oncelikle Forumda İlk Başlıgım Oldugunu belirteyim:)

Geçenlerde bir arkadaşla world of warcraft hakkında konuşurken konu dödü dolaşti Slam ile Heroic Strike Arasındaki kıyaslamaya geldi.

Ben arkadaşıma Heroic Strike'in Slamdan Daha Fazla Agro Aldıgını Soyledim O da bana O ustundeki Değerler yani rank 11 Heroic Strike 208 ve rank 6 Slam'in 140 işte bu değerlere gore agroyu elinde tuttugunu soyledim arkadasim ise onlar dmg dedi ve Heroic Strike'in Slamdan her zaman daha fazla wurdugunu soyledi.

İşte burda bende Slam'in hem kendi Skill hemde Normal Wurus'u oldugunu soyledim yani adamin kafasında aynı anda hem sarı hemde beyaz wurus aralıkları gozukebilir ama Heroic Strike da sadece sarı vurus gozukur dedim bu yuzden slam daha karlı dedim...Rage Sorunundan dolayi

Sizce benim düşündüklerim Dogrumu?
    Yoksa Yanliş Mi Düşünüyorum bunu çok merak ediyorum.
    Şimdiden Teşekkur Ederim vereceğiniz Cevaplar için

• sanırım kimsenin bir fikri yok :)
  • tabiki düşünmene bile gerek yok slamla hem sarı hem beyaz dmg heroci neredeyse ikiye katlar dps açısındanda aynı sekilde tabi furyisen
  • teşekkurler ozan :D bi sen verdin cv

peki ya agro alma değerleri bakımından ne durmda bu ikisi?
  • tam olarak bende değerleri bilmiyorum ama klasik revenge sunder ve shield blas en önemli aggro alıcılardır.
  • Valla denemek senin elinde. Yüklersin Ktm yi rageni doldurursun şöyle bir, Sonrada sırayla denersin hangisi ne kadar aggro yaratıyor diye. Ama genelde Protta açtıysan Shield Slam, Sunder ve Revenge yeterince aggro yaratıyor. Özellikle Shield Slam çok etkilidir, warriorda en çok aggroyu yaratan skilldir. Sanırım üstündeki shield block oranına göre verdiği hasar oranıda artıyor. Ben şu anda yaklaşık 1,2k kadar shield slam critliyorum^^
  • http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=75381044&sid=1
    burada warror hakkında herşey anlatılmış durumda :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar cevaplarınız ve verdiğiniz linkler için çok teşekkur ederim
    Herkese kolay gelsin :)
  • Bu hunter'ın Aimed Shot-Steady Shot ikilemine benzer. Steady shot daha karlıdır çünkü bir aimed shot süresi boyunca 2x Auto shot ve 1xSteady shot vurursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.