Şimdi Ara

Wax Alıcağım Ama ? [ YARDIM İÇERİR ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Wax Alıcağım Osis Mess Up Var Önerenler Çok Fazla Fakat Uçları Hafif Dalgalı Bir Saçım Var Normal Uzunlukta Sorun Şu

1- Saçları Odun Gibi Sert Yapar Mı ? Ve Önerir misiniz Kullananlardan Yorum Bekleniyor

• Ben de tüm marketlere baktım bulamadım en son egos wax bulabildim. Fena değil ama çok da iyi değil sertleştirmeden tutuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fonex Saç Köpüğü 4. seviye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipik 1 Doksanbesli -- 13 Ekim 2013; 13:16:55 >
  • beyler bende wax kullanıyorum bi sorum var bu marketten zaten sac spreyi felan alınmaz berbatta ben kozmetikden alıyorum markası önemlimi bide agzını acık bırakmısım waxın beyaz olmus üstü ama saça sürünce sorun olmuyo
  • çok sert yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osis flexwax veya toni&guy hair putty al derim, ikisi de işine yarayacak ürünler memnun kalacaksın.

bu arada wax saçı sert yapmaz, yapı gereği güçlü bir ürün değildir, hatta şeklin bir süre sonra bozulması bile muhtemel(bazı modellerde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

osis flexwax veya toni&guy hair putty al derim, ikisi de işine yarayacak ürünler memnun kalacaksın.

bu arada wax saçı sert yapmaz, yapı gereği güçlü bir ürün değildir, hatta şeklin bir süre sonra bozulması bile muhtemel(bazı modellerde)

Bahsettiginiz Şu Galiba Mess Up Tan İyimidir Emin Değilim Ama ?

http://www.parfumerimarket.com/pinfo.asp?pid=2420

• quote:

Orijinalden alıntı: CheetahUSA

quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

osis flexwax veya toni&guy hair putty al derim, ikisi de işine yarayacak ürünler memnun kalacaksın.

Bahsettiginiz Şu Galiba Mess Up Tan İyimidir Emin Değilim Ama ?

http://www.parfumerimarket.com/pinfo.asp?pid=2420

saçın zaten dalgalı olduğu için doku kazandırmaya gerek yok, yani son karar senin ama erkek saçına flexwax daha güzel oluyor, fiyat farkı yok zaten aralarında ikisini de sırayla deneyebilirsin, seçim senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Fonex Saç Köpüğü 4. seviye

Saca zararli mi? Ne kadar sert yapiyor?yapiyor Orta hatta yumusak olsun mumkunse. Fiyati? Bilgiler verir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AXE Spiked Up kullandım pek memnun kalmadım aslında çok güzel doğal bir parlaklık veriyor ama saçınız çok kısaysa kullanın hafif uzunsa hiç direnemiyor bolca dondurucu sıkmanız lazım o zamanda parlıyor iyice bir anlamı kalmıyor.
    Fonex Yeşil Kutulu Mat Wax bu wax sert ve mat gayet güzel tutuyor ama dikkatli olmanız lazım fazla sürerseniz kazık gibi yapıyor ve parlatıyor

Ama en son şu flex wax veya mess up kullanacağım çok merak ediyorum bakalım nasılmış...
  • mess up var bende,saçları öyle odun gibi yapmıyor orta bir tutuşu var tavsiye ederim,mat güzel bir görüntüsü var gittigidiyordan alabilirsin kargo dahil 30-35 lira arasında satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

mess up var bende,saçları öyle odun gibi yapmıyor orta bir tutuşu var tavsiye ederim,mat güzel bir görüntüsü var gittigidiyordan alabilirsin kargo dahil 30-35 lira arasında satılıyor

Galiba Mess Up Alıcam 23 TL ye Satılıyorhttp://www.parfumerimarket.com/catinfo.asp?cid=202
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Fonex Saç Köpüğü 4. seviye

Saca zararli mi? Ne kadar sert yapiyor?yapiyor Orta hatta yumusak olsun mumkunse. Fiyati? Bilgiler verir misiniz?

Saça hiçbir şekilde zararı yok, ben 3. seviyeyi kullanıyorum. Yumuşak duruyo, şık duruyo valla. Sen belki biraz daha etkili olsun dersen 4.'yü al o biraz daha sert. Marketlerde bulursun, ben 3.5 liraya almıştım.
  • TONI & GUY KULLANIYORUM HİÇ SERT YAPMIYOR MAT ETKİLİ KULLANIYORUM ÖNERİRİM
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.