Şimdi Ara

warrior two handet sworttan one handet a geçiş?yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 64 lvl two handet +cleric kasıyorum lakin two handet aynı lvl gaintlerde fln zorlanıyorum pot yüzünden bende one handeta geçmeyi düşündüm yeterince sp var ama aklımdaki sorunum one handet skileri two handet kadar çok vuruomu moblara? ve pvp lerde one handetın işlevselliği nasıl bilgisi olan arkadaşların yorumu için şimdiden teşekkürler.

• Eğer warrior/cleric isen 1 h işine fazla yaramıcaktır. 2 hand+dual axe gidebilirsin. 1 htan sadece kalkan skillini uplarsın. Pot sorunu tüm eu charlar için geçerlidir setini biraz sağlamlaştır. Veya vigor al.
  • hiç geçme derim sana evt bende 68 lvl 2h/cleric kasıyorum giant larda zorlanıyo ama vurusları iyi.1h de defans yonunden biraz daha iyidir ama madem sp sıkıntın yok 1 h yide açabilrsin.
    Ama benim onerim cleric isen recovery divisionnu upla.Boylece 2 tane pot kullanmıs oluyosun e bide vigor kullandınmı yatmassın
  • 2H her zaman daha iyidir, ama 1H'ninde yeri geliyor ihtiyaç oluyor ve hayat kurtarıyor. Sp sorunun yoksa aç derim. İşine yarar . . .
  • DeathWall'ın belirttiği gibi en mantıklı çözüm vigor kullanmak.

1h'nin faydasını pvplerde görürsün,kasarken seri vurur ama çok az dmg atar.Buda kasma konusunda dezavantaj sağlar..
  • 2h den şaşma ve botta kasıyosan T harfini ayarla % 40 a vigor koy ve vigor toplat bota bot ta hp yi % 70 de bassın
  • 1 handed açarsan kesmekte zorlanırsın 2 handed olarak devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLADE AND SOUL OYNAYAN VARMI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstteki yorumların çoğu mantık hesabı.

sorduğun soruyu uygulayan biriyim. 81 lvlde wing trible ye bıraktığım 2h charım sürekli ölüyordu. durmadan yerinde sayıyordu. o charı 1h a çevirdim ölme olayı bitti.
    peki 1h ne kar getirdi:

80 ve 70 skilleri arkadaşların dediği gibi az vurmuyor. 2h la 2 skill de aldığın yaratığı 1 h la yine 2 skille alıyorsun.
    defansın baya şişiyor ve block özelliğine sahip oluyorsun.

1h 2h dan seri
    1h normal moblarda 2h la aynı serilikte kesiyor hatta turn risng + triple swing ile alamadığın mobları 1h da daring berserker + cunning stubla alabiliyorsun.
    yanlız 2h giantları daha kısa sürede kesiyor (yere düşürme vede crtlerle) 2h daha fazla öldüğü için vede geri dönerken kaybettiği zamanla 1h dan daha yavaş kasan bir char oluyor.
    kalkan skilli çok serivede çok kullanışlı bir skill.

önerim 1h ı 70 den sonra kullanman çünkü 1h ın 70 den önce düzgün skilli yok.

haberin olsun 70 ile 80 skilli sürekli vurululacak kadar kısa sürede doluyor.
    (70 skilli : %90 4 times)
    (80 skilli : %100 4 times)
    1h cleric karakterinle uzun sürede olsa blade i kesiyorsun. vede blade in 1h ı kesebilmesi için 1h ı kullananın özürlü olması gerekir( aynı şartlarda )

1h ı 88 yaptım, 1h ın bu şekilde ezilme sebebi 2h ile aynı build altında olması. bakınız blade ile glavie aynı yerde olsa kimse blade kullanmazdı.

dual axe açma imzamdaki DreadNought_ u 80 lvlde 2h a çevirdik. 1h ile onu kalkansız kesiyordum (aynı lvl aynı item) bleed vuran skillide dez avantaj yine 1h ımla onu 2h axe olarak kapıştırdık, axe ı kullanmaya çalışması hep bana yarar sağladı vede hiç kesemedi taki sadece 2h la dalana kadar. 2h la daldığında ise (ben robe o h. armor 88 lvlde) üstünlük sağladı az farkla.

yani anlayacağın 1h 80+ da pvp canavarı oluyor kullanmasını bilirsen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.