Şimdi Ara

Su alma sorunu (arabayı yakmaya son 3...2...1...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clio 2 hb (2001) aracım daha önceden sağ ön taraftan su almıştı. ön camın önündeki ızgarayı söktüm fan motorunun olduğu kısım su doluydu tahliyeleri temizledim sorunu çözmüştüm ama perşembe günü İzmir urlada sağlam bi yağmur yağdı. Su birikintisinde gittim bir 2-3 km falan sonra dün arabayı temizlerken arabanın taban halısının komple ıslak olduğunu gördüm. sizce suyu nerden almıştır abiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim kango ön cam fitilinden su alıyor.
    cam değişirken düzgün silikon sürülmemiş.
  • ön cam macunlarını kontrol ettir. sağ ön bölgede torpidonun alt kısmında ben de mondeo aracımla sorun yaşamıştım. cam macununu yeniletince sorun kalmadı. yanlış hatırlamıyorsam 130 lira gibi bir fiyat vermiştim. camda catlak veya taş izi varsa sökerken tamamen kırılma ihtimali var demişti camcı. o riski alamam kabul ediyosan yapalım demişti. yaptırdım. sorun kalmadı.
  • erygnd E kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ordan o kadar su girer mi ki ya taban halısı komple ıslak şuan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam benim ön cam orjinal ama zamanla eskimiş olabilir. Peki nasıl anlayabilirim hocam ön camdan alıp almadığını

• Eskiden bi reno 19 hb aracım vardı arka camdan ön camdan üst anten deliğinden her yerden su alıyordu satan haysiyetsiz kakaladı bize kışın göl oldu araba soğudum bu yüzden sattım.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Hocam bagajdan aldı daha önce buldum silikonladım. Antenden aldı onu da çözdüm. Ama bu önden alma olayını çözemedim. Gerçi önden mi alttan mı onuda bilmiyorum da araştırmaya devam.

Tekneler suda gider benim araba kadar su almaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Kapi fitilleri sağlam mi ?

• Fabrikasyon fitiller üzerinde yırtık falan yok ama öyle çok sertte değiller. Küçük bir akvaryum hortumu operasyonu düşünüyorum hafta sonu

Su alan bolgedeki on tekerlegin sicratacagi kapi mentese fitil kismini bir kontrol et istersen. Cok sert olmaz zaten ancak su aldiysa uzerinde iz kalmıştır.

Ek olarak davlumbaz icinde yirtik var mi ?

Su alan bolge polen filtresine ya da direksiyon miline yakin mi ?

Belli ki bel altindan giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 2 Temmuz 2018; 0:35:4 >
  • Hocam taban halısı komple ıslak ön ve arka olarak altındaki sünger çok fazla su çekmiş tam kestiremiyorum nereden girdiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 2 Temmuz 2018; 0:37:2 >
  • Aracın içine girin. Başka birisi de basınçlı su püskürtsün su alma ihtimali olan yerlere. Aracın her yerini dolanın.

• yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam :) en kısa zamanda denicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 2 Temmuz 2018; 1:15:1 >
    Benim yolcu tarafının paspası üzerinde su birikiyordu her yağmurdan sonra, taban halısı da suya batırılıp çıkartılmış gibi ıslanıyordu. a sütunundaki plastiği çıkarıp camı bastırarak macuna baktı camcı. sonra 10-15 dakika hortumla su tuttu. sızan yer gözüktü. camı söktüğünde macunun çatlakları, ayrık yerleri olduğunu gördüm. macun yenilendikten sonra bir sorun kalmadı. 2. camcı bunu yaptı. bazı camcılar uğraşmak istemiyor.
  • Bende Hyundai vardı. Yolcu tarafı su alıyordu. İzgarayi söküp tahliye deliklerini hortumla , uzun çubukla temizledim. 2 ay sorunsuz bindim tekrar su aldı.

Bu sefer tahliye deliklerinden basınçlı su tuttum arabadan çamur , ağaç filan çıktı

Son 2 senedir su almıyor.

• Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak. Benim arka cam sürekli içten ıslanma ve de buhar yapiyor. Devamlı İçten silmek de zor oluyor sebebi ne olabilir.
    Su alma sorunu (arabayı yakmaya son 3...2...1...)

• Çözdünüz mü sorunu, merak ettim konuyu okuyunca.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çözemedim. Neler neler denedim çözemedim. En son usta "göğüslüğü sökelim BARİ" deyince vazgeçtim uğraşmadım. Mika göğsü sökecek, tırnakların yarısını kıracaktı sonra saçma sapan sallanıp ses yapacaktı. Birde benzinde çekiş sorunu vardı araçta onu çözemedi usta bozuntuları.

En sonunda dayanamayıp malum siteye ilan verip sorunları belirtip piyasanın 750-1000 lira gibi altı bir rakama sattım aracı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.