Şimdi Ara

Wave II & iphone 3GS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün teknosada wave 2 yi inceleme fırsatım oldu telefonu çok beğendim iphonedan dokunmatik olarak hiç bir eksiğinin olmadığını gördüm.yalnız bada işletim sistemi kafamdaki tek soru işareti şu an.bazı arkadaşların uygulamaların yeteri kadar kaliteli olmadığını söyledikleri yorumlarını okudum birde samsung'un 1.2 TR güncellemesini geciktirmesi kafamı karıştırdı.bütçem 900 tl yi aşmıyor.ya ikinci el temiz bir 3 GS bakacağım yada birinci el wave 2 alacağım.eğer badayla ilgili aklımda soru işaretleri olmasaydı düşünmez alırdım.zaten iphone'u konuşmaya gerek yok.iphone ile ilgilide aklımdaki tek soru işareti ikinci el alacağım için telefonun bataryasının ne kadar verimli olabileceği ya da ne kadar ömrü kalmış bilemeyecek olmam.lütfen fikirlerinizi yazarsanız sevinirim ikisi arasında çok kararsız kaldım.ya da önerdiğiniz başka telefon varsa söyleyebilirsiniz.şimdiden çok teşekkürler.

• ben de wave II'ye bakıyordum bu aralar ama bada benim de kafamı karıştırdı. bir de android olsaymış on numara telefon olurmuş. wave videolarını izlerken bazı sitelerde flash sıkıntısı olduğunu, kocaman bir F harfi çıktığını gördüm ekranda. bu da can sıkıcı olur bence.
  • yerinde olsam iphone 3gs 2.el alırım hem satmak istersen fazla zararın olmaz hem de kullanması daha keyifli bir cihaz...
  • Ben wave2 kullanıyorum.Tek kelimeyle mükemmel bir telefon.Dokunmatiği , menü geçişleri süper.Bada işletim sistemi 1 ghz işlemci ile çok stabil çalışıyo.Telefonda şimdiye kadar en ufak bir takılma , kasılma hissetmedim.Resetleme hiç gelmedi başıma.Kamerası mükemmel.30 fps ile hd kayıt yapabiliyo.Eğer ücretsiz uygulamalar konusunda kafanızda soru işareti varsa bol bol uygulama mevcut.Yükle yükle bitmez.Ücretsiz bir sürü 3 boyutlu oyun indirebilirsiniz.Ücretli olanlar da 2.5 TL gibi bir fiyata satılıyo.Uygulamalar bana fazla bile geliyo.Telefonu saçma sapan uygulamalarla da doldurmaya gerek yok diyorum.Bence alın sıfır bir wave2 rahatınıza bakın.Bir mağazaya gidip teşhir ürünlerinden kıyaslama yapın.Zaten wave2'yi elinize alıp 15 dakika kullanınca gözünüz başka bir telefon görmez.Ama internetten alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.En iyisi mağazada görerek almak.Satın alacağınız telefonun kamerasını açıp elinizi merceğin arkasına koyun.Siyah ekranda piksel hatası var mı kontrol edin.

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim.ürünü yaklaşık 10-15 dakika inceleme fırsatım oldu gerçekten harika bir iş başarmış samsung yalnız dediğim gibi telefondaki bada işletim sistemi aklıma takılan tek nokta.sistemin ne kadar gelişeceği soru işareti şu an kafamda.ileride uygulama bolluğu ve kalitesi olarak bir appstore kadar başarılı olabilir mi?samsung yeteri kadar destek vermediği taktirde kullanıcılar tarafından geliştirilebilirliği nasıldır hiç bir fikrim yok.
    umarım derdimi anlatabilmişimdir gene biraz uzun yazdım kusuruma bakmayın :) 5800 dan sonra afedersiniz ama eşekten inip ata binmek gibi geldi kurcalarken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 17 Şubat 2011; 13:57:41 >
  • cihazı ben de çok beğeniyorum ama bazı sitelerde ekrana çıkan o kocaman F harfi gıcık ediyor insanı.
  • bada 2.0 ile halledecekler diye biliyorum dostum o sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 17 Şubat 2011; 14:53:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah hallederler, android kadar bada desteği olmazsa canım telefona yazık olur. kullancılar tarafından da diğeri gibi geliştirilemiyor değil mi?
  • Ekrana çıkan F mi?O nedir?Ben 2 haftadır kullanıyorum öyle bir hatadan haberim yok.
  • Dostum wave 2 de eksik olarak bazi sitelerdeki flash videolari acmadigini soylemissiniz.Alternatif dusundugunuz 3gs de acmiyo unutmayalim.3 Gs ye flash destegi hic gwlmeyecek fakat waveye haziran gibi gelecegi aciklandi.Bence su an acsin diyosaniz desireye bakin.Apple kalitesi ve uygulama oyun diyorsaniz 3gs alin.Badaya guveniyorsaniz wave 2 alin.Ben wave 1 kullaniyorum ve isteklerimi karsiliyo
  • 3gs in wave 2 den tek üstünlüğü uygulama ve oyundur. Eğer telefonda çok oyun oynarım uygulamalarla çok işim olur diyorsanız kesinlikle wave 2 almayın 3gs alın.
  • ben izlediğim videoda gördüğüm kadarı ile söylemiştim yoksa şu anda wave sahibi değilim. fakat öyle bir telefonum olsun isterdim gerçekten. biraz araştırıp ona göre bir karar vermeyi düşünüyorum. her cep telefonu aldığımda şu da olsun bu da olsun dedim. fakat bir baktımki hiç bir özelliğini kullanmıyorum. dolayısıyla wave yeterli gelecektir gibi bir yoruma sahibim şu an.
  • 1 aylık wave 2 sahibi olarak deneyimlerimi paylaşayım;

bir kere telefon hızlı, yanlız multi tasking (aynı anda pek çok program çalıştırma) interneti kullanan iki program açarsanız sorunlu (zaten resmi olarak deseklenmiyor), mesela internet radyosu ile samsung apps aynı anda çalışmıyor, programlar donuyor. ama internet radyosu ile browser rahat rahat yanyana çalışıyor, bir yandan netten müzik dinleyip gezinebilirsiniz.

3d oyunlar tatmin edici, nfs shift, hawx, sandsorm vb 3d oyunlar muhteşem, ofis programı picsel office biraz sorunlu, ayrıca ücretli, dosyaları ücretsiz yüklü gelen viewer ile görüntüleyebiliyorsunuz. ofis programı sorunlu olsa da sunum hazırlamak vb. kolay.

widgetler hoşunuza gidebilir, benim gii, garaninin widgei yüklü gelmişi, anında borsa vb. bilgiler yayınlanıyor; yaklaşan doğumgünlerini göseren, havadurumunu yayınlayan widgeleri de kullanışlı.

navigasyon route 66 ile paralı; 1 ay bedava, yıllık 20 euro, genelde hatasız ve tatmin edici, ama başlangıça yerinizi bulması 3-4 dk'yı bulabiliyor. bu da eksi puan tabii.

facebooktaki tüm kişileri tek seferde rehbere atıp telefonları profilde varsa hemen arama yapabilir, mesaj gönderebilirsiniz.

unuttuğum birkaç şey varsa ekleyeceğim, aklıma gelenler bunlar.

• bir de wave 2 ile 3gs'nin işlemcileriyle görüntü işlemcileri neredeyse aynı, iki telefon da performans olarak birbirlerine çok yakın.
  • dostum yorumların için teşekkür ederim.sanırım haftaya alacağım hala kararsızım ama.bu arada navigasyonun 3-4 dk sürmesi normal şebeke destekli yaparsan hemen yerini bulur
  • arkadaşlar şimdi gördüm Samsung Ace nasıl onu beklesem mi diyorum ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 18 Şubat 2011; 23:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

arkadaşlar şimdi gördüm Samsung Ace nasıl onu beklesem mi diyorum ? teşekkürler.

keşke görüntülü konuşma da olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

yerinde olsam iphone 3gs 2.el alırım hem satmak istersen fazla zararın olmaz hem de kullanması daha keyifli bir cihaz...

arkadas benden önce güzel yorumunu yapmişl işte yorum budur
  • 3gs ye şu an 1350 verilirmi sizce ? ikinci ele güvenemiyorum içim pek rahat etmez adam nasıl kullandı diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralp88 -- 19 Şubat 2011; 2:19:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

3gs ye şu an 1350 verilirmi sizce ? ikinci ele güvenemiyorum içim pek rahat etmez adam nasıl kullandı diye...

hocam forumun 2.eline bak derim bazi tanindik insanlardan alabilirsin beyaz 16gb modeline mecburen verilir hocam 1350
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.