Şimdi Ara

WD Gold HDD 4-6-8TB İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir genellikle arşiv amaçlı kullanabileceğim ama bir yandan da uzun süre bozulmayacak hdd arayışındaydım.

Bu sebeple hayli zamandır Seagate, WD arasında Red, Red Pro, Blue ve Ironwolf, Ironwolf Pro diye gittim geldim. Hatta bir ara Toshiba N ve X serisi bile düşündüm, ki X300 den almak üzereydim.

Sonrasında WD Gold model dikkatimi çekti. Öğrendim ki eski HGST Ultrastar tabanlı meşhur disklerin WD çatısı altında yenilerini kullanmaktaymış. Bu diskler sanırım HDD dünyasında en güvenilir diskler olarak kabul görüyor. Ancak, disklerin fiyatı düşündürüyordu. Herşeye rağmen 4TB modelinden almak için en ufak bir sebep daha beklerken amazon dan indirim geldi. Evet, artık disk 1399 TL ye inmişti ben de bastım siparişi.

Disk bir ev kullanıcısı için çok pahalı, fakat bu diskin veritabanı ve yüksek kapasiteli sunucular gibi iş alanlarında écold storage" amaçlı da kullanılabileceğini öğrenmem satın alma kararımda etkili oldu. Hem güvenli hem performanslı bir depolama diski olsun kaygılarıyla hareket eden çok kişi gördüğümden paylaşayım istedim.

Diskin 6 ve 8 TB lık modellerinin amazon fiyatları şu şekilde 1699 ve 2249 TL. Ayrıca satıcı amazon.com.tr

Bu fiyatlar (en azından 4 TB için) nette gördüğüm en düşük fiyatlar sanırım. Bütçesi uygun olan arkadaşlarımız yararlansın istedim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdarli61 -- 20 Aralık 2020; 20:25:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.