Şimdi Ara

Warrior olmak için ...?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skyrimde warrior olmak için neler yapmam gerekiyor ? Yani paladin tarzında oynamak istiyorum ama dragonborn olmak istemiyorum ne yapabilirim ? İtemlerime büyü nasıl ekleyebilirim ? Perklere neye göre ve nasıl dağıtmalıyım ? Oyundaki tek korkum olan draugların skini nasıl değiştirim yada onların yerine bandit skini fln veya herhangi birk ırk skini ekleyebilirmiyim ? Warriorken hangi zırhları kullanmamı önerirsiniz ? Kılıç , zırh vb. Nerden satın alabilirim ? Oyuna uyuma yemek yeme vb. Anımasyonları ekleyen bir mod varmıdır ? Herhangi bir jarl ı öldürüp yerine geçebildiğimiz bir mod varmı ? Herhsngi birilerini düelloya davet edebileceğimiz bir mod varmı ? Arkadaşlar biliyorum çok fazla soru sordum ve çoğu kişi üşenip cvp vermicek ama ben yinede skyrime gönül vermiş profesyonellerin bana yardım edeceğine inanıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orkunreyiz07 O kullanıcısına yanıt
    warrior olmak basit. sadece ilk önce hangi tarz silah kullanacağına karar vermen lazım. one handed alıp yanında kalkan mı kullanacaksın? 2 tane one handed alıp iki elinde birer silah mı kullanacaksın? yoksa two handed bir silah mı kullanmak istiyorsun? dragonborn olmak istemiyorsan farengar secret-fire'ın senden istediği taş tablet görevini bitirene kadar oyunda ejderhalar olmayacaktır. arada dalar görevi bitirebilirim diyorsan dragonborn olmadığın bir mod vardı skyrim nexus sitesinde. paladin tarzı warrior - büyü olmak istersen ne tarz bir büyü kullanmak istediğine karar vermelisin ilk önce. (tüm skillerini aynı anda yükseltmeye çalışırsan levelin artar ama güçsüz kalırsın.) silah + destruction alırsan mesela düşman yanına gelene kadar ateş buz veya elektrik büyüleriyle hasar verebilirsin, yanına gelince de elindeki silah ile devam edersin. yada conjuration alırsın, sana tank olması için yada düşmanı oyalaması için bi yaratık summon edersin, düşman senin summon ile dövüşürken sen yine silahla dalarsın. hiçbirini istemezsen silahların yanında restoration kasıp kendini ve yanındaki yoldaşlarını iyileştirebilirsin. skyrimde herşey olabilirsin ama kelimenin tam anlamyla "paladin" olamazsın. en azından paladin deyince benim aklıma wow ve diablodaki paladin geliyo "holy warrior" tarzında öyle olamazsın tam anlamıyla yani.

itemlerine büyü eklemek için enchanting skilline ihtiyacın var.enchanting skillini yükselttikçe silahlarına kattığın etkiler daha da güçlenecektir. zaten 100 yaptığın zaman oyunu bitmiş sayıyorum ben :) herneyse enchanting sayesinde silahlarına elemental damage ekleyebilirsin (ateş - buz - elektrik ekleyebilirsin), silahla vurduğun zaman düşmanı kaçırabilir, felçleyip yere yığabilirsin, elbiselerine + skill basan enchantlar koyabilirsin (atıyorum +%25 damage to two handed gibi), büyülerinin kullandığı mana seviyesini düşürebilirsin(100 mana kullanan bir büyün var %25 cost reducation basarsan 75 manaya kullanıyosun. 4 parça %25 cost reduce elbise giyersen büyüyü bedava kullanma şansın bile var.

quote:

Orijinalden alıntı: xloader

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

4 tane %25 %100 yapmıyor malesef.
    şu şekilde düşün.

mana cost u 100 olan bir büyü. %25 reduce bir item giydiğinde 75 e düşer
    2. item giydiğinde 75 in %25 i 56,25 olur
    3. item giydiğinde 56,25 in %25 i hesaplanır
    4.
    5. diye devam eder. asla 0 a ulaşmaz :)

söylediğine güvenmediğimden değil, sırf meraktan deneyeyim dedim kardeş :D

ilk resimde zırhı enchantlamamıştım, görüldüğü gibi incinerate 195 mana yiyor

diğer resimde 4 parça %24 destruction cost reduce enchantlı armor giyiyorum, aynı büyü incinerate 7 mana yiyo :D

yani %100'e tamamlayınca harbiden bedava büyü kullanabiliyomuşuz.

Warrior olmak için ...?

Warrior olmak için ...?

o değilde ben harbiden salakmışım. kızıl saçlı nord hatunu daha güzel buluyodum, manası çok diye bu tipsize kaldım. şimdi 400 mana ile ne b.k yicem onu düşünüyorum :D:D:D
     Warrior olmak için ...? Warrior olmak için ...?

perkleri kendi istediğine göre dağıt. elbette bir sürü siteden karakter build'ine dair yardım da alabilirsin, ama bana inan ne zaman karakterimi bir siteden geliştirmeye çalışsam sıkılıp yeni bir oyuna başlıyorum. oynadığım şey bana ait değilmiş gibi hissetiriyo bana. tek başına perk ve skilleri verdikçe güvenin artar, overpower olmayı tek başına çözmenin hissiyle sırıta sırıta oynarsın benim gibi :D:D:D

draugr oyunun temelinde var zaten değiştirilebilir mi bilmiyorum. undead fobisi olan ilk seni duydum :/ skyrim nexus'a bak, draugrları değiştiren mod olabilir ama zannetmiyorum. zaten söyle birşey söyleyeyim: oyun boyunca 100 düşman ile karşılaşacaksan rahat 50 tanesi draugr olacak. tecavüz olacak, oyundan keyif al yani.

oyunda uyuma yemek yeme animasyonları ekleyen bir mod var. hatta soğukta üşümeni, acıkmanı, kamp yapmanı sağlayan modlar da var. cevap: skyrim nexus.

jarl, oyunda essential yani önemli olarak işaretlenmiş karakterler. essential statüsünü kaldırıp yine de öldürebilirsin modsuz olarak. ama jarl olmayı istemek aklıma hiç gelmediği için cevap veremiyorum. (tüm gün koltukta oturmak yerine dağ tepe dolaşmayı terch ediyorum.)

duello derken oyunda random olarak karşına dövüş fırsatları çıkabiliyor. old orc veya challenger gibi. challenger enchanting hariç herhangi bir büyü dalında skillini 50 veya üstü yaptıysan rastgele ortaya çıkıyor.

soru sormuş olman rahatsız edici değil ama yazdıklarını baştan dikkatli bi şekilde yine okursan çoğunun google'da aratarak bulabileceğin şeyler olduğunu görürsün.

• Adam akıllı pek birşey bulamamıştım yada araştırmayı bilmiyorum :D Teşekkürler
  • orkunreyiz07 O kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok :) hani "basiretim bağlandı" derler ya, herkese olur açarsın google'ı ne arayacağını bulamazsın, yada ararsın aradığın çıkmaz :D bende ilk başladığımda bi yandan wow oynuyodum high elf racial özelliklere bakayım dedim google'da "blood elf racial" diye aratıyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.