Şimdi Ara

Warrior-Hunter- Druid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce hangisi olayım ya warriorum la abimin shamanıyla duel yaptım ben level 18 im abim 22 ama daha canı yarıya gelmeden ben öldüm kaldırdı ama anlamadım level farkıdnan yattım sanırım sizce warrioru bırakıp hunter veya druid açayım mı ?

not : private serverda oynuyoruz ama normal ex ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ ZERO -- 3 Temmuz 2007; 23:11:05 >

• private'sa hepsini dene kardeşim, hangisinden daha çok zevk alıyorsan onu oyna. bu kadar dert etme karakteri takıl kafana göre
  • de kasması zor yani bilemedim ne yapsam
  • ac bi warlock kes abini
  • hunter acmada ne acarsan aç druid cat form ftw
  • eğer private oynuyorsan fun oynamaynı tavsiye ederim ne me lazım server falan çöker gider charların gir funserver'a lvl 250 yap [eskiden öle oluyordu . ben funserverlara takılırken hepsini gör sonra hala canın blizzlike server isterse oralara takıl derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

eğer private oynuyorsan fun oynamaynı tavsiye ederim ne me lazım server falan çöker gider charların gir funserver'a lvl 250 yap [eskiden öle oluyordu . ben funserverlara takılırken hepsini gör sonra hala canın blizzlike server isterse oralara takıl derim

Femre benim bildiğim en son 254 lvl sınırı oluyordu ama ( gerçi ben GM e inat 255 oluyordum gelip lvl imi 254 yapıyordu tekrar )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.