Şimdi Ara

WD 1TB Blue SATA 3.0 3D NAND SSD 771 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.vatanbilgisayar.com/wd-1tb-blue-sata-3-0-560mb-okuma-530mb-yazma-3d-nand-ssd-disk.html

Ürünün fiyatı bana uygun geldi belki de uzun zamandır böyleydi ben yinede işine yarayan olabilir diye konu açtım. james donkey gibi ürünleri almaktan ise bu daha iyidir diye düşünüyorum kendimde bu ara yeni monitör almamış olsaydım d diski olarak kesinlikle düşünebilirdim

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/edit#gid=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 13 Mart 2021; 7:35:48 >

• Son 6 ayın en düşük fiyatıymış. ve dram'de var bence gayet mantıklı bir fiyat

• Amazondakiler daha uyanmamış herhalde. Yoksa 50 kuruş altına satarlardı. Ama fiyat çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superminator S kullanıcısına yanıt

Sabah sabah güldürdün hocam 😁

Belli ki uyanamadılar daha, bir iki saate fiyatı güncellemeler.

• 2 gün önce 870 qvo aldım 862 liraya performansını bilmeden, paketi açmadım iade edip bunu almam mantıklı mı sizce?
    Sonuncuyu ben aldım sanırım, çok iyi fiyattı gerçekten.
    Konuyu açan arkadaşım teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 13 Mart 2021; 9:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

2 gün önce 870 qvo aldım 862 liraya performansını bilmeden, paketi açmadım iade edip bunu almam mantıklı mı sizce?
    Sonuncuyu ben aldım sanırım, çok iyi fiyattı gerçekten.
    Konuyu açan arkadaşım teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın

• ihtiyacı olan alsın ihtiyacınız yoksa ucuz diye almayın

• Fiyat güzel ama çok az farkla M.2 Nvme SSD almak daha mantıklı diye düşünüp şunu aldım.

Kasada mekanik disk kalmadı. Süper bir sessizlik oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Fiyat güzel ama çok az farkla M.2 Nvme SSD almak daha mantıklı diye düşünüp şunu aldım.

Kasada mekanik disk kalmadı. Süper bir sessizlik oldu.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Dram olmadığını bilerek aldım. Günlük kullanıcı için farketmeyeceği yazıyor. Büyük dosya transferleri ile işim yok. Video edit yapmıyorum. Crystal mark değerleri 2.5" Crucial SSD'den 4 kat hızlı. Benim için yeterli.

• Konu başındaki ürün, laptoptaki hdd yerine takılır mı?

• Oha 2TB'ı için 969 TL diyor ama Stokta hiç bir yerde yok, olsa sabahın köründe koşa koşa gider 2 tane alır daha HDD'lerin yüzüne bakmazdım.

• bunu mu alsam sandisk mi alsam 1tb m2

• Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    M2 Nwme ise ve Nwme desteği varsa anakartın, normal ssdlere bakmayın. Herkes taktı dram'a. Iops değerleri en az 3 kat fark var. 512 sandisk Nwme de kopyalayarak çoğaltmada 380 yazma 380 okuma altına düşmedi hiç. Normal sandisk SSD, kopyalamada belli bir süre sonra sapıtıyor. Nwme desteği olan bir anakarta sahipseniz sata 6gbps darboğazına sahip bir ürün bakmayın. Herşey dram, hafıza boyutu değil. Benim gücüm 512 yetti, Nwme aldım.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 17 Mart 2021; 11:35:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    orayı yıkarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

M2 Nwme ise ve Nwme desteği varsa anakartın, normal ssdlere bakmayın. Herkes taktı dram'a. Iops değerleri en az 3 kat fark var. 512 sandisk Nwme de kopyalayarak çoğaltmada 380 yazma 380 okuma altına düşmedi hiç. Normal sandisk SSD, kopyalamada belli bir süre sonra sapıtıyor. Nwme desteği olan bir anakarta sahipseniz sata 6gbps darboğazına sahip bir ürün bakmayın. Herşey dram, hafıza boyutu değil. Benim gücüm 512 yetti, Nwme aldım.

Edit: imla

b550 anakartım var

• Asıl 2TB'lık olanı 965TL ile efsane fiyatmış!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.