Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerow

İkinci oyunda geçen olayları anlamak için birinci oyunu oynamaya gerek yokmuş fakat bazı göndermeler ince espriler olacakmış birinci oyunu oynayanlar için.

1. oyun baya bir eski zar zor hatırlıyorum ama benden de dinazor olan abilerimiz iyi hatırlıyorlardır.
    Brian Fargo gizli saklı ilginç olaylar eklemeyi sever oyuna(Fallout 1 Area 51 ve Deathclaw) bakalım burada neler yumurtlayacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

İkinci oyunda geçen olayları anlamak için birinci oyunu oynamaya gerek yokmuş fakat bazı göndermeler ince espriler olacakmış birinci oyunu oynayanlar için.

1. oyun baya bir eski zar zor hatırlıyorum ama benden de dinazor olan abilerimiz iyi hatırlıyorlardır.
    Brian Fargo gizli saklı ilginç olaylar eklemeyi sever oyuna(Fallout 1 Area 51 ve Deathclaw) bakalım burada neler yumurtlayacak :)

Bölümün ansiklopedileri gibisiniz, sizin gibi eski topraklar olmasa bizim gibi genç rpg canavarı gençler olmasa ne güzelliği kalır bu bölümün.

• Hmm eski modaya dönmek çok ilginç olacak..

Konuyu takip edelim
  • Bağış kampanyası 2.9m $ la son buldu şimdi sıra oyunun yapılmasını beklemekte.
  • 2013 ekim diyorlar en erken
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna

Bu sıralar ne oluyor anlamış değilim. Eskiye dönüş var sanki ve bu beni acayip heyecanlandırıyor. Tim Schafer'ın adventure oyunu için topladığı bağış, BG'nin yeniden yapılıyor oluşu ve wasteland 2 için toplanan bağış... Bunların hepsi eski oyunlara duyulan özlemin kanıtı. Şimdiki oyunların hiçbiri o eski oyunların tadını veremiyor.

Wasteland'ı oynamadım. Çok eski bir oyun ama Fallout, Baldur's Gate gibi oyunların fikir babası olduğunu duymak ve ayrıca sıra tabanlı, oldschool bir rpg'nin duyurusu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. Gerekli para toplanmış. Çıkışını merakla bekliyorum.

Çünkü eski fikirler taze fikirleridi şimdiki oyunlarsa eski fikirlerin tekrarlanması ve artık bayıyo
  • Eskiye dönüş yaşanıyor valla.Takipteyim.

Edit:Burda çok güzel şeyler var,hastası oldum.

http://lionwood-studios.com/special_for_brian_fargo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 22 Nisan 2012; 14:44:51 >
  • 1. oyunu isteyenler bu siteden oynayabilirler, free to play browser flash oyunu olmuş :)

Oyunla ilgili bir fan-art buda :)

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Nisan 2012; 23:43:58 >

• Çok sağlam geliyor çokkk...
  • Firma oyun için Unity 3 oyun motorunu kullanmaya karar verdi. Uzun bir süreçten sonra rahat modlandığı ve gelişmiş 3Bve fizik seçeneklerine sahip olduğu için, bunda karar kıldıklarını söylüyorlar.

http://wasteland.inxile-entertainment.com/blog/

Unity 3 ile yapılan oyunlar hakkında bu siteden bilgi alabilirsiniz;

• quote:

1. oyunu isteyenler bu siteden oynayabilirler, free to play browser flash oyunu olmuş :)

Oyunla ilgili bir fan-art buda :)

http://lionwoodblog.com/pictures/hi/jan_hospitaller.jpg

http://lionwoodblog.com/pictures/hi/v_wasteland_poster_small.jpg

Hocam linki vermeyi mi unuttun yoksa sazan.avi mi? İlk oyunu oynamak isteyenler şuradan indirebilir:

www.abandonia.com
    Download Wasteland | Abandonia
    http://www.abandonia.com/games/436/Wasteland

Link vermek yasak diye atlayanlar çıkabilir diye söylüyorum, bu site üretici tarafından bedavaya dağıtılan oyunları paylaşıyor. Tamamen yasal yani.

Oyunu daha önce oynayan var mı? Belki oynarken takıldığım yerlerde yardım alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 30 Mayıs 2012; 18:11:43 >

• binlerce oyun olduğundan el seçimi birkaç oyunu şu linkden görebilirsiniz:

• merakla beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Hocam linki vermeyi mi unuttun yoksa sazan.avi mi? İlk oyunu oynamak isteyenler şuradan indirebilir:

Link vermek yasak diye atlayanlar çıkabilir diye söylüyorum, bu site üretici tarafından bedavaya dağıtılan oyunları paylaşıyor. Tamamen yasal yani.

Oyunu daha önce oynayan var mı? Belki oynarken takıldığım yerlerde yardım alabilirim.

Hiç farketmemişim linkin olmadığını, neyse sen paylaştıysan sorun yok

Çok uzun zaman oldu ben oynayalı, çok hayal meyal hatırlıyorum. Bir ara bende başlarım, takıl sen şimdiden, zorlandığın bir yer olursa sor genede, belki hatırlarız.
    Tek verebileceğim tavsiye robot akreplerden uzak dur ve tüfekler üzerine yoğunlaş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Hiç farketmemişim linkin olmadığını, neyse sen paylaştıysan sorun yok

Çok uzun zaman oldu ben oynayalı, çok hayal meyal hatırlıyorum. Bir ara bende başlarım, takıl sen şimdiden, zorlandığın bir yer olursa sor genede, belki hatırlarız.
    Tek verebileceğim tavsiye robot akreplerden uzak dur ve tüfekler üzerine yoğunlaş.

Hemen oynamayı düşünmüyorum çünkü tahminimce Wasteland ağır bir oyun önce türe biraz alışmak lazım. Diablo 1-2, Fable ve yarım kalan Divine Divinity dışında Icewind Dale 1 ve Fallout 1'i oynamayı denemiştim Fallout 1'de bir yerde takılmıştım neresi hatırlamıyorum, Icewind Dale ise biraz zorlamıştı daha sonra dönerim demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 31 Mayıs 2012; 9:29:57 >

• Wasteland ciddi ağır gelir ama zorlardan başlamak daha dirençli yapar seni :P
    Dragon Age Origins'i denemeni tavsiye ederim hala oynamadıysan, Türkçe yamasıda var bildiğim kadarıyla.

Fallout 1-2 zaten Wasteland'in devamı gibidir, sırayla ikisine de oynayabilirsin.
    Deus Ex 1i denemeni öneririm, eskide olsa hala iyidir ve grafikleri güçelndiren modları var.
    Icewind Dale serisinden önce BG1 oyna derim, daha düşük seviyeli içerik vardır, alıştırma olur BG2 den devam edersin.

Bu arada benim vermeye çalıştığım link buydu browserdan oynanabiliyor,

http://dosdose.com/game/436/wasteland/

• quote:

Wasteland ciddi ağır gelir ama zorlardan başlamak daha dirençli yapar seni :P
    Dragon Age Origins'i denemeni tavsiye ederim hala oynamadıysan, Türkçe yamasıda var bildiğim kadarıyla.

Fallout 1-2 zaten Wasteland'in devamı gibidir, sırayla ikisine de oynayabilirsin.
    Deus Ex 1i denemeni öneririm, eskide olsa hala iyidir ve grafikleri güçelndiren modları var.
    Icewind Dale serisinden önce BG1 oyna derim, daha düşük seviyeli içerik vardır, alıştırma olur BG2 den devam edersin.

Bu arada benim vermeye çalıştığım link buydu browserdan oynanabiliyor,

http://dosdose.com/game/436/wasteland/

Grafikleri önemseyen biri değilim o yüzden sorun değil o. Zaman bulunca bütün Ultima, Wizardry, Might&Magic, Bard's Tale serilerini de oynamayı düşünüyorum hatta. Deus Ex'i FPS sanıyordum ben yanılıyor muyum? Ayrıca Elder Scrolls serisi için ne düşünüyorsun? Bazı yorumlarda Oblivion ve Skyrim'de RPG ögelerinin epeyi kısıldığı söyleniyordu. Ben de Skyrim'den başlayıp Arena'ya doğru gitsem nasıl olur?

Konuyu da epeyi dağıttık ayrıca.

Konuyla ilgili de bir yorum yapayım. Kickstarter'daki tanıtım videosu güzel olmuş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 31 Mayıs 2012; 11:06:38 >

• Brian Fargo'ya gıcığım ben arkadaş, adam 1000 yaşında hala Fallout 1 zamanındaki tipiyle aynı ....
  • Haha çok iyi iğnelemeler var diyaloglarda: "There was Fallout 1 and 2 ?" Tam da günümüz oyuncularını anlatıyor :))

Bu arada Deus Ex FPS/RPG'dir.

Bu arada Wasteland 2, 2d mi olacak 3d mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 31 Mayıs 2012; 12:07:31 >
  • "For Wasteland 2, with the help of our Wasteland fans we decided to keep the focus on story and character, retaining the party-based and turn-based mechanics. The top down POV would remain as well but we would go with a full 3D render to bring it into the modern graphics era."

Tamamen 3B olacak ama kuşbakışı şeklinde kalacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.