Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk oyunun yaması test aşamasına geçilmiş. Sonunda lanetli oyunlardan bir tanesi daha nihayete erecek.
  • İlk oyunun yaması yılan hikayesi oldu ama şunu biliyorum;watch dogs serisine yama yapıp çevirisi bu zamana kadar "mümkün olmayan" bir oyunu dilimize kazandıran "ilk ekip" anonymous.Oyunu yama olmadan önce defalarca oynadım ama yama o kadar mükemmel olmuş ki kendimi tamamen evrenin içinde hissettim.Gerçekten oyun ile bağ kurduğumu hissettim;diyalogların bu kadar eğlenceli,karakterlerin renkli,hikayenin ilginç olduğunu bilmiyordum.Yama ile oynarken size bol bol dua ettim düşünün o kadar lezzet aldım oyundan.Halbuki yama olmadan oynarken kendimi frerunner hacker'ın araba sürmeli simülasyonunda hissediyordum ama şimdi sanki watch dogs evreninin kapıları bana açılmış ve o dünyayı anlayarak,her karakteri ve hikayesini tanıyarak oynama fırsatı elde ettiğimi hissediyorum.Çok ama çok teşekkür ederim inşallah sizi hep buralarda görmeye devam ederiz çünkü sizin gibi bir ekip 10 sene geçse dahi kolay kolay gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 13 Kasım 2019; 16:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

İlk oyunun yaması yılan hikayesi oldu ama şunu biliyorum;watch dogs serisine yama yapıp çevirisi bu zamana kadar "mümkün olmayan" bir oyunu dilimize kazandıran "ilk ekip" anonymous.Oyunu yama olmadan önce defalarca oynadım ama yama o kadar mükemmel olmuş ki kendimi tamamen evrenin içinde hissettim.Gerçekten oyun ile bağ kurduğumu hissettim;diyalogların bu kadar eğlenceli,karakterlerin renkli,hikayenin ilginç olduğunu bilmiyordum.Yama ile oynarken size bol bol dua ettim düşünün o kadar lezzet aldım oyundan.Halbuki yama olmadan oynarken kendimi frerunner hacker'ın araba sürmeli simülasyonunda hissediyordum ama şimdi sanki watch dogs evreninin kapıları bana açılmış ve o dünyayı anlayarak,her karakteri ve hikayesini tanıyarak oynama fırsatı elde ettiğimi hissediyorum.Çok ama çok teşekkür ederim inşallah sizi hep buralarda görmeye devam ederiz çünkü sizin gibi bir ekip 10 sene geçse dahi kolay kolay gelmez.
    Yılan hikayesi olmadı U-Crew farkı ile yakın zamanda o da çıkıyor takip etmedin demek uzun zamandır.

• u crew şaşırttı valla e tabloda hala %86 da gösteriyor ama demek ki ordan devam edilmedi çeviriye bakalım ne zaman test bitecek yıl bitmeden geleceği kesin gibi artık
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Merak etme senden iyi biliyorum.M.Ö 500 de yama ile uğraşıyorlardı hala ses seda yok konuşturma beni.Sevdiğim bir ekip ve sıkıntılar yaşayabilirler ben beklerim hiç sıkıntı yok ama gerçekten çok uzadı bu yüzden yılan hikayesine döndü dedim.Daha ortada watch dogs 2 yaması yokken watch dogs 1 yaması ile uğraştıklarını söylüyorlardı herhalde seninde bundan haberin yok.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    ordan burdan konuşmaya gerek yok ss herşeyi ortaya koyuyor şahsen u crewi gerçekten severim oynamasam bile her yamasını almışımdır ama bu proje gerçekten çok uzun sürdü yani 4 ayda çıkan wd2 yamasını gördükten sonra yamaya başlanılmasından 15 ay sonra teste geçen bi oyun görünce insan sitem ediyor tabii her ne kadar anonymous ve u crewin şartları çevirmen sayısı yaşanan zorluklar farklı olsa da bi oyunun çevirisinin 15 ay sürmemesi lazım diye düşünüyorum ne olursa olsun çıkışını göreceğiz diye ümit ediyorum şuan wd2 yaması olmasaydı sevinç çığlığı atardım bu habere ama anonymous sağolsun yamaları sayesinde oyunda 68 saatimi dolu dolu geçirdikten sonra wd 1 oyununa yaması çıktığı gibi girişeceğimi sanmıyorum

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 13 Kasım 2019; 20:34:51 >

• evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    U crew 1 yada 2 çevirmen ile çeviriyor oyunları. Bu yüzden bazen uzuyor bazı projeleri. Ama mesela Wolfenstein Youngblood 2 ay sürdü. Tabi kelime sayısı farkı var ama yine de 1 çevirmen ile yine de 1 sene iyi bir süre. Ki zaten bu 1 sene içinde başka projelerde çıktı.

Başka gruplar var WD 1 den daha az kelime sayısına sahip oyunları 10 15 çevirmen ile 1 -1,5 senede zor çeviriyor.
  • Arkadaşlar WD 1 i ben çeviriyorum, çevirinin bu kadar uzamasının 2 sebebi var. biri oyun kaynaklı diğeri benden kaynaklı. çeviriyi takip edenler ben çeviriyi aldığımda çeviri yüzdesinin hızlıca ilerlediğini bilirler. ama bu sene başıma gelmeyen kalmadı. cidden kötü bir dönemden geçiyorum. sıkıntılar, özel hayat falan derken gram hevesim kalmadı çeviriye. arada kafam dağılsın diye girer oldum.

u crew çeviriyi çıkaramadı, yok uzattı falan demenin alemi yok. çeviri benim yüzümden uzadı ve bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum bundan dolayı. çeviri kazasız belasız çıkacak. içiniz rahat olsun. şu an çevirinin başındayım.

çeviriden yana merak ettiğiniz sormak istediğiniz ne varsa bu mesajı cevaplandır yaparak bana sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 15 Kasım 2019; 0:26:27 >
  • VaDeR06 V kullanıcısına yanıt
    çeviri test aşamasında. orada %86 göründüğüne bakmayın. online kısımlar ve oyundan çıakrılan görevler var. bir kısmı onlar kaplıyor.
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim için bir sorun yok. Sonuç olarak lanetli bir oyun daha Türkçe Yamasına kavuşacak, ben ona bakıyorum.
    Siz olmasaydınız yerinde sayacaktı, o yüzden kimse bir şey diyemez. Çeviri yapmak oyunun Ana Menüsünü çevirmekten ibaret değil sadece. Sıkıntılarınız konusunda umarım çözüme ulaşırsınız.
    Kolay gelsin, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Arkadaşlar WD 1 i ben çeviriyorum, çevirinin bu kadar uzamasının 2 sebebi var. biri oyun kaynaklı diğeri benden kaynaklı. çeviriyi takip edenler ben çeviriyi aldığımda çeviri yüzdesinin hızlıca ilerlediğini bilirler. ama bu sene başıma gelmeyen kalmadı. cidden kötü bir dönemden geçiyorum. sıkıntılar, özel hayat falan derken gram hevesim kalmadı çeviriye. arada kafam dağılsın diye girer oldum.

u crew çeviriyi çıkaramadı, yok uzattı falan demenin alemi yok. çeviri benim yüzümden uzadı ve bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum bundan dolayı. çeviri kazasız belasız çıkacak. içiniz rahat olsun. şu an çevirinin başındayım.

çeviriden yana merak ettiğiniz sormak istediğiniz ne varsa bu mesajı cevaplandır yaparak bana sorabilirsiniz.
    Merhaba.
    Hayatın her anında her şey yolunda gitmeyebiliyor ne yazık ki.Olağan dışında gelişen durumlara diyecek bir şeyi olamaz kimsenin.Sağlık olsun yeterli geçmiş olsun.Size güvenimiz tam.Oyunun dlc çevirileri de olacak mı peki ? Oyun indirimde dlc leri alırım belki oyuna sahibim.
    https://store.steampowered.com/app/243470/Watch_Dogs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 15 Kasım 2019; 15:9:32 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam seninle konuştuktan sonra bende onların forumunda aynı soruyu sormuştum.
  • Güzel mesajlarınız için teşekkürler. DLC de çeviriye dahil. Online kısım hariç her şey çevirildi. Aslında online kısmı da çevirmek vardı aklımda ama ubisoft 2020 içerisinde WD1'in online kısmına son vermeyi düşündüklerini yazdı. O yüzden oraya bulaşmadım.
  • Selamlar. Ben dosyayı indirdim içeresindeki dosylar data_win64 klasörüne attım. Oyuna girdikten sonrada dil ayarlarından baktığımda Türkçeyi göremedim. Yardım ederseniz sevinirim.
  • Steyc S kullanıcısına yanıt
    Oyunun 1.17 sürümünü destekliyoruz. Lütfen oyun sürümünüzü kontrol edip, tekrar deneyin :)
  • Oyun sürümüm v1.07 peki v1.17 sürümüne yükseltme şansım var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steyc

Oyun sürümüm v1.07 peki v1.17 sürümüne yükseltme şansım var mı ?
    Mevcut. Google dan WD 2 1.17 update diye arat.
  • Malasef bütün sitelere girdim ama bulamadım. Link atabilir misiniz peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steyc -- 15 Kasım 2019; 22:7:16 >
  • oyunum orjinal ve bu yamayı kurdum artık oyun çalışmıyor bozuldu.. dosyalar yok diyor.. oyun resmen bozuldu bu nasıl bir yamadır
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.