Arkadaşlar sistemimde ryzen 3700x ve 1070ti var. Hangi grafik ayarına alırsam alayım oyunda sürekli anlık fps düşüşleri yaşıyorum ve asla 60 civarı sabit bi fps ile oynatmıyor. Ufak kasmalar var demiyorum, oyun oynanabilir bi durumda değil yürüdüğüm yönü bile göremiyorum her saniyesi ayrı droplu. MSI afterburner ile izliyorum ne ekran kartım ne de işlemcim ısınmıyor çünkü işlemcim ve ekran kartımın tamamını kullanmıyor bile oyun. Cpu ve gpu kullanımları %60ı geçmiyor bile. Her zorlayıcı oyunda 70i gören ekran kartım oc modeta 59 dereceyi asla geçmiyor bile. Denemediğim şey kalmadı steamden kurdum. Battlenetten kurdum. Driver güncelledim hatta eski driverlarını yükleyip denedim. Yok olmuyor. Millet oyundan sıkıldı bile biz daha giremedik bi yardımcı olun. Var mı başka bu sorunu yaşayan? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chanser -- 16 Aralık 2022; 0:12:47 > |
Warzone 2'de Çözülemeyen FPS Düşüşü Sorunu
"Warzone 2" oyuncuları, oyunu oynarken çözülemeyen FPS düşüşleriyle ilgili şikayetlerde bulunuyorlar. Bu sorun, oyun deneyimini ciddi şekilde bozarak oyuncuları hayal kırıklığına uğratıyor.
FPS düşüşü, çok sayıda faktörden kaynaklanabilir. Bunlar arasında:
- Yüksek sistem gereksinimleri: Warzone 2, son derece kaynak tüketen bir oyundur ve bazı bilgisayarlar oyunu sorunsuz çalıştırmakta zorlanabilir.
- Grafik ayarları: Yüksek grafik ayarları, oyunun FPS'ni önemli ölçüde düşürebilir.
- Donanım sorunları: Eski veya arızalı donanım bileşenleri de FPS düşüşlerine neden olabilir.
Warzone 2 FPS düşüşü sorununu çözmek için şu adımları deneyebilirsin:
- Sistem gereksinimlerini kontrol et: Bilgisayarının Warzone 2'nin minimum veya önerilen sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol.
- Grafik ayarlarını düşür: Grafik ayarlarını düşük veya orta seviyelere indirmeyi dene.
- Donanımlarını güncelle: Grafik kartı ve diğer donanım bileşenlerinin en son sürücülerle güncellendiğinden emin ol.
Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra bile "Warzone 2"de FPS düşüşü yaşıyorsan, sorun daha ciddi olabilir. Bu durumda, aşağıdakiler de dahil olmak üzere diğer sorun giderme adımlarını denemen gerekebilir:
- Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula
- Windows'u yeniden yükle
- Donanımlarını fiziksel olarak kontrol et
Sorunu kendin çözemiyorsan, Activision destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşün.