Şimdi Ara

WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
9
Favori
16.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft şu hikaye kısmına ve oynanışa biraz kassa ne oyunlar çıkaracak ama yapmıyor.

Şu oyunun konsepti çok güzel, 3d yazıcı olayı çok iyi, ekmeğini çok iyi yiyebilirler eğer akıl ederlerse.

Ubisoft bazen oyunu yapıp sonradan hikaye koyuyor gibi. Hikaye ve oynanış kısmına pek kasmıyorlar. Bu yüzden oyunları uzun soluklu olmuyor ve kendini tekrara giriyor.
  • Bu sefer yememiş gibi. :) Videoları bi kaç kez izledim. Bu grafik mevzularını da anlarım. Oyun çıktığında gameplaylerdeki gibi olacak belli. Xone ı bilmem ama verilemeyecek grafikler kesinlikle değil.
  • Modern zamanlarda geçen Assassins Creed gelmiş.
  • Birinci oyun pc de vardı , bu oyunda pc ye gelir demi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameplay videosunu izledim benim gayet hoşuma gitti. Büyük ihtimal ilk oyunu oynamadan direk ikinci oyunu alacam
  • Grafikler güzel değil ki downgrade yesin.

• Süper. Heyecanla bekliyorum. Ilk oyun bana göre gta dan kat kat daha iyi ve doluydu. Dedigim gibi bana göre!!!

PS3 de 2 kere Ps4 de 1 kere bitirdim. Kesinlikle harikaydı. Tek isinamadigim nokta baştan karakterin aşırı teen olmasi. Karakterin bi ağırlığı yok. Aiden Pearce gibi bi etkisi yok.

Neyse umarım çok fazla erteleme yapmazlar.

• Oyunun standart, deluxe , gold ve collector edition sürümleri bulunacak.Deluxe sürümü 70 ,season pass'i de içeren gold sürümü ise 100 dolara satışa sunulacak.Koleksiyon sürümünde ise oyunun fragmanında görmüş olduğumuz telefonla kontrol edilebilen ve tuşlara basabilme gibi bir takım işlevlere sahip robotun aynısı olacak .Akıllı telefon sayesinde bu robotu evde veya dışarıda kontrol edip kabiliyetlerini kullanabiliriz. Tabi tüm bunlar şimdilik dedikodu olsa da gerçekleşme olasılığı mantıklı geliyor.

Standart sürüm dahil, deluxe ve yukarıdaki sürümleri ön sipariş verenlere zodiac killer isimli özel görev hediye edilecekmiş.

İşte koleksiyon sürümünde verilecek robot ortaya çıktı:

WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI

Robotu içeren koleksiyon sürümünün 109.99 ile 150 dolar aralığında bir fiyata sahip olacağı söylenmekte.

Gaynak:http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-2-gets-special-editions-zodiac-killer-p/1100-6440578/
    http://www.playstationlifestyle.net/2016/06/08/watch-dogs-2-gameplay-revealed-new-video-collectors-edition-includes-robot/

• Çöp oyuna bitirip atasınız diye yanında çöp kutusu da veriyorlar
  • Şu haliyle şu görüntüyü daha da downgrade edebileceklerini sanmıyorum.Baksanıza konsollardaki hatta ve hatta eski nesil konsollardaki gta V'ten bile kötü gözüküyor kaplamalar ışıklandırma vs. Aksini düşünen var mı ?

• GTA & İnfomaus SS karşımı olmuş oyun. Grafikleri bana İnfomaus'u anımsattı eğer o kalitede grafik olursa sınıfı geçer WD 2.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Şu haliyle şu görüntüyü daha da downgrade edebileceklerini sanmıyorum.Baksanıza konsollardaki hatta ve hatta eski nesil konsollardaki gta V'ten bile kötü gözüküyor kaplamalar ışıklandırma vs. Aksini düşünen var mı ?

Ağaçlardaki tırtıklar bile çözünürlük düşük olmasına rağmen belli oluyor. 1080p de 10 metre uzaktan oturmak lazım herhalde güzel durması için. Zaten hiçbir oyundan da tatmin olamadım ağaçlardan. Çok itici duruyor.

• Haterlar basmış burayı

• Ben zaten her türlü alacağım fakat ne oynadığımız nasıl oynadığımız önemli bir faktör.Sadece görüntü , hiçbir şey ifade etmiyor.Sürekli bu beklentide olan oyunculara içinde introsu , senaryosu , derin bir kurgusu olmayan , enter'layarak next next next next diye oynadıkları açık bir dünya (açık bir kum alanı) oyunları layık görüyorum.

Watch dogs 1 çıktığında sayfalarca "uuu yeee görüntüye bak" "1000 fps" diye ağzından sular akıtıp fps ve çözünürlük yarıştıranlar şuan o oyunu kaç tanesi hdd'inde barındırıyor acaba ? Sorsak kaçı bu oyunun konusunu "ee hack yapıyos , para çalıyos " cümlesini kurmadan kendi sözcükleriyle ifade edebilip anlatabilir ?

Peki ya oyunun içinde gördüğümüz yapay zeka karakterlerin konuşmalarını , cep telefonu mesajlarını , düşüncelerini vs kaç tanesi okuyup anlayabiliyor ? Bas gitsin zıpla gitsin kır dök gitsin .Okuma , düşünme , düşleme ... Sadece piksellere köşe yumuşatmaya ve o çok sevdikleri 144hz değerine dikkat et sen yeter .

Oyunlar, sağ veya sol üst köşede sarı renkte yazan ve anlık değişen o 3 haneli sayılardan daha önemlidir .

• İlk oyundaki ciddi havanın olmayışı hayal kırıklığı yaratmış olsa da; genel olarak oyunun kendisi de grafikleri de oldukça başarılı duruyor, haybeden sallamaya gerek yok. İlk oyunun multisinde dahi uzun süre vakit geçirmiştim, bu da yine iyi bir oyun olacaktır şüphe duymuyorum.
  • İlk oyun daha güzeldi bence karakteri sevmedim. Grafikler de iyi sayılmaz, hatta ilk oyundan fark yok bile denebilir. Xçöp sağolsun ubi ye üst limiti belirletiyor...
  • WATCH DOGS 2 || PS4-PS4PRO ANA KONU || OYUN ÇIKTI

Yahu arkadaş bir firma Türkçe koymamaya bu kadarmı yeminli olur . İnsan gerçekten hayret ediyor ...

Bakıyorum listeye 15 'i aşkın dil koyulmuş . Firmanın adı belli , bütçemiz yok ondan Türkçe koymuyoruz diyemezler . Nedir ulan bunun sebebi nasıl bir kin tutmuş bu ****ler bir altyazı çok görülüyor . Yıllardır bu ülkede resmi distrübütör ile 2 katı fiyatla oyun satıyorlar kimsenın sesi çıkmıyor bari dilimizi ekleyin haysiyetsiz insanlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Yahu arkadaş bir firma Türkçe koymamaya bu kadarmı yeminli olur . İnsan gerçekten hayret ediyor ...

Bakıyorum listeye 15 'i aşkın dil koyulmuş . Firmanın adı belli , bütçemiz yok ondan Türkçe koymuyoruz diyemezler . Nedir ulan bunun sebebi nasıl bir kin tutmuş bu ****ler bir altyazı çok görülüyor . Yıllardır bu ülkede resmi distrübütör ile 2 katı fiyatla oyun satıyorlar kimsenın sesi çıkmıyor bari dilimizi ekleyin haysiyetsiz insanlar .

Atalarımızın zamanında onlarda açtığı delik kapanamadı ya o yüzden bunlar.Öyle bir delik ki en iyi doktorları bile dikemedi ve yüzlerce yıl geçse de içinden dışkı akmaya devam ediyor gördüğümüz üzere bir kaç kilobytelık yazıyı koyamıyorlar.Biz de buna rağmen gelip burada onların oyununu hype yapıyoruz ve kendi kendimize sattırıyoruz reklamını yayarak .

Ama yapacak bir şey de yok.Ben mecburen oyunu oyun olarak görüp yapanı ve onun mantalitesini gözardı ediyorum etmeye çalışıyorum.Yoksa onlardan çamaşır deterjanı bile almazdık , pislikten kokar giderdik medeniyetçe .

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Atalarımızın zamanında onlarda açtığı delik kapanamadı ya o yüzden bunlar.Öyle bir delik ki en iyi doktorları bile dikemedi ve yüzlerce yıl geçse de içinden dışkı akmaya devam ediyor gördüğümüz üzere bir kaç kilobytelık yazıyı koyamıyorlar.Biz de buna rağmen gelip burada onların oyununu hype yapıyoruz ve kendi kendimize sattırıyoruz reklamını yayarak .

Ama yapacak bir şey de yok.Ben mecburen oyunu oyun olarak görüp yapanı ve onun mantalitesini gözardı ediyorum etmeye çalışıyorum.Yoksa onlardan çamaşır deterjanı bile almazdık , pislikten kokar giderdik medeniyetçe .

Tamamen söylediklerinize katılıyorum . EA dahi dönüp Bf , Fifa gibi oyunlarına Türkçe ekliyor ise bu aptalların hala daha Türkçe dilini tercih etmemesi açıklanamaz .

Bir kısımda ubisoftun ülkemizde satış yapamadığı için dilimizi koymadığını düşünüyor . Bir noktada haklılık payı var . Fiyat konusunda destek vermediği üstüne dilinide koymadığı ülkede az satış yapması gayet doğaldır . Ama bir ürünün satılabilmesi için öncelikle insanlara tanıtılması gerekiyor . Yıllardır bu ülkede ingilizce dilinde onlarca oyun sattılar . Hiç bir zaman dönüpte '' Yahu Türkiye'de ufaktan satış yapıyoruz artması için neler yapmalıyız '' dedimi ? hayır demedi .

Benden tavrın tamamen artniyetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum .

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.