Şimdi Ara

wd 1.5 tb verilerim gitti lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 tane sorum olcak birincisi Seagate ST500418AS ile ilgili bu lanetdisk serisini tam olarak 5 defa garantiye gönderdim hep yenisi geldi hepsi de hüsran resmini koyacagım disk yaklaşık 3 ay önce geldi ve 20 gün sonra resimdei hatayı verdi. artık çıldırdgım için böyle kullanmaya devam ediyorum ( işin garibi son diski garantiye gönderdigimde yeter demek için aradıgım adam 5 tane diskin arızalı olmasının normal olmadıgını ve sorunun benden kaynaklandıını ima etmeye çalıştı fakat diski 1 ay kullanamadıgımı söyleyince sustu kaldı) bu aralarında en uzun süreyle kulllandıgım disk resme bakarak sizce bunu göndermelimiyim verilerin uçmasından korkuyorum........... http://img218.imageshack.us/i/hdtunex.jpg/
    http://img689.imageshack.us/img689/2458/everestz.jpg

2. sorunum WD15EARS 1.5 tb 64 önbelleki diskimde verilerim vardı diski arkadaşa oyun atmak için blgsayarına bagladım ve açıldıgında disk erişilemz hatası verdi kapasitesine baktıgımda 74,5 gb raw görünüyordu arkadaşın pc eski oldugu için sata 1 e geçirmeye karar verdim ve üzerinde ki jumper girişlerin hepsini denedim ama nafile eve geldim ve pcye bagladıgımda disk denetimi yapmaya başladı yaklaşık 5 saat sürdü ve diske erişe bildim ama sadece 74 gb görünüyordu ve sadece o kısmı kurtarabildim.. programlarla ( recovery my files ,get data back, file recovery) tarattıgımda diger veriler görünüyor fakat boyut ''0'' mb kafayı yiyecegim verilerimim nasıl kurtarırım lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antu007 -- 10 Ocak 2011; 10:46:19 >

• muhtemel diskin mbr kısmı uçmuş gibi o yüzden raw görünüyor, partition u silip formatla düzelebilir ama bilgileri geri getirmez bu işleri yapan yerler var ama fiyatları ateş pahası.

disk kurtarma programları denediyseniz ve sonuç yoksa yapabilecek pek bişi kalmamış...
  • Muhtemelen sorunu çözülmüştür ama Belki başka birilerienin işine yarar diye yazıyım. Aynı sorundan dolayı 8 saattir bende uğraşıyorum. hdd 500 gb lik. 2 ye bölünmüş durumda . birinci partition kendiliğinden raw dosya sistemine dönüşmüş. çift tıklandığında hata veriyor açmıyor. veri kurtarma programı ile baktığımda içerde klasör ve dosyaları görebiliyorum.
    veri kurtarma ile saatlerce uğraştıktan sonra bitmeye yakın bilgisayarın reset atması beni deli etti.forumları saatlerce aradım ama nafile. bende bırakıp başka bir yol denedim ve gayet
    te başarılı oldu hemde çok basit ilk önce açık pencereleri kapatıp aygıt yöneticisinden o diski devre dışı bıraktım . sonra cmd/ chkdsk c: /F komutunu çalıştırıp birimi ayırmak istiyormusunuz sorularına evet yanıtını verdim . (E/H) ? disk komple tarandıktan sonra disk birleştirmesi yaptım . hiç kayıpsız ve toplam 30 dakika sürdü

• bende aynı şekilde Samsung diskin bir bölümünü kurtardım...
  • 1.5 TB arşiv ve uçma

tırstım

bende de var 1.5TB arşiv ve söküp götürüp arkadaşlara arşivi atıp geri getiriyorum... artık götürmiycem galiba
    para için de değil hayrıma yapıyordum zaten... gerek yok artık ... isteyen harici getirsin yükleyim bundan sonra
  • eski bilgisayaraa tktığınız zaman yoruluyor hdd bende 80 gb vardı içinde önemli bilgi yoktıu ama arkadşın pc sine taktım aynı senınki gibi oldu format attm düzeldi anlıcağın arkadaşın yuzunden uçtu hdd bilgiler geri gelmez imkansız formatla hdd baştan indir buda sana ders olsun hdd gibi önemli bir parçyı takmassn artık başkasının pc sine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tb mı 4 tb mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.