Şimdi Ara

Warwickin ultisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercury treads denilen boots alındığı zaman bizi stunlardan slowlardan bir nebzede olsa daha kısa sürmesini sağlıyorya ww mercury treadsi olan birine ulti attığı zaman ulti süresi kısalıyor mu?

• yok malzahar ve urgotunkinde de etki etmez kısacası suppress e tenacity etkilemez

edit: skarnerin ultisi de suppress o da işlemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 6 Ağustos 2012; 0:00:19 >
  • Emin değilim fakat WW'nin ultisi saniyeyle ölçülmediği(hani skilin açıklamasında 1 second vs yazmadığı) için etkilemez diye düşünüyorum.
  • edebilir gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 5 Ağustos 2012; 23:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

edebilir gibi geliyor bana
    evrim teorisini mi çökertim acaba şaka bir yana kesin etkilemiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: James H.

evrim teorisini mi çökertim acaba şaka bir yana kesin etkilemiyor sanırım

Alıntıları Göster
    Etki etmez, sıkça sorulan sorulardandır. Sadece Quicksilver Sash siler başka türlü azaltamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Etki etmez, sıkça sorulan sorulardandır. Sadece Quicksilver Sash siler başka türlü azaltamazsın.

bide bansheea veil bi kere adama atlıyacaktım tam o arada devreye girmiş bende mal gibi kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

bide bansheea veil bi kere adama atlıyacaktım tam o arada devreye girmiş bende mal gibi kaldım

Alıntıları Göster
    bi de cleanse silebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Emin değilim fakat WW'nin ultisi saniyeyle ölçülmediği(hani skilin açıklamasında 1 second vs yazmadığı) için etkilemez diye düşünüyorum.

1.8 sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

Emin değilim fakat WW'nin ultisi saniyeyle ölçülmediği(hani skilin açıklamasında 1 second vs yazmadığı) için etkilemez diye düşünüyorum.

1.8 sn

Alıntıları Göster
    Etki etmez diye biliyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Etki etmez diye biliyorum ben de.

Alıntıları Göster
    etki etmez becede WW nin ultisi denildiği gibi sn işi yok :)
  • İyice nooblar dolusmus , daha ilk cevapla crashbone guzelce aciklamis ne hala bence soyle bence boyle diye salliyorsunuz ?
    Bu arada cleanse te silmez , sadece quicksilver sash e gangplank in w skilli siler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

İyice nooblar dolusmus , daha ilk cevapla crashbone guzelce aciklamis ne hala bence soyle bence boyle diye salliyorsunuz ?
    Bu arada cleanse te silmez , sadece quicksilver sash e gangplank in w skilli siler.
    Etkilemiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

İyice nooblar dolusmus , daha ilk cevapla crashbone guzelce aciklamis ne hala bence soyle bence boyle diye salliyorsunuz ?

Banshee de silmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniker

bi de cleanse silebilir

Alıntıları Göster
    Cleanse silmez. Stun, snare, slow'u falan siler Cleanse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ww ultisi 5 adet ardı ardına atak olarak geçiyor..saniye bazında değil...ne olacak 5 değil de 4 atak mı yapacak yani??kısacası etkilemez..zaten az hasar veriyor bir de öyle birşey olsa artık ufak bir gıdıklar o kadar..
  • quote:

ww ulti atmadan morgana shield atarsa da suppress olmuyor. bir de alistarın ultisi bozabilir ama emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Head Crash

quote:

ww ulti atmadan morgana shield atarsa da suppress olmuyor. bir de alistarın ultisi bozabilir ama emin değilim

Zaten gragas ulti silence alistar vs vs. Bunlar bozar chanelling ultileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

quote:

Orijinalden alıntı: Head Crash

quote:

Zaten gragas ulti silence alistar vs vs. Bunlar bozar chanelling ultileri

Yok ondan bahsetmiyor , alistar ultisini kullandiginda o an ustunde olan slow stun vs gidiyor , alistar pek oynamam ama yanlis hatirlamiyorsam crowd effectleri gideriyordu ve supress bir crowd effect degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sniker

bi de cleanse silebilir

cleanse silemiyor cunku suppressed sirasinda skill ve spell kullanamassin. qss ise item skill oldugu icin silebiliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.