Şimdi Ara

WD Digital My Passport Studio 1TB-USB 2.0-FW800-ADAPTÖRSÜZ İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar Bügün WD digtal 1tb My passport Studio FW800 aldım 325TL küçük bi inceleme yapmak istedim ürün Apple Mac larda oldukca hızlı ama Usb arayüzü çok yavaş ben windows 7 kullanıyorum 35 gb dosyayı yaklaşık 45dk gibi bi sürede aktardı mac için tasarlandıgından windows için yeniden biçimlendirmek gerekiyor kısaca uyumluluk ve özellikler bu şelkilde.

İşletim Sistemi Uyumluluğu
    My Passport Studio sürücünüz aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:
    Mac® OS X®
    • Leopard® • Lion • Snow Leopard

Windows®
    • Windows Vista® • Windows 7 • Windows XP

WD Security ve WD Drive Utilities yazılımı aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

Mac® OS X®
    • Leopard®
    • Snow Leopard™
    • Lion

FireWire 800 Arayüzü
    FireWire 800 arayüzü, 800Mb/sn'ye kadar veri aktarım hızlarını destekler ve FireWire 400
    ile geriye dönük olarak uyumludur. FireWire 400 bağlantı noktasına bağlanıldığında
    veriler FireWire 400 hızıyla aktarılır (en çok 400 Mb/sn).

USB 2.0 Arayüzü
    Yüksek hızlı USB 2.0 arayüzü, 480 Mb/sn'ye kadar veri aktarım hızlarını destekler.
    USB 2.0, USB 1.1 ile geriye dönük olarak uyumludur. USB 1.1 bağlantı noktasına
    bağlanıldığında veriler USB 1.1 hızıyla aktarılır (en çok 12 Mb/sn).

Uyumluluk donanım yapılandırmasına ve işletim sistemine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    En iyi performans ve güvenilirlik için her zaman en son yazılım güncellemesini ve servis
    paketini (SP) yükleyin. Mac bilgisayarlar için Apple menüsüne gidin ve Software Update
    (Yazılım Güncelleştirme) seçeneğini işaretleyin. Windows bilgisayarlar için Start (Başlat)
    menüsüne gidin ve Windows Update (Windows Güncelleştirme) seçeneğini işaretleyin.
    Disk Sürücü Formatı
    My Passport Studio sürücünüz Mac OS X işletim sistemleriyle uyumlu olması amacıyla
    tek bir HFS+J bölümü olarak biçimlendirilmiştir. Sürücüyü bir Windows bilgisayarla
    kullanmak isterseniz yeniden biçimlendirmek gerekir.
    Fiziksel Açıklama
    Şekil 2'de gösterildiği gibi My Passport Studio sürücüsü aşağıdaki özelliklere sahiptir:
    • Bir güç/çalışma LED'i
    • İki adet FireWire 800 arayüzü bağlantı noktası
    • Bir USB 2.0 arayüzü bağlantı noktası

Kutu İçerigi

Firewire 800 Usb Portları

Oldukca Şık Ve Sağlam Bi Aliminyum Kasası Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rollini -- 21 Şubat 2012; 19:26:17 >

• Kimse Bir Şey Yazmamış İçim Burkuldu Lan
  • Güzelmiş. HD Tune ile test edip capsleri paylaşırsanız almayı düşünenler için de faydalı olur. Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.