arkadaşlar merhaba WD 1 TB 3,5'' Harici hdd sahibiyim.Harici disk im %99,99 hep bilgisayar ile beraber çalışır oyun,müzik,video,film,belge vs çoğu dosyam onun içinde bulunuyor. geçenlerde pc nin başından kalkıp içeri gitmiştim geldiğimde hdd nin üzerindeki mavi ışık yanıp sönüyordu kendi kendime alla alla heralde kablosu oynadı diyip kablosunu çıkartıp tekrar taktım görmedi(adaptörlü 7li usb hub kullanıyorum) hub ın diğer portlarına taktım gene görmedi bu sefer kasanın arkasına taktım güç bela gördü ama windows bu cihazı bağlantı hızı daha yüksek bir usb noktasına takınız diye beni uyardı işin ilginç yanı bilgisayarımın hiçbir usb si 1.0 değil hepsi 2.0 diğerlerini de teker teker denememe ragmen hepsinde aynı uyarıyı verdi ve dosya atarken veya okurken çok yavaş. herhangi bir dosyayı atarken 900kb /sn ile falan atıyor iyice işkenceye döndü.netbook'um var onda da denedim gene aynı şekilde çok yavaş.Usb adaptörünü değiştirdim ama pek bir işe yaramadı. böyle bir durum daha önce başına gelen arkadaş var mı acaba ? varsa ne yapabilirim şu an doların yüksek olmasından dolayı da başka hdd almaya pek sıcak bakmıyorum ama mecbur alacak gibiyim