Discord üzerinden ekleyin yardımcı olayım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 11 Temmuz 2024; 15:15:57 > |
Watch Dogs Türkçe Yama %100 (3. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim başka yerde linkler hep kırık.
-
Siz çalıştırabildiniz mi hocam. Ben yapamadım. Dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıyorum ama hala ingilizce.
-
Yamayı kurma konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba arkadaşlar. Ben yapamadım. Dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atıyorum ama hala ingilizce.
-
kanka siz on bunu sittir edin de nasıl kurucaz bu yamayı
-
önce değiştirilecek orijinal dosyaları yedek alın, sonra dosyaları alakalı yerlere yapıştırarak değiştirin.
konumları yamadaki dosyalar işte içini değiştireceksin.
-
Doku çalışması falan yapacakmış yama sahibi baya gürültü kopartmış, 3 yıl geçmiş konu açılalı, yapıldı mı bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
klasörleri oyunun kurulu olduğu yere yapıştırdım ama türkçe olmadı, siz yapabildiniz mi?
-
ben dosyaları kopyalayıp değiştirdiğim halde hala ingilizce durumda olmadı yani. Yardımcı olabilir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watchdogs0 -- 18 Eylül 2024; 0:46:8 > -
Anonymous çeviri yamayı ücretsiz olarak yayınladı, oradan alıp sorunsuz kurabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X