Şimdi Ara

Wave 2 fiyatı ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar..forumda biraz baktım ama bulamadım. S8530 Wave 2 Türkiye'de ki fiyatı ne olacak?

• Teknosa fiyat vermiş ama stoklarda yok çünkü daha wave 2 ülkemize gelmedi hatta bırakın burayı daha hiç bir ülkede satışa başlanmadı.
  • Wave II modeli Galaxy S ve Samsung Omnia 7 yüzünden önem verilen bir model değil bence.. Hatta bu iki telefona supr amoled screen yetiştirmek için Wave II'ye super clear lcd koymuşlar ne yazık ki super amoled kadar performanslı değil.. Samsug'un üzerinde durmayacağı sürümden kazanmak için yapılmış bir model olucak bence.
  • Teşekkürler..Zaten bende bu modelden vazgeçicem galiba..N8 ve Desire üzerinde duruyorum..
  • N8'i baştan eleyin o zaman. :)) ya da S8500 düşünün.
  • Evet S8500 zaten hep aklımda olan bi telefon..fiyat olarak gayet uygun ama bada işletim sistemi, fotoğraftaki pembelik olayları falan düşündürüyor..Wave ve Desire'ı bizzat inceleyip son kararımı öyle vericem.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar belki daha Teknosanın stoğuna girmedi ama örneğin ben İzmir Best Buyda aldım elime inceledim ekranı biraz uzunca olması dısında ve ekranının daha az parlak olması dışında hiçbir farkı yok ben beğenmedim fiyatını da dikkat etmedim
  • S8500 fiyatına göre çok iy ibir telefon artık garantili ve sıfır olarak 800tl ye bile bulunabiliyor kampanyayla. O fiyatta o kalitede donanıma sahip bir telefon yok. BADA OS fazla kafaya takmayın. İnanın telefona yükleyeceğiniz app sayısı 15-20 olucak EN FAZLA. En fazla da bir kaç tanesini aktif olarak kullanacaksınız.
  • Ya uygulama fazla kullanmam zaten ancak yazılım desteği konusunda Samsung'un pek iyi olmadığı aşikar. Ben öyle sık sık telefon değiştiren biri değilim..en az 4-5 sene kullanmak istiyorum..O yüzden ince eleyip sık dokuyorum yani mükemmele en yakın telefon lazım bana...aylardır araştırıyorum kafayı yiyicem artık..tam karar veriyorum birkaç olumsuz yorum okuyunca soğuyorum..artık gözümü karartıp alıcam
  • BADA OS gayet güzel stabil bir şekilde işini yapıyor. O yönden sorun yok.
  • bu telefon satışa sunuldumu ?
  • Bu ay içerisinde satışa sunulması bekleniyor.
  • Bu model ile Kies'ten de Bada 1.2 yayımlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuexSeeL -- 13 Aralık 2010; 22:57:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.