Bildirim
wave 2 netten tv kanallari izlemek
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
turkcell'li misin ? -
Spb tv uygulaması ile Trt serisi ve Cine 5 gibi bir iki kanalı daha izleyebilirsin.Tabi görüntü olarak vasat.
Onun dışında ileride tivibu desteği de gelebilir.
Benim bildiklerim bundan ibaret;) -
yok yani turkcell mobil tv desteği var ordan biliyorum ben mesela günde 1tl verip baya kanal izliyorum 3g den.ligtv falan da günlük 3 tl. -
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
yok yani turkcell mobil tv desteği var ordan biliyorum ben mesela günde 1tl verip baya kanal izliyorum 3g den.ligtv falan da günlük 3 tl.
Arkadaş netten dediği için sadece o seçenekler üzerinde durdum.Yoksa mobil tv olayı da var tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Müteferric
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
yok yani turkcell mobil tv desteği var ordan biliyorum ben mesela günde 1tl verip baya kanal izliyorum 3g den.ligtv falan da günlük 3 tl.
Arkadaş netten dediği için sadece o seçenekler üzerinde durdum.Yoksa mobil tv olayı da var tabi.
tamam zaten mobil tv'nin uygulaması yok wap sayfası açıp oradan izliyorsunuz. -
Anlatamadım herhalde.Mobil tv operator desteği ile izlenebilir ancak.Wifi'dan girip izlenemez.Waptan bağlanıyor olabilir fakat operatörden tarife edinmeden kullanamazsın.Netten Tv derken direkt (stream) olarak yayın yapan siteleri\uygulamaları kastediyorum.Bunlar için ekstra para vermeden,wifi olan bir yerden izleyebilirsin.Mobil tvde illa ödeme yapmak zorundasın. -
quote:
Anlatamadım herhalde.Mobil tv operator desteği ile izlenebilir ancak.Wifi'dan girip izlenemez.Waptan bağlanıyor olabilir fakat operatörden tarife edinmeden kullanamazsın.Netten Tv derken direkt (stream) olarak yayın yapan siteleri\uygulamaları kastediyorum.Bunlar için ekstra para vermeden,wifi olan bir yerden izleyebilirsin.Mobil tvde illa ödeme yapmak zorundasın.
tamam.o zaman spb tv indireceksin ama kanal d falan yok ondan da. -
quote:
Anlatamadım herhalde.Mobil tv operator desteği ile izlenebilir ancak.Wifi'dan girip izlenemez.Waptan bağlanıyor olabilir fakat operatörden tarife edinmeden kullanamazsın.Netten Tv derken direkt (stream) olarak yayın yapan siteleri\uygulamaları kastediyorum.Bunlar için ekstra para vermeden,wifi olan bir yerden izleyebilirsin.Mobil tvde illa ödeme yapmak zorundasın.
tam da bunu kastetmistim arkadas ozetlemis sagolsun -
Evet ,Şuan için en uygun seçenek o (spb) gözüküyor.Bada2.0 geldiğinde flash desteği de geleceği için büyük ihtimal kanallar kendi internet sitelerinden v.s izlenebilecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Evet ,Şuan için en uygun seçenek o (spb) gözüküyor.Bada2.0 geldiğinde flash desteği de geleceği için büyük ihtimal kanallar kendi internet sitelerinden v.s izlenebilecek.
bada 2.0 da flash lite 4 destegi gelecek diye duydum. Turkiye cikis tarihi 4 aralikmis yanilmiyorsam -
Evet flash lite 4 gelecek.Tarih ise kesin değil bence,dogru aralık diyorlar ama daha erken de olabilir, geç de.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung b310e oyun yükleme
- ihaleden tr güvenilir mi
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- kendi kendini arama kodu
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- s22 çıkış tarihi
- samsung galaxy s serisi
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X