Şimdi Ara

Watch Dogs 2 %100 Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu oyunu 3 4 kere indirip kurmuşumdur 2 saat oynayıp hep silerdim ne kafasısya :) geçen hafta tekrar kurayım dedim ve gerçekten GTA5 den kat ve kat daha canlı bi şehiri var her hareket sıradan bir komut değil her an herşey oluyo diyebiliriz.

Watch Dogs 3. serisi inanılmaz bir oyun olacak buna eminim :) umarım Türkçesi olur.

Bu oyun içinde yapılan çeviri için elinize emeğinize sağlık gerçekten. ne desek az bu ekip için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacr88 -- 2 Ocak 2020; 14:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Bende bu oyunu 3 4 kere indirip kurmuşumdur 2 saat oynayıp hep silerdim ne kafasısya :) geçen hafta tekrar kurayım dedim ve gerçekten GTA5 den kat ve kat daha canlı bi şehiri var her hareket sıradan bir komut değil her an herşey oluyo diyebiliriz.

Watch Dogs 3. serisi inanılmaz bir oyun olacak buna eminim :) umarım Türkçesi olur.

Bu oyun içinde yapılan çeviri için elinize emeğinize sağlık gerçekten. ne desek az bu ekip için...
    Ben tam aksini düşünüyorum GTA 5 gibi yaşayan bir şehir hissini veren oyun yok.

WD2 fena değilde özelikle sürüş hissi yok denecek kadar az araç sürerken en ufak bir keyif vermiyor çok takoz bide binaların açısı/boyutu galiba ölçekleme deniyor GTA5 gibi değil bir acayip.
  • Ben sadece daha canlı ve yaşayan şehir var diyebiliyorum. Dediğiniz gibi araç sürüşleri falan korkunç yani yürüyerek gidesim geliyo bazen :) Çünkü yürüme olayı GTA5 den daha güzel. Yüksek bir yerden atlarsan GTA daki sığır gibi atlamıyor :)

Görevleride çok tatlı ve güzel neden defalarca kez kurup silmişim anlamıyorum müptelası oldum :)

araç sürüşleri LEGION da da aynı olack gibi görünüyor bu arada malesef..
  • Elinize sağlık siz şimdi bu yamayı ücretsiz olarak dlc leri ile beraber yayınlıyorsunuz ama u crew çeviri lisanslama ile ücretli yapıyor bu işi
    Ne iş anlamadım açıkçası?
    Emeğe her daim saygım sonsuzdur lakin illaki ücret olacaksa bu gönülden bağış yolu ile olmalı bana göre
    Tabi yine de her türlü oyun çevirisi yapan kardeşlerimden Allah razı olsun o ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strosferus13

Elinize sağlık siz şimdi bu yamayı ücretsiz olarak dlc leri ile beraber yayınlıyorsunuz ama u crew çeviri lisanslama ile ücretli yapıyor bu işi
    Ne iş anlamadım açıkçası?
    Emeğe her daim saygım sonsuzdur lakin illaki ücret olacaksa bu gönülden bağış yolu ile olmalı bana göre
    Tabi yine de her türlü oyun çevirisi yapan kardeşlerimden Allah razı olsun o ayrı
    Bu yamada ücretliydi, sonradan ücretsiz oldu.

• Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu yamayı ilk kim çevirdi u crew mi anenymous mu yoksa her ikisi ayrı ayrı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Strosferus13

Şimdi bu yamayı ilk kim çevirdi u crew mi anenymous mu yoksa her ikisi ayrı ayrı mı?
    U Crew Watch Dogs 1 i Anonymous ise Watch Dogs 2 yi çevirdi. 2 Side farklı oyunlar.

• Yumulun :)
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Bugünleri görmekte varmış. Artık darısı MGS V için diyelim. Lanetli oyunlardan bir o kaldı. Ellerinize, emeğinize sağlık.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    2. 2 lanetli oyun var adaş. Nier'i unutma.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Onu pek katmadım adaş, diğer oyunlara göre daha yeni sayılır. Japon kafası action RPG pek sevmesem de sırf bu düşüncemi değiştiririm ve yaması geliyor diye oyunu almıştım. Öyle bekliyoruz.
  • yorumlarınızı bekliyorum :) gözünüze çarpan şeyleri ss alıp atabilirsiniz bana veya buraya. iyi oyunlar :)
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Watch dogs yaması için mi hocam
    Neden reklam yapma gereksinimi duymadınız acaba? Foruma falan konu açmadınız hiç. Üstteki arkadaş u crew cevirdi yazmasa bulamayacaktim yamayı.

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    forumda konusu vardı, u crew açmıştı hatta, kendileri kaldırdılar konuyu. ben de onlara sormadan iş yapmak istemedim açıkçası.
  • Oyunun CPY sürümünü indirip kurdum oyuna biraz girdim dolaştım rahatça açılıyodu sonra TR yamasını yaptım ama yama sadece 1.17 sürümünde çalışıyormuş benim sürümüm ise 1.07. Ne kadar araştırdıysam da bulamadım 1.17 CPY crack sürümünü lütfen yardımcı olun
  • Ellerinize sağlık. Yamayla oyunun keyfi kat be kat artmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: exilecorby

Oyunun CPY sürümünü indirip kurdum oyuna biraz girdim dolaştım rahatça açılıyodu sonra TR yamasını yaptım ama yama sadece 1.17 sürümünde çalışıyormuş benim sürümüm ise 1.07. Ne kadar araştırdıysam da bulamadım 1.17 CPY crack sürümünü lütfen yardımcı olun
    Ayni sorun bende de oldu fakat gold edition indirince yama çalıştı

Qoob.name sitesinden repack olarak Watch dogs 2 gold edition indir sorunun düzelir

• Epicte çalışıyor mu yama. Çalışıyorsa nasıl ?
  • dirty_y kullanıcısına yanıt
    Güncel olmayan bir bilgi vereyim size. Ubisoft oyunlarını Epic'ten alıp Uplay ile bağladığınızda Epic Launcher'ı ile işiniz bitiyor. Yani direk Uplay üzerinden oynayabiliyorsunuz. 1-2 ay önce durum böyleydi, şuan için bir şey diyemeyeceğim. Satın aldıysanız bir deneyin.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Uplay e hangi kullanıcı adı ve şifre ile bağlanmam gerekiyor? Oyunu epic üzerinden aldım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.