Şimdi Ara

WD My Book HDD 3GB Dosya Okuma Yazma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni kayıt oldum bir konuda çok uzun zamandır muzdaripim sizden yardımlarınız rica ediyorum.

Sorunuma gelecek olursak elimde konu başlığında yazdığım bir taşınabilir Hdd' dem var. Uzun zamandır içine dosya kopyaladıktan sonra ya dosya ulaşamıyorum yada ulaşsam bile kullanamıyorum,
    tekrar aynı şekilde bilgisayarıma kopyalamak istediğim de kopyalama yarıda kesiliyor. Belirttiğim gibi her türlü programı ve her türlü biçimlendirmeyi denedim ama bir türlü başarılı olamadım özellikle komut satırına yazdığımız bazı komutlar da her hangi bir faydası olmadı. Hdd bir kaç kere düşürdüğümü hatırlıyorum ama oda kutusunda çıkartırken olan bir şey yüksekten düşmedi hiç bunların hatası olur mu yoksa donanımsal bir şey mi merak ediyorum, hiç servise falan göndermedim cihazı. Hd Tune Pro ile baktığım healt resmi ve error scan görüntüsu yanlız (quik scan) tamamlayamadım bazen ise bitişi gördüm ve kırmızı renk ve gri renk de vardı aralarında. Yerdımlarını rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoLL04 -- 15 Aralık 2019; 22:21:31 >

• HardDisk ömrünü tamamlamış gibi duruyor hocam. Mekanik diskler düştükten sonra sağlam çıkan görmedim ben zaten.
  • Bende öyle düşünüyorum ama emin olmak istedim sadece artık bunu çöpe atma vakti geldi. Sizlerin önerebileceği bir hard disk varmı taşınabilir de olur oyun ve film stoğu yapmak için şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Harici disk okuma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.