Şimdi Ara

WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
9
Favori
16.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Downrage yiyecek beyler boşuna yemez diye umutlanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yiyecek downgrage.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Haziran 2016; 22:48:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler ortalama gözüküyor bence aynı hataya düşmezler.Downgrade yiyecek bir grafik değil gibi.GTA V 'den baya esinlenmişler.Telefon selfie,npclerin yanına gidip laf atınca onların sana yumruk atmaları,renk paleti vs.Şehir güzel seçilmiş.Umarım Ubisoft'un iyi olan nadir oyunlarının arasına girer.
    Edit:yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomertcan -- 9 Haziran 2016; 15:27:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

çıksın alır oynarım, çok güzel oyundu birincisi. grafik fetişistlerini kandırdı ubisoft o ayrı tabi ama oyun olarak çok zevkliydi.

Grafik fetisistiligiyle alakasi yokki olayin. Grafifi sev sevme adamlar bir kandirmaca yapiyor ki ubisoftun heo yaptigi sey bu. Ama dediginiz gibi oyunu ben de cok begenmistim. Yaptiklari ayibi degistirmiyor ama.

• Trailerdaki görüntüleri bir ara gerçek sandım o derece gerçekçi kaplama , ışık ve modelleme kullanmışlar.Oynanış videosu değil, gerçek oyun böyle olmaz tabiki de.Ama teknolojide gelinen nokta bakımından enfes görünüyor bu video. İlk trailerda farkettiniz mi son yılların tüm popüer kültür teknolojilerini gösterdiler .Dronlar , radyo kontrollü model araçlar, 3 boyutlu yazıcılar hatta bir sanal gerçeklik gözlüğü

Konsept hoşuma gitti.Serseri , anarşik bir grup kafası kötü yerlere çalışan akıl küpü gençlerin teknolojinin yardımıyla yaptıkları ilegal eylemler. Önceki oyunun aksine daha eğlenceli daha renkli bir ruha bürünmüş oyun.İyi bir amaçtan kötü bir amaca yöneliyoruz sanırım.Aiden , bu hack işini emperyalizme , kötülüğe karşı kullanıyordu .

E3'te yine bizi o yaprakların uçuştuğu caddede , deri paltosu rüzgarla salınan karakter oynanış downgrade videosunu gösterirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 8 Haziran 2016; 23:53:31 >

• Unutursak kalbimiz kurusun

• İlk oyunu oynamadım, kötü eleştirileri sebeplerden dolayı sizce ilk oyunu oynayım mı? yoksa ikinci oyunu mu oynarım? kararsız kaldım konsolda oynamış watchdogs'u bitirmiş olan arkadaşlar varsa bekliyorum yorumlarınızı ona göre başlar, başlamayız.
  • Downgrade'i gectim. artik su oyunlarda fps dusmesin yeter.her acik dunya ayri bi fps sorunu ps4'de.

• Aiden reyizin sesi karizması paltosu yeter yavv

Keske 2. Oyunla ona devam etseydik. Yeni eleman Gta San andreas dan fırlamış nigga bozuntusu duruyor

• ALMAYIN ALDIRTMAYIN !!!
  • ilk oyun leş gibiydi resmen 2.görevden sonra dayanamadım artık takasladım oyunu. yani şu güzelim fikri 3-4 senede geliştir bi tane düzgün oyun yapta vay anassını desin insanlar. adamlar çorba gibi oyun yapmışlar ilkinde bakalım bunda nasıl bir özensizlik çıkacak karşımıza.
  • ben oynayın derim hocam güzel düşünülmüş bi oyun sadece sürüş dinamikleri ve grafik olarak eleştirilen bi oyun oda ubisoft yüzünde oyunu üst düzey grafikle gösterdiler inanılmaz düşürdüler ama hackleme olayı falan akıcı ve zevkli vuruş hissi güzel zevkli bi oyun yani brn severek bütün görevleri bitirdim yan görevler vs.

• Grafikler bazı yerlerde çok moktan gözüküyor nedense. Yine isiklandirmayi yapamamışlar herhalde.

• çöp dogs 2
  • Dayamislar 2 tane gtx1080 i bize dayatip duruyorlar.
    Birakin ya Ubisoft un Allah belasini versin. Isterse bu oyun gta 5 den daha iyi olsun , isin sonunda bir kurus vermem.

Bir de baka baka yalan soylemez mi. insan ozur diler biraz . Ama ne ozru, AC unity de yapan , wd2 yi de yapan bu insanlar. Bana ubisoft deyin artik bazi seyleri gorsem de inkar ederim. Cunku o bloody ubisoft.

• direk ps4 ten alınmış sanırım görüntüler.. ps4 te bu şekilde çalışabiliyorsa düşürmezler grafiği
  • Hakli olabilirsiniz. Ama "ubisoft ve dusurmezler" bana hic mantikli gelmiyor

• Trailer full cgi gibi duruyor. Sakın beklentileri yükseltmeyin sonra üzülen gene biz oluyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.