Şimdi Ara

Warrior ların MeKaNI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak tım tek warrior mekanı yk yazık deyılmı warrior lara bende warriorlar ısın açtım

• ewt ewt çok ii olmuş şampiyon warriorlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. warrior şak şak şak warrior şak şak şak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK__

ewt ewt çok ii olmuş şampiyon warriorlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. warrior şak şak şak warrior şak şak şak
    haklısın hocam warriorlar üvey evlat gibi kalmışlardı forumda. iyi düşünmüşsün

beramustan kimse yoh mu yaf.

aranızda salwa yı ya da mx'i tanıyan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 13 Aralık 2005, 13:02:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Alıntıları Göster
    ben xigenonda warriorum bi lvl 62 olıım açcam scream'i cz'de fırtına gibi escem yeterli np olunca bu pelerin alıp clan kurcam ve lvl ayrımı yapmaksızın bu forumdaki herkezi alcam clana "lvli düşük die karizma görünmeye hakkı yok" mantığını yok edeceğim

• quote:

ben xigenonda warriorum bi lvl 62 olıım açcam scream'i cz'de fırtına gibi escem yeterli np olunca bu pelerin alıp clan kurcam ve lvl ayrımı yapmaksızın bu forumdaki herkezi alcam clana "lvli düşük die karizma görünmeye hakkı yok" mantığını yok edeceğim

Alıntıları Göster
    Dark___ büyüksün

• quote:

Dark___ büyüksün

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

Dark___ büyüksün

eyvallah adamım saol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

Dark___ büyüksün

eyvallah adamım saol

Alıntıları Göster
    hiç warrior yokmu bu forumda ya. ne bi sohbet ortamı var nede warriorlar gelip ben warriorum yazmış. warrior kıtlığımı var bu forumda

• quote:

hiç warrior yokmu bu forumda ya. ne bi sohbet ortamı var nede warriorlar gelip ben warriorum yazmış. warrior kıtlığımı var bu forumda

Alıntıları Göster
    warrior kadar guzel charr warmı solerın bana ya Warriorla oynamak bır (sanat) bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: askersın44

warrior kadar guzel charr warmı solerın bana ya Warriorla oynamak bır (sanat) bence

Alıntıları Göster
    dark memnunmusun warriorla baba bende warriordum ama yazın rogue açmayı düşünüyom yada priest
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxunet

dark memnunmusun warriorla baba bende warriordum ama yazın rogue açmayı düşünüyom yada priest

Alıntıları Göster
    Bende warriorum
    lvl 49
    server; Beramus
    İsim; Necrosamash

kasması zor geliyo artık, diğer charlara göre avantajsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: driller

Bende warriorum
    lvl 49
    server; Beramus
    İsim; Necrosamash

kasması zor geliyo artık, diğer charlara göre avantajsız.

Alıntıları Göster
    ben TeoManiaC beramusta wariorum 61 lvl .doğrusu bende KOSP açıldı açılalı ROGUE açmak istiyorum ama dediğiniz gibi warior kasmak ve oynamak bi sanat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeoManiaC

ben TeoManiaC beramusta wariorum 61 lvl .doğrusu bende KOSP açıldı açılalı ROGUE açmak istiyorum ama dediğiniz gibi warior kasmak ve oynamak bi sanat

Alıntıları Göster
    benimde bi warrior charim var ve kasması zor ama 6-62 olduktan sonrada oyunun en çok tadını alacagınız chardır..hele scream ve sword dancing ile offff
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya ben kasamıom bi warrior 30 lwl oluom 60 lwl mişim gibi gelio üstelik ares'tede o kadar 67 lwl adamım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

ya ben kasamıom bi warrior 30 lwl oluom 60 lwl mişim gibi gelio üstelik ares'tede o kadar 67 lwl adamım var

Alıntıları Göster
    lvl 61 warrior cypherda ama bayadır kasmıom item topluom şuanda +8 raptor ve sheller tamam ama lobo lupus lucaon pendant bulmak imkansız gibi bişi masterı açıp hemen çekicem shelleri ve cz

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

lvl 61 warrior cypherda ama bayadır kasmıom item topluom şuanda +8 raptor ve sheller tamam ama lobo lupus lucaon pendant bulmak imkansız gibi bişi masterı açıp hemen çekicem shelleri ve cz

Alıntıları Göster
    ben de warrior um ama myko'da. odin1 ve odin2 server da..
    level 47..
    üç haftaadır oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tworule

ben de warrior um ama myko'da. odin1 ve odin2 server da..
    level 47..
    üç haftaadır oynuyorum.

Alıntıları Göster
    BeRaMuS 58 %40 warior tanısalım brkayksk[genelde b3 apos slotlarında][b1 esland apos slotlarındayımdır] apos gormekten bıktımama sabrediyorum haftaya masterı acıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: UruKai

BeRaMuS 58 %40 warior tanısalım brkayksk[genelde b3 apos slotlarında][b1 esland apos slotlarındayımdır] apos gormekten bıktımama sabrediyorum haftaya masterı acıcam

Alıntıları Göster
    beyler bende xıgenonda warriorum lvl 42 %33 ama kasacak kimse yok bu forumda olan ve yüksek lvl warriorlardan yardım pls...

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan68

beyler bende xıgenonda warriorum lvl 42 %33 ama kasacak kimse yok bu forumda olan ve yüksek lvl warriorlardan yardım pls...

Alıntıları Göster
    beyler belli bi saatte buluşum deru veya apos kuralım bu kadar warrioruz ii kasarız bide varsa bi buffer apos/deru'a buffer aranıor die topic açın
    ii lvl kasarız ben genelde cum. pzr açık oluorum sa 4 gibi x1'de pm atabilirsiniz ID:Champion_77 bekliorum

• quote:

beyler belli bi saatte buluşum deru veya apos kuralım bu kadar warrioruz ii kasarız bide varsa bi buffer apos/deru'a buffer aranıor die topic açın
    ii lvl kasarız ben genelde cum. pzr açık oluorum sa 4 gibi x1'de pm atabilirsiniz ID:Champion_77 bekliorum

Alıntıları Göster
    |v| 43 :)
    kasın beni. iyice bunaldım. ilerlemiyor bu alet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

|v| 43 :)
    kasın beni. iyice bunaldım. ilerlemiyor bu alet :)

Alıntıları Göster
    evet ya warrioru kasması çok zor. mage aldım millet partiye gir diye kendini paralıyo 2 günde level 35 oldum. warriorum var valla 2 haftadır level 37 anca oldum(sürekli oynamıyom ama olsun)
    yukarda da yazdım

İD: MEY__DEY
    beramus1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.