Şimdi Ara

WAve ciler bir yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wave almaya karar verdim parada tamam teknosaya almaya gittim her şey tamam süper beğendim de .ancak şöyle bir sorun var, oraya millete tanıtmak için koydukları wave made in kore yeni depodan getirttiklerimizin hepsi made in china en aaz 7-8 kutu açtırdım sonra 3 teknosaya daha gittim aynı durumla karşılaştım en iyisi samsung bayinden almak dedim ordada aynı durum var.Adamaar samsungun çindede fabrikası var diyor onun için fark etmez kafana takma diyor bende kararsız kaldım 1000 lira verip de çin malı telefon almak. siz kullanıcılara sorum ne fark var siz ne öneririsiniz ya da wave den başka alternatifler var mı ? ya da kore malı bulamabilceğim bi yer var mı

• çin malı waveler kore malı wavelere göre daha çok arıza çıkarıyor diye bir genelleme yapabiliriz. ama bu tamamen şansa kalmıştır.
    bence çin malı alma bestbuy vatan bimeks media markt electro world falan gez işte bulursun 1 tane kore malı.
  • arıza olayı falan bana sacma geldi. Sacmalık Bence kore malı çin malı kesinlikle farketmez şans olayı
  • Çin Kore arnavutluk hiçbir farkı olmaz dostum elektronik de şans çok önemli
  • arkadaşlar wave için ilk şarj nasıl olmalı, yetkili satıcı kullan bitir sonra 10 saat şarj et diyor ama interentte baktım hiç bir yerde tasdik edicek bi yazı yok napmam gerekiyor şuan şarjda acill
  • O şarj mevzusu tamamen saçmalık, dediği 10 saat falan eski ni-kel piller için gerekliydi, artık li-on piller var, telefon şarj tamamlandı deyince çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 11 Eylül 2010; 21:59:14 >
  • bu wavein kutusundan çıkan kılıf çok dar değil mi , şuan tam içinde ama çıkartmaya çalışınca sanki biraz fazla baskı yapıyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.