Şimdi Ara

# Warspear Online # Oyun hakkında bilgi, tanışma, char satımı #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  # Warspear Online # Oyun hakkında bilgi, tanışma, char satımı #

Merhabalar,

Amacım kesinlikle oyunun reklamını yapmak değil fakat oyundaki Türk oyuncuların dahada fazla olmasını düşündüğüm için sizlerinde oyuna başlaması gerek. Oyun Knight Online'in bir diğer versiyonu diyebiliriz. İster mobil, ister bilgisayarınızdan karakterinizi geliştirebilirsiniz. Knight Online oynayanlar zorlanmayacaklardır zaten Oyunda Türkler arasında oldukça yardımlaşma var item bosslarını, görevleri hep birlikte yapabiliyoruz. Oyunumuz da ilk olarak ilk adada başlıyoruz 1-12 level arası burada görevleri yaparak gelişiyoruz. Ardından ilk adada görevlerimiz bittiği için 2. adaya yani oyunun gerçek oyuncularının olduğu yere geçmiş oluyoruz.

İkinci adada iki ırk arasında savaşlar oluyor, oyunda iki ırk var Elf'ler ve MC'ler. Biz Türkler genellikle Elf ırkındanız. Tabii bu servera göre değişiyor. Türk'lerin çoğunluk olduğu server US-Sapphire - Elf ırkı. Elf ırkı yani Firstborn ırkından olmak için karakter seçme bölümünde ilk baştaki iki ırktan birini seçeceksiniz. Onlar Chosen ve Firstborn, oyuna girdiğinizde göreceksiniz zaten.

Daha fazlasını Türkçe forumumuzda sorarak veya okuyarak öğrenebilirsiniz. Oyun çok zevkli oynarken bunu anlayacaksınız zaten.

> Türkçe Forum
    > İndirmek İçin Tıklayın

Oyundaki nickim: Bordomavii
    US-Sapphire Elf ırkında oynuyorum.

Oyun içinde sormak istediklerinizi buradan veya oyundan sorabilirsiniz.

DİKKAT: Bağımlılık yapabilir

Oyun icinden videolar:

> Warspear Online - Saying Hi To 2013

> Warspear Online US - Anonymous Clan - MC Hunting!

> Warspear Anonymous Clan: Farm Eye

> Warspear Online - Anonymous Clan - Fall of Eye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 13 Ocak 2013; 21:39:14 >

• Eu serverı yokmu ? Bide 1-2 video ile destekleseydin iyi olurdu.
  • La knight online dediğin knight'ten beter.Bildiğin bu ultima online'nin benzeri olmuş.Aynı grafik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShuChen -- 13 Ocak 2013; 21:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

Eu serverı yokmu ? Bide 1-2 video ile destekleseydin iyi olurdu.

Var fakat orada fazla Turk yok. Foruma girerseniz oldukca video var, Taverna bolumu bizim forumun Konu Disi oluyor Orada oyundan videolar icin bir konu var. Ama ben yine de videolari ekliyorum
  • Videolar eklendi
  • Hani kötü grafikli oyunları anlarımda aga bu nedir ?
  • Knight online nın diğer versiyonu mu bu ne cidden biz mi knightı bilmiyoruz yoksa sen mı anlamadım.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon oyunu değil mi bu tatildeyken baya oynamıştım.
  • Arkadaşlar oyun asıl olarak telefonlar için yapılmış online bir oyun, biraz okusanız araştırsanız hala ne biçim grafik demişsiniz..
  • quote:

Hani kötü grafikli oyunları anlarımda aga bu nedir ?

Oyunun ilk cikis amaci 'Mobil RPG' oldugundan PC versiyonundan fazla bir sey beklenemez. Fakat PC versiyonu gelisim asamasinda en kisa surede versiyon cikacaktir. Mobilde grafikler oldukca kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IeJi

Knight online nın diğer versiyonu mu bu ne cidden biz mi knightı bilmiyoruz yoksa sen mı anlamadım.....

Oyunu oynamadan, incelemeden yorum yapmamani rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: losto

Arkadaşlar oyun asıl olarak telefonlar için yapılmış online bir oyun, biraz okusanız araştırsanız hala ne biçim grafik demişsiniz..

Arastirmadan sirf mesaj olsun diye yaziyorlar
  • Telefon oyunuysa neden telefon bölümünde değil konu ?
  • quote:

Telefon oyunuysa neden telefon bölümünde değil konu ?

Oyun, "Cok kisili online RPG oyunu" baska hangi bolume acmam gerekiyordu soyler misin? Amacim bu RPG oyununu tanitmak, oyuna daha fazla Turk oyuncu kazandirmak. Avrupa'da oyun oldukca populer tabii bizim milletimiz arastirmadan her seye atlamakta bir numara. Kendi bilmedigi seyi bilgi sahibi olmadan direkt kotuleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Oyun, "Cok kisili online RPG oyunu" baska hangi bolume acmam gerekiyordu soyler misin? Amacim bu RPG oyununu tanitmak, oyuna daha fazla Turk oyuncu kazandirmak. Avrupa'da oyun oldukca populer tabii bizim milletimiz arastirmadan her seye atlamakta bir numara. Kendi bilmedigi seyi bilgi sahibi olmadan direkt kotuleyecektir.

Arkadaşım hiç yorma kendini aslında gene araştırmadıkları için telefonun yanında bilgisayardanda oynanacağınıda bakmadıkları için bu tarz bir yorumda gelecektir tabiki, yeni arkadaşlarımız sadece eleştirme, bilmeden yorum atma, sadece mesaj atmak için mesaj atma yolunda gittikleri için ne yazikki böyle.

Böyle bir oyunu tanıttığın için teşekür ederim, çok fazla türklerin bilmeside doğru bulmuyorum aslında görüyorsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 14 Ocak 2013; 10:42:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: losto

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Arkadaşım hiç yorma kendini aslında gene araştırmadıkları için telefonun yanında bilgisayardanda oynanacağınıda bakmadıkları için bu tarz bir yorumda gelecektir tabiki, yeni arkadaşlarımız sadece eleştirme, bilmeden yorum atma, sadece mesaj atmak için mesaj atma yolunda gittikleri için ne yazikki böyle.

Böyle bir oyunu tanıttığın için teşekür ederim, çok fazla türklerin bilmeside doğru bulmuyorum aslında görüyorsun değil mi?

Aynen hocam, boyle dusunecek olanlar zaten hic baslamasinlar. Arastirmalari icin forum adresi bile verdim eminim bakmamislardir bile. Oyunda Turkler arasinda zaten yardimlasma, dayanisma var fakat belki burdan da oynayanlar varsa varligimizdan haberleri olsun istedim Bunun yaninda Turk olmayan oyuncularda oldukca yardimci oluyorlar sizden yuksek seviyede ise yardim icin yazmaniz yeterli oluyor. Fakat bir seyleri kotulemekle ugrasanlar var daha iyisini yapabilirler mi desen yapamazlar

• hocam barlara eklediğim şeyleri nasıl kaldırıcam pc versiyonunda. birde rog açtım ama ne açmalıyım tavsiye verirseniz
  • hocam barlara eklediğm şeyleri nasıl kaldırıcam 6 ve sonrasındaki barları mesela kaldıramadım başka brşeyde ekliyemedim. Birde rog açtım ama çok kötü vuruyor ne açmam lazım
  • EU-Emerld serverindeyim. Daha oyun skill'leri bile geliştirmeyi beceremiyorum.
  • Bu oyunun Bagımlılık Yapıcagı Insanın Gecırdıgı Hastalıkların Lıstesını cok merak edıyorum :D Sahsen 1.5 sanıye baktım vıdeosuna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.