Şimdi Ara

WD harici hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar 320 gb lık WD harici hard diskim var 1 hafta önce bozldu sorn yaşamaya başladım taktıgımda görmuodu acılıodu cok yavas dosyalara tıkladıgımda G/ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi die bi sorun veriyodu bugun iki uçlu usb ile bağladım bilgisayara çalıştı format atmak istedm hp nin aracı ile veriler yazmaya karşı korunmalı dedi snra kapattm ondan snrada bilgisayar hard diski görmemeye basladı usb olarak algılıo ama bilgisayarmda ve disk yönetiminde gözükmüo veriler önemli degil harddiski kurtarsam yeter bna nasl bi yol izlemeliyim bilmiyorum lütfen yardımcı olun WD FAT32 Formatter programını yükledm bunda da gözüküo Hdd formatla dedigimde Error:Drive size too smal or not supported diyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• arkadaşım 2.5'luk bi harici disk kullanıyorsun sanırım. USB yi bağla bilgisayarı kapat windows cd sini tak ve bilgisayara format atar gibi ilerle ancak diski biçimlendireceğin yerde 320gb olan yani WD diski biçimlendir biçimlendirme bittikten sonra yeniden başlat.. kolay gelsin.
  • teşekkr ederim deneyeceğim
  • Öncelikle disk yönetiminde hdd takılıyken bak orada 320GB biçimlenmemiş alan olarak gri renkte gözükecektir. Oradayken 320 gb olan formatı olmayan hdd ne sağ tıkla ve sürücü harfi ve yolu değiştir seçeneğinden yeni bir harf ata. Uzak harflerden ata.
  • disk yönetiminde gözüküodu sürücü harfini değiştirdim g/ç hatasını vermeye devam etti artk disk yönetimindede gözükmüo
  • format atar gibi taktım cd yi ordan biiçimlendirmeyi denedm ama kur bu sürücüyü tanımlayamıorm gibi bi hata verio =/
  • Bilgisayar tanımadıktan sonra yapabileceğiniz birşey yok..

Son bir yol olarak hdd kutusu içinden hdd yi çıakrın ve direk bilgisayara bağlayın. Garanti dışı kalır diyorsanız direk garantiye gönderin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejaay

Bilgisayar tanımadıktan sonra yapabileceğiniz birşey yok..

Son bir yol olarak hdd kutusu içinden hdd yi çıakrın ve direk bilgisayara bağlayın. Garanti dışı kalır diyorsanız direk garantiye gönderin..

evet bu yol kaldı bir,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.