Arkadaşlar selam. Saati 6 gün önce aldım. Geldiğinde şarjı %78 di. İlk hevesle iki gün çok kurcaladım falan 3. gün biraz daha azaldı, 4.gün artık tamamen ihtiyacım kadar kullandım. Şarjı %7 olana kadar kullandıktan sonra, dün gece şarja taktım 1 saat gibi bi sürede(tam emin değilim) şarj %100 oldu ve koluma taktım. 8 saat uyku uyudum uyandım şarjı durağan halde %96 ya düşmüştü. Şarjı, şarj etmemden öncekine göre hızlı gitti gibi geldi. şu anda da %88. Sizce durum normal mi? Bu arada telefonla 24 saat bağlı duruyor.
- Uyku takip açık - Nabız takibi açık - Stres takibi açık - Bildirimlerden whatsapp ve facebook açık (ancak çok aktif bir sosyal medya kullanıcısı olmadığım için ileti gelmiyor. whatsappta tek tük)
Aktif kullanım için günde %10-12 tüketim normal
Cihazın batarya sağlığı için kesinlikle %10 un altına düşürmeyin ve %100 şarj etmeyin maksimum %90 da tutun ideal şarj aralığı ise %20-%80 dir. Bu şekilde en az batarya aşınması olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Merhaba Bence de %10 un altına mümkün olduğunca düşürmeyin. illa tam bitsin tam şarj etmeyin. Ben %20 lere düştüğünde şarj ediyorum. ortalama 10-12 gün gidiyor.