Şimdi Ara

Warrior ların MeKaNI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim level 62 warrior um ares te bayaa güzel oluyo scream la dağıtıyom herkesi

nıck:DemoN_Tank
    level:63
    server:ares
  • bende warriorrum beramus da.bir sorum olacak bu 30 da çıkan sever vuruşu ne işe yarıyor?
  • warriorum
    ARES
    GENELDE apos kurarım
    lvl:56
    NİCK:Carther35

benimle aynı zmanda başlayan arkdaşarım 62-64 arası
    öss yüzünden kasamıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

bende warriorrum beramus da.bir sorum olacak bu 30 da çıkan sever vuruşu ne işe yarıyor?

up
  • Çok az warrior warmış ben ısterdımkı Dolsun burası sayfa sayfa
  • Bende warriorum geçen size bir anımı anlatayım.
    İnternet kafede oynuyordum yanıma biri geldi server ımı ve levelimi sordu. İkimizde aynı serverda aynı leveldeydik. Abyss de bu bana bulaştı yatırdım. 5 dk sonra ikisi geldi ikisinide yatırdım Tabii onların defansının toplamı benimkinden az
  • Ben olympia da 43 lvl attacker warrior ım
    Humanım ilgililer pm atsın.

Dark benim x de lvl 11 warrior var öölesine açmıştım.Clana al beni de.
  • Bu topicede gereksiz derler şimdi ben rogueler için açmıştım bir iki kişi topic kötü diye çamur attı ama isallah burda olmaz sewerim warıorları çok sağlam defansları oluo ama kullanma şansım olmadı
  • defans ve aatacak çok kral oluyor benim level 37 attack 460 defans 406
  • ben Cyperdayım karus lvl 59 Darkdevil=ıd im
  • cok gerılerden topıcı buldum bişey sorayım dedim.

arkadaslar neden butun warıorlar +8 raptor hayalını kuruyorlar?bırazcık sılah ap lerıne baktım raptor +8 hatırladıgım kadarıyla183 atak.fakat adam elıne ıkı tane +8 totemıc veya graham alsa ıkısnın toplamı 200ü baya baya gecıyo.acaba ıkı el sılah kullanınca verdıgı damage azalıyomu?
  • deimos ta lvl 63 bi blade master ım var cz de terör estriom valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

cok gerılerden topıcı buldum bişey sorayım dedim.

arkadaslar neden butun warıorlar +8 raptor hayalını kuruyorlar?bırazcık sılah ap lerıne baktım raptor +8 hatırladıgım kadarıyla183 atak.fakat adam elıne ıkı tane +8 totemıc veya graham alsa ıkısnın toplamı 200ü baya baya gecıyo.acaba ıkı el sılah kullanınca verdıgı damage azalıyomu?

2 totemic kullanamassın 1 elinde spear diğerinde kılıç olmak zorunda..
    ya da tek elli baltalar deep scar giga axe javana axe gibi unq.ler bunları 2 eldede kullanabilirsin...
    o yuzden warriorlar ii olmak için totemic spear +8 + hanguk sword +7 filan kullanırlar
  • BENDE WARRİOR OYNUYODUM HEM ARES DE HEMDE O AÇILDI AÇILALI O DA AMA BIRAKTIM NEDEN Mİ ?
    WARRİORLARDA TEROR İÇİN EN AZ 62 OLMAN LAZIM AMMA VELAKİN Bİ 60 LVL LİK ASSASSİAN COMBO BİLDİĞİ SÜRECE TERRO DUR ZATEN DEĞİL Mİ ? ÇOK İYİ ASS OLMAK İSTİYOSAN FP Cİ OLUP +8/15 FP LER BULUP TAKILARIN EN AZ +9 DEX VEDE SİLAHIN TABİ +60 DAN SONRA ENAZ +7 SHARD OLACAK VEDE WOLF ATIP 15 DEX SCROOL KULLANCAN MANYAK OLURSUN DORU DİİLMİ ?
  • warriorları hiç sevmem kendine müslüman herifler. ne sw verir ne resist verir ne tp eder ne buff ne heal. hiçbişeyi yok. hiç sevmem warrior. tek provoke işine yarardı o da bitti gitti.
  • warrior ları boykot ediyorum

MAGE in üstüne char tanımam

• ben 50 yken elimde bardish vardı +3 bi de ice mage arkadaşım vardı. alanı çakıodu bende kesiodum adamları wariorda np kasmak kolaydır ama silahları çok pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

warriorları hiç sevmem kendine müslüman herifler. ne sw verir ne resist verir ne tp eder ne buff ne heal. hiçbişeyi yok. hiç sevmem warrior. tek provoke işine yarardı o da bitti gitti.

defansif warriorda TP büyüsü var gibi hatırlıyorm 50 li skillerde =)
    bende warriorum lvl 50 X'de oynuyorum KArusum mutluyum =)
  • Warriorluk Kralliktir....
    Herkez Warrior olamaz.. Warrior Kasamaz.. Warriorluk Bir ayricaliktir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 9 Şubat 2006 2:30:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxunet

quote:

Orjinalden alıntı: veledizina

warriorları hiç sevmem kendine müslüman herifler. ne sw verir ne resist verir ne tp eder ne buff ne heal. hiçbişeyi yok. hiç sevmem warrior. tek provoke işine yarardı o da bitti gitti.

defansif warriorda TP büyüsü var gibi hatırlıyorm 50 li skillerde =)
    bende warriorum lvl 50 X'de oynuyorum KArusum mutluyum =)

50deki tp buyusunun acıklasını okudumda.bırılerını cekmek ıcındeıl de onun yanına kendını tp etme dıye anladım .tam hatırlamıyorum ama öyle olması lazım.

priesti bıraktım sevemediğim için60 lvlde.asası combo cok yordugu için bıraktım52lvlde.mageyi defans yok die baslamadım bile:) sımdı warıor kasıyorum defans desen elınde kalkan varken 22 lvl de 60 asasdan cok defansı vardı:P
    inş. bunda sabit kalırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.