Şimdi Ara

WARRİOR İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +60 kastığım bi warrioum var elimde +7 totomic spear +7 impact var.toto impak iyi mi yoksa raptor mu alayım.

• raptor al tabiki. ben hiç çift tek el kullanmadım doğrusu ama pazara ne zaman raptor koysam bilimum çift el silah teklif edenlerden önümü göremiyorum.
    tek el silahlarla seri vurulur, manan çabuk biter iyi kombo yapılır vs vs diyolar. Sen ardreamci de değilsin yapacağın şey xp kasmak dts'ye apos'a combo yapmıyacağına göre ....

edit imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 3 Ekim 2007; 3:41:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwner

raptor al tabiki. ben hiç çift tek el kullanmadım doğrusu ama pazara ne zaman raptor koysam bilimum çift el silah teklif edenlerden önümü göremiyorum.
    tek el silahlarla seri vurulur, manan çabuk biter iyi kombo yapılır vs vs diyolar. Sen ardreamci de değilsin yapacağın şey xp kasmak dts'ye apos'a combo yapmıyacağına göre ....

edit imla hatası
    $uan Raptor+7 Takamassın Onuda Söylüyim takarsın Ama Fp ile gezmen gerek yan 62 Levele Kadar takıl bu $ekilde..

• quote:

raptor al tabiki. ben hiç çift tek el kullanmadım doğrusu ama pazara ne zaman raptor koysam bilimum çift el silah teklif edenlerden önümü göremiyorum.

edit imla hatası
    comboyu mob a yapabilirsin ama önmeli olan attack olacağı için raptor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoChriss

$uan Raptor+7 Takamassın Onuda Söylüyim takarsın Ama Fp ile gezmen gerek yan 62 Levele Kadar takıl bu $ekilde..

Alıntıları Göster
    buna biraz senin karar vermen gerekli çift el daha seridir combosu rahattır ama ap düşer tek el (raptor) ap fazla combosu çok zor ve yavaş vurursun..ben her zaman çift el seçmişimdir ve pişman olmadımpk mı yapıcaksın exp mi boss kesiyomusun bunlara da dikkat etmen lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: MotoChriss

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MotoChriss

höööadam +60 diyor neden giyemesin ki ben level 51 our olmaz stat resetletip full str oldum. Aldım raptoru elime. Destroyerla hiçbişey kesemiyodum xp de kasamıyodum. Raptoru alınca rahatladım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

buna biraz senin karar vermen gerekli çift el daha seridir combosu rahattır ama ap düşer tek el (raptor) ap fazla combosu çok zor ve yavaş vurursun..ben her zaman çift el seçmişimdir ve pişman olmadımpk mı yapıcaksın exp mi boss kesiyomusun bunlara da dikkat etmen lazım..

Alıntıları Göster
    Kanky sana bi önerim var..
    +7 Raptor alma.
    +8 Glave al.
    Glave süper raptordan daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    s6 ile ilgili 2 soru?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monterrey

Alıntıları Göster
    Pk cok yapmiosan exp ve boss diosan tabiki Raptor Ap acisindan ama Seri combo dersen ki bu biraz da tabi senin maharetine bagLi toto ve impact

• quote:

Orijinalden alıntı: PuFFidy

Pk cok yapmiosan exp ve boss diosan tabiki Raptor Ap acisindan ama Seri combo dersen ki bu biraz da tabi senin maharetine bagLi toto ve impact

Alıntıları Göster
    ne yapacaksın tootyu al bı gıga kurtul dertlerden
  • quote:

quote:

höööadam +60 diyor neden giyemesin ki ben level 51 our olmaz stat resetletip full str oldum. Aldım raptoru elime. Destroyerla hiçbişey kesemiyodum xp de kasamıyodum. Raptoru alınca rahatladım ama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

eet 51 lwl full str verince giyiliyo sonra hp wer 59 lwl chithnler giyiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymurder26

quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

eet 51 lwl full str verince giyiliyo sonra hp wer 59 lwl chithnler giyiliyor

Alıntıları Göster
    Sheller için 61 olmak lazım sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

Sheller için 61 olmak lazım sanırım...

Alıntıları Göster
    Pk yapmıycaksın nasıl olsa ex için raptor +7
  • bak kardes KENDİ FİKRİMİ SÖLÜYEYİM

RAPTOR arderam için iyi deil çünkü Sword Auoro da seker

ama sword dansic de fazla sekmez onun için Raptor +7 bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapanter44

bak kardes KENDİ FİKRİMİ SÖLÜYEYİM

RAPTOR arderam için iyi deil çünkü Sword Auoro da seker

ama sword dansic de fazla sekmez onun için Raptor +7 bence
    +60 a kasıyon nasıl olsa raptoru al daha iyi ex kasarsın ama ben pk da toto impack ı tercih ederim sen nede olsa ex kasıcan raptor al
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

+60 a kasıyon nasıl olsa raptoru al daha iyi ex kasarsın ama ben pk da toto impack ı tercih ederim sen nede olsa ex kasıcan raptor al

Alıntıları Göster
    tmm saolun arkadaşlar raptor alıcam.bu arada lwl 63
  • quote:

Orijinalden alıntı: palaskus39

tmm saolun arkadaşlar raptor alıcam.bu arada lwl 63

Alıntıları Göster
    benım gamışı al
  • quote:

Orijinalden alıntı: vormound

comboyu mob a yapabilirsin ama önmeli olan attack olacağı için raptor

Alıntıları Göster
    evt bencede RAPTOR ama +7takabilirmisin bilmem okadarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

benım gamışı al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim3762

benım gamışı al

Raptor al derim

BöyLe lerine de baKma

• quote:

Orijinalden alıntı: ToteNfoBy

quote:

benım gamışı al

Raptor al derim

BöyLe lerine de baKma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

quote:

benım gamışı al

Raptor al derim

BöyLe lerine de baKma

+Bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

benım gamışı al

Alıntıları Göster
    quote:

benım gamışı al

Topiclerin girisine bundan sonra akli dengesi yerinde olmayanlar giremez uyarısı mı koymak mı lazım ıllahı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.