Şimdi Ara

Wave 2 su girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wave 2 telefonuma dün gece altı kısımdan su girdi batarya kuruydu fakat yanlarından su almış.

İlk yaptığım şey hemen kapagı çıkarıp bataryayı kontrol edip çıkarmak oldu bataryayı ve telefonun yüzeyini iyice sildim

açtım telefonu resetledi falan bir kaç sorun yaşattı neyse ki bunlar çözüldü Yeni fw attım Pirinç içine batırıp 4 5 saat beklettim bekletiyorum halen..

Telefon açılıyor. Hattı görüyor,Kamera da sorun yok fakat karşı kişinin sesinin geldiği haporlör çalışmıyor aramalarda sadece haporlör modunda konuşma yapılıyor

Açma kapama tuşunda bir kasma var .. İnternete bağlanıyor, Oyun falan oynatıyor yarın tamirciye gideceğim yapacak başka birşey varmı evde ?

Tek sorun Haporlör gibi ama içini açmadık.

• hocam ucuz kurtulmuşsunuz evde yapabilecek herşeyi yapmışsınız
  • yav tam cahilsin .hem telefona su kaçıyor hemde kurulayıp yeniden telefonu açıyorsun.kuruladın oki peki telefonun içini kuruladınmı?kafan hiç basmıyor mu bunun içini kurutamadım diye hiç mi düşünmedin.telefonun içindeki transistörler ıslanmıştır..sen telefonu açtın ayvayı yedin. prinçe koysan ne olur koymasan ne olur hele bu saatten sonra..bence yeni bir cihaz aramaya başla sen .çünki içerdeki nem tamamen gitmeden telefonu açmışsın bu kısa devreye yol açacak ve telefonda parça parça sorunlar ortaya çıkacak....geçmiş olsun..valla eleştirdimkusura bakma ama biraz gözün açık davransaydın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.