Şimdi Ara

WC3-Fzoren Throne DotA korsan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba.Benim bir problemim var...İnternet kafede arkadaşlarla DotA oynuyorduk ara sıra.Sonra eve yüklemeye karar verdim...
    CD'ciye gittim ve Warcraft 3'ü aldım.Ama korsan...Sonra pc'ye yükledim.Ama frozen throne'un cd sini bulamadım.O yüzden onu netten indirdim.Warcraft ı yükleyince oyun çalıştı.Sonra frozen'i yükledim ama frozen açılmadı... Dolayısıyla DotA oynayamıyorum...
    DotA oynamak için ne yapmam lazım?Orjinal Warcraft 3 ve Frozen Throne almam şart mı???Şart değilse neler yapmam gerektiğini anlatır mısınız???....Şimdiden hepinize teşekkürler

• orjınaL sart deıL warcraft 3 ıle frozen throne u kurup patch yapman lzm
  • Edit:CD key i buldum.Şimdi oyunu yüklüyorum.Oyunu yükledikten sonra Crack gerekiyor mu yoksa direk bi patch fln mı indiricem???Yardımcı olur musunuz?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last_Samurai_ -- 28 Ekim 2007; 1:07:13 >
  • blizzard ın sıtesınden patch ı ındır bıde bı yerden crack buL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 28 Ekim 2007; 2:24:54 >
  • Ya Frozen Throne'u yüklerken hata veriyor...Offf offfffff....
  • weplayı biliosundur weplanın sitesine gir orda weplada oynayabilmen icin gereklı olan patchi indir crack e gerek yok wepladan indirdigin patchin icinde war crack
  • Oynadığın cafeden warcraft oyun dosyasını bi dvd ye kopyalattır.... Oldu bitti tmm dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tyrande

Oynadığın cafeden warcraft oyun dosyasını bi dvd ye kopyalattır.... Oldu bitti tmm dır

Setup'ını mı alacağım yoksa C\Program files\Warcraft 3 ün içindeki dosyaları mı???
    Bildiğim kadarıyla setup'ı gerekiyor ama kafede setup'ının olduğunu sanmıyorum...Anlamadım...
  • arkadaşım ben internetten ikisini falan crackini patchını maçını indirdim dotada indirdim sonra server patch indirdim online oynuyorum manyak oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.