Şimdi Ara

Warrior ların MeKaNI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya Erwa konuyla alakasi yok ama sana bisey sormak istiorum Bende Deimos ta warriourum fakat sen Amen de isen nickin nedir? Herseyden onemlisi o clanda ki en iyi adamlar ozellikle EMAX Türk'ler hakkinda atip tutuyo nasi orda bi Türk olarak durabiliyosun??? cevaplarsan sewinirim
  • ben yarışma yapmak istiyorum yeni charımı(1 lewel) kim daha iyi kasıcakk 1.ye manner

• 62+ warrior ile oynamak gerçekten inanilmaz zevklidir.ama bu zevk gursağimda kaldi bazi oç lari yüzünden 63 te biraktim beramusu suan cyperdayim 58 olcam brkyksk ben altindağdan tanimişindir:)
  • bnde beramusda 45 lwl warriorum bni kasın bunalıma girdim walla kasamıorum adamı mage war kasmıcaksanız onla dewam edicem gönlüm warriorda ama kasamıorum feci zor yardım edin kankalar plz
  • Wariror kasana kdar bi yerlerin terler ama 60 ve master olunca + 62 gibi elinede raptor +8 alınca Cz kasarsın.... Boss kesersin...Dm kesersin vs.... oyundan kısaca manyak zevk alırsın bende 60 lık var ama 62 den sonra alıcam zevki inş..
  • BEYLER BENCEDE WARRİORLAR SÜPER ŞEYLER O DEFANS İŞİ BİTİRO BİDE WARRİORLARIN EN İİSİ BENCE F9Dwil SİZCE KİM PAYLASIN BİDE SOL SLAYER VAR TABİ F9Dewil İN COMBO SU SÜPERDİ CZ DE ADAMLA KAPISO VİDEODA SÜPER KESİO ADAMI HERKES OTURMUS ONLARI İZLİO 5000 HEALT VAR O BİÇİM DEFANS EN İİ CHAR LAR WARRİORLAR BENCE BİDE % 600 FELAN GÖMSELER HERKESE TEK GEÇERLER SPİKE % KAÇ VURUYOSA 60 BÜYÜSÜDE OKADAR VURSA WARİİORLAR 1 NUMARA LAR BİDE DEFANS WARİORUN 60 BÜYSÜ KENDİNİ YATIRIYO PARTYDEKİ HERKESİ HEALLEMİS OLUYO KENDİ CANIYLA OKE DİİP KALKIO EX FELAN GİTMİO SANIRIM DORUMU BİLEN VARMI

• HOOOOOOP bende wariorum
    (64lvl master warior konusunun içinde wariorumun resimleri var isteyen arkadaşlar bakabilir)

• quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

Wariror kasana kdar bi yerlerin terler ama 60 ve master olunca + 62 gibi elinede raptor +8 alınca Cz kasarsın.... Boss kesersin...Dm kesersin vs.... oyundan kısaca manyak zevk alırsın bende 60 lık var ama 62 den sonra alıcam zevki inş..

+8 totemic spear ile +8 hanguk sword yanyana takarsan +8 raptordan daha iyi bence ve öyle.
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamantara -- 8 Ağustos 2006; 4:16:43 >
  • Dm slotu golem slotları trol slotları al sana warrior mekanı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.