Bildirim
WD Black hk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uzun ömürlü sağlam disktir. 2008'de aldığım Wd1001fals hala sorunsuz çalışıyor. Sesi ''Otomatik Akustik Yönetimi (AAM)'' ile azaltabilirsiniz. -
-
Bana göre Seagate HDD'ler daha iyi disk konusunda. -
Wd black ile wd green aynı sınıftaki ürünler değil zaten.
Sizin diski ne amaçla kullanacağınız önemli. Performans için black, yedekleme gibi performans gerektirmeyen işlemler için green tercih edebilirsiniz. Black biraz sesli çalışır ama performansı yüksektir, green sessizdir ama yavaştır. Seagate barracuda giriş seviyesi disklerin performansı da orta karardır.
Ses olmasın performansıda iş görsün derseniz wd blue serisine bakabilirsiniz fakat bu seride maksimum 1 tb model var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Eylül 2018; 13:8:36 > -
Black yerine kimse green onermez. Blue olsa hadi neyse. Hos sonucta hepsi hdd ama benim tercihim bluedan yana olurdu. Seagate karsiligi da barracudadir. -
Black>blue=barracuda>green
Bana kalırsa WD Blue + SSD en iyi kombin. Yıllardır böyle kullanıyorum ve oldukça memnunum. -
SSD'lerin uygun fiyatlara düştüğü günümüzde Black serisi mi kaldı Allah aşkına? BU tür performanslı HDD'ler sistem diski ve performans uygulamaları için kullanılıyordu, artık PC'lerde genel kullanım sistem diski olarak SSD, diğer arşiv, vb genel kullanım için 5400rpm ucuz ama yüksek kapasiteli HDD şeklinde. BU haliyle hem daha ekonomik, hem daha hızlı hem de daha esnek bir sistem kurulabiliyor. Hal böyleyken Black gibi HDD'ler için nasıl oluyor da böylesi yüksek fiyatlar isteyebiliyorlar anlamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X