Şimdi Ara

warriorların sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • berserking mi defans mı bi çoık kişinin sorunudur heralde ben de karar veremedim bide size sorıyım dedim

• berseker ve defans skillerini incele, hangisinin işine yarıyacağını düşünüyor isen onu seç.
    siz hangisini kullanıyorsunuz yada kullanırdınız diyor isen;defans bir warior için şarttır.
  • Arkadaşım bak sana yardımcı olıyım;

Berserking de işine yarıyacak tek şey 15 str dir oda 5 skill poiint istiyo 5 tane berserking e ver diğerleri inan bana hiç bi işe yaramaz..Geri kalanları lvl ine göre attack a ver geri kalanıda defansa çünkü arkadaşında ddediiği gibi defans bi warior için şarttır .
  • evt kesinlikle katılıorm, defansa ver ama sakın defans warrior olma, artık ke de provoke die bi olay olmadıı için attack warrior ol
  • Kim demiş provoke yok diye, ben sabah 5te 30sn de bir 30 worm kestik abyste, alanı olan bir mage ile. Buda benim provoke ile oldu. Provoke ölmez, benim tavsiyem lvl 45 olana kadar önce defense e ver, lvl 45 olunca defense daha hiç verme, provoke açılmış olacak. Bütün skilleri attacke ver. lvl 60 olunca da redistrubute yapar attack i 60 yaparsin, kalanıda kafana göre defense yada berserke ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gargicim

Kim demiş provoke yok diye, ben sabah 5te 30sn de bir 30 worm kestik abyste, alanı olan bir mage ile. Buda benim provoke ile oldu. Provoke ölmez, benim tavsiyem lvl 45 olana kadar önce defense e ver, lvl 45 olunca defense daha hiç verme, provoke açılmış olacak. Bütün skilleri attacke ver. lvl 60 olunca da redistrubute yapar attack i 60 yaparsin, kalanıda kafana göre defense yada berserke ver.

arkadaşım başka nerde işe yarıyo bu provoke bi anlatırsan sevinirim sırf abyss vokelicem diye defansa 45 verilmez bence
  • Arkadaşlar abbys i bilmem ama porvokerliği kullanan arkadaş bide harpyleri çekmeyi denesin ozaman anlar porvokeyi neden kimsenin kullanmadığını..

sakin provokeri açmak gibi bi hata yapmayın atack warior olun dediğim skilleri verirseniz hiç zorluk çekmessiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kieli -- 25 Ekim 2005, 13:49:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mage de masterin faydası nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dar alanda kesim yapıcaksanız provokerlik iyidir, ma 20 harpyyi 30 golemi peşime takıcam dersen işin zor.

nerede işe yarar voker, bence şuralarda; goblinlerde işe yarayabilir, aynı şekilde zombide, bunun dışında pek manası yok gibi, ama geri gelse süper olur :)

ama bunun iyi yanları da var, mesela artık tek başına bişey keserken vurmayıp kaçmayı tercih etsen peşine takılmıyor, trole bile dalsan 10-15 sn sonra brakıo.

bende de 44 lvl warrior var, şimdiye kafdar attack verdim, ko danberi. yan skillein 5 tanesi istemeyerek te olsa deneme amaçlı berserking e verdim. kalanlar boş duruyor, dağıtmadım hiç bi yere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Dar alanda kesim yapıcaksanız provokerlik iyidir, ma 20 harpyyi 30 golemi peşime takıcam dersen işin zor.

nerede işe yarar voker, bence şuralarda; goblinlerde işe yarayabilir, aynı şekilde zombide, bunun dışında pek manası yok gibi, ama geri gelse süper olur :)

ama bunun iyi yanları da var, mesela artık tek başına bişey keserken vurmayıp kaçmayı tercih etsen peşine takılmıyor, trole bile dalsan 10-15 sn sonra brakıo.

bende de 44 lvl warrior var, şimdiye kafdar attack verdim, ko danberi. yan skillein 5 tanesi istemeyerek te olsa deneme amaçlı berserking e verdim. kalanlar boş duruyor, dağıtmadım hiç bi yere...

berserkinge vermek bi hata değilki ilerde iyiki vermişim diyeceksin lvl 62 falan olduğunda anlarsın ama ben 70 e kadar kasacam diyosan keşke vermeseydin

• ewt bence defansa ver derim ama yinede sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.