Şimdi Ara

wat için uçak biletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar inşallah haziranda amerika marylanda gidecem uçak biletleri ne kadardır yada neren alabilirim tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim

• yokmu arkadaşlar bi fikri olan
  • ad-vis (wat şirketi) ten bakmıştım bir ara ny tarafına 500€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 1 Şubat 2010; 14:49:06 >
  • tamam sağol internet üzerinden alabileceğimiz site biliyormusunuz
  • önce bi THY'nin sitesine bak.
    Bulamazsan Delta Airlines'a bak.
    Olmazsa da Lufthansa'yla gidersin ama Almanya aktarmali olur. Yalniz bu söyledigim 3 havayolu sirketinin de fiyatlari biraz tuzlu..
  • Geçen sene expedia.com süper bir kampanya yapmıştı. Bilet kesim ücreti almıyordu. Bu şekilde acenta parası ödemeden aldım. Bunun üstüne bir de British Airways'in fiyatları düşürmesi eklenince €350($500) vererek gidiş dönüş Londra aktarmalı NY biletimi almıştım. Bu sene malesef böyle bir kampanya görünmüyor ortalıkta. Ancak henüz erken. 3 senelik tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki şimdi alman bir avantaj sağlamaz. Hatta vizede meydana glebilecek bir problem yüzünden zararlı bile çıkabilirsin.
    O yüzden nisanın 2.haftasına kadar bekle derim ben.
  • tamam peki daha önceleri nerelere gittiniz ben ilkkez gidiyorumda bana biraz bilgi verseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit382008 -- 1 Şubat 2010; 15:04:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.